Süper Anneler - 2011

ben bu ay ateş ölçüyorum kızlar
8.gün reglim bitti 9gün ilişki odu:)
gün aşırı yada 3günde bi deneme yapıyorum bu ayhayırlısı olsunsağlıklısı osun rabbim bilir....

sevilcim gozun aydin cnm hayirli olsun insallahh
su gol rey ilacin icindeki icerikleri sana zahmet olmazssa yazarmisin canim merak ettimm

inşallah gönlündeki olur cnmmm

cnm ne zaman adetin ?
CANIM 10 KASIMDA
cnm adet olamadım ya hala o yüzden işte
Allhim bak bakalim ins hersey yolundadir
ben bu ay ateş ölçüyorum kızlar
8.gün reglim bitti 9gün ilişki odu:)
gün aşırı yada 3günde bi deneme yapıyorum bu ayhayırlısı olsunsağlıklısı osun rabbim bilir....

kizzz ticker yap o zaman ugur böcekli baby lust die beklemde olanlar bu tickeri yapioyr cancazim hakkinda hayirl olan olsun canm

orkdm merhaba bu arada aralık annelerinden ben

aaa yavuz sensin haa aslinda o mu diye aklimada geldi

nasilsin canim ?
kac bebegin var maasallahh aralik annelerinden cogu ikincileride aldi bak ben cok tembel ciktim

teravet bahsettiğin doktor yumurtlama öncesi 12-24 saat öncesi ilişkiyi önermiş biliyor musun!!! şaşırdııım.

kızlar facebookta kadınlar kulubü üyelerine ay ay bebek doğumlarına göre sayfa açmışlar hadi bizde o sayfada yer alalım ekim anneleri sayfasına istek gönderelim haziran anneleri önde gidiyor istek başvurusunda...

ancak sonraki birçok cevabındada her ikisi içinde yum tarihini vermiş, sadece diyet önermiş.. onunda kafası karışık galiba

kızlar şu diyetlerin daha açık yazıldığı bi sayfa varmı?? ya da hepberaber bi toparlasak ...ben daha yeni başlıcam ne yapıcam bilmiyorum ilk olarak süt ürünlerini mi kesicem erkek bebek istiyorum hemen bu ay hamile kalmak istiyorum ..bi el atıverin hadi

kizlar gun icersin de ölctügüm ates baz alinirmi atesim 37
ve simdi ölctüm 37,2 ins hamislik belirtisidir

slm sultanlar
bu ay deneyip gebelik bekleyenler kimler? benim dışımda

bide bişey duydum bugün ağzım açık kaldı
hamilelik pozitif çıktığı gibi erkek bebek için boylama diye bi nuska yapılıyo muş
üzerinde taşıyosun sonuç erkek
ya inançlı biriyim ama döllenme gerçekleştikten sonra akıl sır ermiyo valla
duymuş olanınız var mıydı?

evet erkek için. kız içinde tam yumurtlama günü ve derin ilişki önermiş... şaşırdııım.

a gercek demi canim ama ben yumurtlama olmusdu öyle girdim iliskiye sanirim ozaman kiz icin mi iyi valla cok sacma bence cünkü yumurta catlarsa erkek icin daha iyi bencecünkü hemen yerlese bilirler erkek spermiyeler kizlar sizce?

kız cıddımısın sonuc da olana sahıt oldun mu ve kım yazıyomus bunu cnm ya nolur bızede söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…