Süper Anneler - 2011

bencede alakası yok ilk kızımda en ufak bir mide bulantısı yaşamadım 9 ay boyunca hiç mi bulanmaz bulanmadı işte, 2. kızımda 4 ay çektim tamamen hormonlarla alakalı cinsiyetle değil...

oğlumda çok güzel hamılelık geçirdim inş. kızımda üzmez beni

Hosgeldin cnm
oğlumda çok güzel hamılelık geçirdim inş. kızımda üzmez beni

Supersin tatlim

cnm hYIRLI OLSUN NELER YAPTIN ANLATIRMISIN INS OGLUN CIKMISDIR YOLA :)

agustosa ayindan itibaren dua ediyorum ki iki kizdan sonra 1 oglum olsun diye
namaz kiliyorum
agustostan itibaren yumurtlama testi yaptim ve benim yumurtlama gunumun 16-da oldugunu belirledim
gecen ayin 16-da iliski oldu hamile kalamadim
bu ayin 12-de (yanlis olarak) ve 16-da iliskim oldu
hep sut icerdim
3 aydir sut icmiyoruym
tatliyi azaltmistim
yesil fasulyeyi cogalttim
iliskiden sonra sag tarafa yattim
esime sperm arttirici ilac icirdim (bazen unutuyordu icmiyordu bazen iciyordu ama icti bitirdi)
boyle iste
suan ne bulantim ne asermem var
ama baliga bayiliyorum

cnm massallah yapmıssın ıns gonludekı olur .esıne verdıgın ılacı yazabılırmısın ?

cnm insAllah pipilin yola cikmistir

Son düzenleme:
En makbul dua nedir?

Bir mümin, bir mümin için dua ederse, melekler âmin der. Melekler günah işlemedikleri için, duaları kabul olur. Günahkârların duası kabul olmaz, ama bir günahkâr mümin, diğerinin arkasından dua ederse, duası kabul olur. Çünkü bu duada riya olmuyor, bir menfaat karşılığı yapılmıyor. Sırf Allah rızası için yapılmış oluyor. (Düâ-i zahrul gayb icabete makrundur) yani (Gıyaben yapılan dua, icabete daha yakındır) denmiştir. Bu, (Bir müminin, diğer müminin arkasından yapacağı dua makbuldür) demektir. Bir hadisi şerif meali şöyledir:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin! Kardeşin için ne istiyorsan aynısını Allah sana da versin” der.) [Müslim]

Demek ki, bir mümin, başka müminin arkasından dua edince, gıyaben yaptığı için ve bu duaya günahsız melek de âmin dediği için o dua makbul olur. Üstelik aynı şey kendimize verileceği için, kendimiz için de makbul dua etmiş oluyoruz.

Kâfirler, fâsıklar dedikodu yaparlar, salihler dua ederler. Aradaki fark ne kadar önemlidir. Salih mümin olmaya çalışmalı, arkadaşlarımızın arkasından hep dua etmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…