Süper Anneler - 2011

Teravet canim hani Gurbet güzeli namazdan sonra dua vardi erkek icin biliyormusun?

gurbet bacı şöle yazmıştı: erkek bebek için ilk rekatta kafirun 2. rekatta ihlas ve namazdan sonra ayetel kürsi oıkuyun ve hayırlısından sağlıklısından erkek bebek istiyorum diye dua edin demişti.

kızlar ben geldim şükür kavuşturana yeni bağlandı internetim.biraz geçmişi okuyorum.bebişin kesesini gördük.2 aylık bebişim.bundan sonra sık sık görüşürüz.sizle konuşmayı özledim.artık yorum yaparsınız bebişin fotolarına

clearblue monitoru almak isteyen, almanya ebay dede var 100 euroyada var 100-150 arasindada oynuyor bakin isterseniz....bende bakiyorum suan..paypal ödeme yapabilirsiniz ve ben burdan alman sayfasi ebayden kac kez elbise sattim istanbula yolladim..imkan var yani...

Hosgeldin canim!!!!

nasilsin migde bulantin varmi halen??

aboooo cennetgözlü gelmiş hoşgeldın canım 1 ay sonramı belli olur acaba cinsiyetınız hayırlı sağlıklı olsun inş.
içinden ne geçiyor cennet hala korkudan erkekmiş gibi gelıyormu

naz sendemi alıcaksın canım monitörden elındekı yetersizmı geldi neden fikrini değiştirdin :44:

naz sendemi alıcaksın canım monitörden elındekı yetersizmı geldi neden fikrini değiştirdin :44:

aratiriyoru netten, belki bu daha iyi bizim icin kiz önceden haber veriyor ya yumurtlama zamanini, bitane buldum ebayde 102 euro yaninda testlerde var, bu ay adet im olursa o gün alicam hemen baslicam...benimkinide satarim artik ne yapim...oda ucuz degil yari fiyatina satarim ebayden ....

ay şu ebayı bi türlü çözemedim :44:
gittigidiyor olsa tamam herşeyını anlarımda bu almanca olunca sitesini bıle bulamadım bakalım bende buay belli olsun düşünelım hele

ay şu ebayı bi türlü çözemedim :44:
gittigidiyor olsa tamam herşeyını anlarımda bu almanca olunca sitesini bıle bulamadım bakalım bende buay belli olsun düşünelım hele

bak ben bazen amerika sayfasina giriyorum, sanki ingilizcemmi var, cok seyler ismarladim ama hic sorun yasamadim....paypal la ödeyince yüzde yüz sorun cikinca parani geri alabiliyorsun hem..yada eczanelere sorsana..ben bakiyim eczanede nekadar fiyati...

burdakı eczanede yok canım yaa sordum normal clear blue testi bile yok ki monitör olsun..
sende sor bakalım fıyat neymiş buay belli olsun bizim bebeler ilk senden haber gelir zaten alınca ben senden öğrenırım

aboooo cennetgözlü gelmiş hoşgeldın canım 1 ay sonramı belli olur acaba cinsiyetınız hayırlı sağlıklı olsun inş.
içinden ne geçiyor cennet hala korkudan erkekmiş gibi gelıyormu

hoş bulduk cnm bilmem pek bişey hissetmiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.yinede hep dua ediyorum

cennetgozluu kiz istiyodun dimi cano
miden bulaniyosa hemde feciiiysee pempe sapkalari almaya basla derim :))))

tabii rabbim bilir ama ben hastanelik olmustum ve sekerli gidalardan tiksinmistmmm

cennetgozluu kiz istiyodun dimi cano
miden bulaniyosa hemde feciiiysee pempe sapkalari almaya basla derim :))))

tabii rabbim bilir ama ben hastanelik olmustum ve sekerli gidalardan tiksinmistmmm

yok kiz alakasi yok, eltim 3 ay yerinden kalkamadim mide bulantisindan yemek bile yapamadi sonuc oglan, ama plansiz yapti....

kizlar ben cik SIK vajinal mantar enfeksiyonu geciriyorum nedeni ne olabilir yardim lutfennn

yok kiz alakasi yok, eltim 3 ay yerinden kalkamadim mide bulantisindan yemek bile yapamadi sonuc oglan, ama plansiz yapti....

demek bunye ypisi benim annemde erkek kardeslerimde hastanelik olmustu
ama o donem kim kiza gebeyse hep asiri gecmisti mide bulantisi demek yapi meselesi

bencede alakası yok ilk kızımda en ufak bir mide bulantısı yaşamadım 9 ay boyunca hiç mi bulanmaz bulanmadı işte, 2. kızımda 4 ay çektim tamamen hormonlarla alakalı cinsiyetle değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…