• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

teravet sut peynir pirinc protein deposu hayvansal urunlerde
ama bunlarin icinde vucuda girip deisime ugrayanlarida var ayni limon gibi
et sut asdidik ama dedigim gibi et yiyeceksin aama ph dusuruyo onun icinde onlem alacaksin

kev neden uc yumurta cnm ya ilki dollenmez ise ikinciler x lere kalir tabii bilimsel aciklamasi bu allah isterse neden olmasin icini ferah tut
bekleyenin var ise gelir bulur seni stres yapma
dr un ne dedi bu konuda

ya kızlar arada girip okuyorum bir aydır sıkı diyet yapıyorum düzenli adet oluyorum 3 kızım var bu ay yum takibi oldum klomen kullandım 5 gün dün dr gittim sagdaki yum 28 ml olmuş solda 3 yumurta olmuş en büyügü 17 ml di ama dr ana yum sagdaki dedi bu gün çat ignesi oldum sabah perşembe akşam ilişki dedi dr bide cumatesi sabah dedi aaaf kafam karıştı birinci sorum sagdaki yum çokmu büyük ikinci niye cumateside dedi dr bana yazar sanız sevinirim eşime keçi boynuzu kürü veriyorum sabah akşam e vikap b 12 zinko folbiol bu kadar harelde

28 mm yumurtaya nasıl iğne vermiş:44:17 mm oan bence 36 saat sonra çatlar 28 mm olan kist olur ve diğer küçüklerden hiç bişi omaz....
teravet küçük olan yumurtaya iğne vurulsa bile döllenme yeteneği olamaz.canım...
17den küçükse yumurta erken iğne sebeiyle çatlasa bile içinde gelişmemiş olduğundan yumurta hücresi olmaz....bence oda kist olur....

kev neden uc yumurta cnm ya ilki dollenmez ise ikinciler x lere kalir tabii bilimsel aciklamasi bu allah isterse neden olmasin icini ferah tut
bekleyenin var ise gelir bulur seni stres yapma
dr un ne dedi bu konuda

ya bu benim son şansım cnm ya üç kızda olunca dr bişey demedi ya çok kötüyüm ya bu ay denemiyimmi acaba aaaaf ya

teravet sut peynir pirinc protein deposu hayvansal urunlerde
ama bunlarin icinde vucuda girip deisime ugrayanlarida var ayni limon gibi
et sut asdidik ama dedigim gibi et yiyeceksin aama ph dusuruyo onun icinde onlem alacaksin

pirinç sodyumu çok olduğu için erkek bebek için yenilmeli diye biliyorum.arginine de ph yükseltmez bence.çünkü ette de çok arginin var

28 mm yumurtaya nasıl iğne vermiş:44:17 mm oan bence 36 saat sonra çatlar 28 mm olan kist olur ve diğer küçüklerden hiç bişi omaz....
teravet küçük olan yumurtaya iğne vurulsa bile döllenme yeteneği olamaz.canım...
17den küçükse yumurta erken iğne sebeiyle çatlasa bile içinde gelişmemiş olduğundan yumurta hücresi olmaz....bence oda kist olur....

bacım 17 den küçük olanlar iğnenin etkisiyle çatlamazlar ama diğer yumurtalar çatlasalar bileküçükler büyümye devam ederler. ileride çatlayabilirler. birden fazla yumurta varsa tehlikeli.

mimoza cnm şöyle yazıyo 2.89 bu sag yum 1.77 buda sol yum ben ne yapayım ya çok karıştı kafam lütfen yazın bana o kadar çaresizimki anlatamam

17,7 mm olan bu sabaha kadar 18 i geçmiştir. 36 saat sonra çatlar o bence. ama ondan öncekiler ileriki günlerde olgunlaşabilir çatlayabilir.

Son düzenleme:
mrb kızlar size danşmk istedgm bi konu var bn tedavı goruodum bebk için sonra yumurtam çatlamadı ve kiste dndü doktorum kisti eritmek için dogum kontrol hapı vwerdi bir ay kullandım ama kist gitmedi ikinci ay onun yerine sogan suyu içtim ve bu ay regl olmadm dün gebelik testi yaptım ikinci cizgi cok hafif belli belirsiz bi çizgi olştu sizce hamile olablrmıyım kiste ragmen

mrb kızlar size danşmk istedgm bi konu var bn tedavı goruodum bebk için sonra yumurtam çatlamadı ve kiste dndü doktorum kisti eritmek için dogum kontrol hapı vwerdi bir ay kullandım ama kist gitmedi ikinci ay onun yerine sogan suyu içtim ve bu ay regl olmadm dün gebelik testi yaptım ikinci cizgi cok hafif belli belirsiz bi çizgi olştu sizce hamile olablrmıyım kiste ragmen

gebelik testi yapsana.hangi doğum kontrol hapı?

Son düzenleme:
bencede bu ay deneme.klomensiz takip ol tek yumurtayla deneme yap...önümüzdeki ay tekrar git.klomen verirsede kullanma.tek yumurta oluşur zaten onla iğne ol....

o testler biraz silik çıkınca insan yanılıyor.gecikme varsa kistten olabilir.ama kistlede hamile kalan var..
kan testi yaptır.yada biraz daha bekle sabah ik idrarla yap.ama hamiş olabilirsin.....

kist olsada hamile kalınabiliyor testten önce herhangi bir ilaç kullanmadıysan çok fazla yanılma olmuyor yüksek ihtimalle hamilesin

kist olsada hamile kalınabiliyor testten önce herhangi bir ilaç kullanmadıysan çok fazla yanılma olmuyor yüksek ihtimalle hamilesin:nazar:

kev

arkadaşım bence de bu ay deneme yapma
3 kızın varmış inşallah bu kez Rabbim gönlünce verir sana
ama arkadaşlara katılıyorum...riske atma...tek yumurtayla deneme yap bence de....

kaabocug en sağlamı kan tahlili....Sağlık ocaklarında da yapılıyor biliyorsun
bence sabah erkenden git ve kan tahlili yaptır....hamile olabilirsin....hakkına hayırlısı olsun...

Back