- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.441
teravetcım benım esım saracoglundan kırkkılıt otunu kullandı
sperm arttırıcı cay olarak gecıo cnm bana haftada ıkı gun aynı gunlerde ıcsın demıstı ama arkadaslarıma hergun dedı evıcap once ıkı kutu sonrada laargıne ıctı esım
canım ben tam yumurtlama gunu tek ılıskı oldu evvelınde sert kahve tuzlu cıps hayaların serın tutulması ssoda vajınal dus ılıskıden evvel catlatma ıgnesınden 36 saat sonra oldu ılıskı yapmadıgım kalmadı canım daha ne dıımmm bakacaz bakalım umarım erkektır ya
bırı banada baksın su takvımı kızlar son adetım 21 hazıran 2011 ılıskı gunum 4 temmuz dogum tarıhım 08 temmuz 1984 bakalım tutuomu
bernur msj attım canım yarın görüşürüz inş.
dimla benım doğum tarıhım doğru değil gerçeğinide tam bılmıyor annem olmaz demi bu durumda benımkı çin takcımım yani
bernur msj attım canım yarın görüşürüz inş.
dimla benım doğum tarıhım doğru değil gerçeğinide tam bılmıyor annem olmaz demi bu durumda benımkı çin takcımım yani
benim de öyle canım yılbaşına 10-11 gün varmış bu kadar süre için 1 yaş büyük olmayayım diye 1 ocak yazılmışım uzun seneler 1 ocak diye biliyordum sonradan burçlara merak sarınca ünv. annemi teyzemi hatta hala ve amcaları seferber ettimştim ne zaman doğdum diye ortak kanı 17 aralık 19 diyen de var ama 17 çoğunlukta ...
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
bu takvime bakmış mıydın bu bana daha doğru geliyor bu bende tutmuştu
gelincik
msn ekledim canım...konuşuruz orda sonra
Siklusun 26 ya düşmesi aslında senin gayet sağlıklı olduğunun göstergesi
bu ay demek ki iltihabı bir durum yok sende ki 26 günde regl olmuşsun
kız istediğin için aslında çoktaönemli değil bence
en fazla 11.gün yap gerisini korunmalı yap
ama kendini mutlaka gözlemle....sen herkesten daha iyi bilirsin kendini
görüşürüz msnden inş....
1günde 10 sayfa ilerlemiş.....maşallahhhhhhhhhhhh
orkidem o ablan kim nolurbana faceden yaz.....aklıma gelen kişiyse eğer
((((((
ama allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin
dertlerine derman versin inşallahhhhh
............................................................................................................................................
teravetcım benım esım saracoglundan kırkkılıt otunu kullandı
sperm arttırıcı cay olarak gecıo cnm bana haftada ıkı gun aynı gunlerde ıcsın demıstı ama arkadaslarıma hergun dedı evıcap once ıkı kutu sonrada laargıne ıctı esım
canım ben tam yumurtlama gunu tek ılıskı oldu evvelınde sert kahve tuzlu cıps hayaların serın tutulması ssoda vajınal dus ılıskıden evvel catlatma ıgnesınden 36 saat sonra oldu ılıskı yapmadıgım kalmadı canım daha ne dıımmm bakacaz bakalım umarım erkektır ya
bırı banada baksın su takvımı kızlar son adetım 21 hazıran 2011 ılıskı gunum 4 temmuz dogum tarıhım 08 temmuz 1984 bakalım tutuomu
karekedi84 sana takvime göre erkek görünüyo
doktor sana ne dedi
teravet sen bilirsin kaç doktor ne demiş karakediye
ben de baktım ama tam tersi kız çıktı ....sen son adetimiz olan aya bakacaksınız demiştin... kendime de öyle bakmıştım sen nasıl bakıyorsun uzunca bir anlatır mısın...teravet sen bilirsin kaç doktor ne demiş karakediye
cnm kız demıs ama ıns erkekdır
ewet cnm ya ıns öledır rabbım buyuk ol dedımı hersey olur bızım arkadasa dr 9 ay kız dedı hersyını pembe aldılar odasına kadar bı doguyo erkek hıc bellı olmuyo yanıinşallah rabbim gönlündekini versin
baksana ya kız bayağa emek harcamış
ben de baktım ama tam tersi kız çıktı ....sen son adetimiz olan aya bakacaksınız demiştin... kendime de öyle bakmıştım sen nasıl bakıyorsun uzunca bir anlatır mısın...
mesaj tekrarı...inşallah rabbim gönlündekini versin
baksana ya kız bayağa emek harcamış
ben bi link vermiştim ya önce ordan yaşını hesaplıyorum
karakedi 28 yaşında hamile kalmış
ve o yaşa ait tablodan son adet tarihini kesiştiriyorum
ya lütfen tutmayanlar ses versin çünkü kendimide inandırdım bu takvim işine
çok yüksek oranda tutuyo biraz yardımcı olsanız tutmayanlar
bana aksini inandırsanızda bende bu ay hamş
kalsam yaz tatilinde okul yokken doya doya yanında kalabilsem
aynen öyle yaptım haziran son adet tarihi haziran ayına baktım kız ama ilişki gününemi baktın sen ilşiki 4 temmuz ona göre erkek ilşki mi sat mı?
sen de mi öğretmensin ben de öğretmenim bu sene yapacaktım 1. sınıf verdiler altından kalkamam diye yazın yapacam valla ..kociş temmuzdan vazgeçmezse çünkü o istemiyor ben çok istiyorum...
haziran ve 28 yaş erkek
cintakvimi.org sitesinden bak
2011 yılınınki bu
evet bende öğretmenim ama özelde yani benimki perişanlık tek şansım yaz tatilinde doğurmaktı ama olmıcak
ya sıkıntıdan ölücek gibiyim
adamlar 15 gün bile doğum izni vermezler
yerine hooop yenisi hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?