- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.301
İyiyim canım benim toparlanmayıpta ne yapayımki..?Hele egem den sonra kendimde bu hakkı bile görmüyorumm..Yüzünü görmedim,hissetmedim bile ama o her anını yaşadığı bebeğini kaybetti...Ben nasıl toparlanmayayımkii..?Her şey bizim için sonuçta
Bu ara sadece Ebru Gündeş doğum yapınca buruldum..İlk düşüğüm dursaydı bende kasımın ilk haftası doğuracaktım..
Rengin ve Bernil de bi şey yok önümüzdeki aylarda deneyeceklerdi
arkadaşlar süper anne olmaya bebek haberlerimizi beraber almaya ne dersiniz
kızımız ve oğlumuz olması için yapılabilecek bilgi deneyim ne varsa paylaşalım....
listemizi oluşturalım.....
sayın yönetimdende rica ediyorum konu tekrarı diye silinmesin.bizler kk da uzun yıllar üyelik yaptık bu başlık altında.ve yeniden arkadaşların buluşma noktası olması açısından inşallah konu tekrarı nedeniyle kapanmaz:86:
eski ve yeni süper annelerhepinzi bekliyoruz...............
arkadaşlar ilk sayfalara bilgi öneri ve deneyimleri paylaşırsak sayfa sayfa konu araması yapmayız...ilk sayfaya bilgi paylaşalımşimdilik sadece matematiğin yazdığı billgilere ulaşabildim.matematikcim yüreğine sağlık.......
kızar buda orkdmden aldığım bilgiler...
Potasyum hapi:günde 99 mg vajeni ve cm* yi alkalin yapar.
yesil çay tableti315 mg cm yi arttirip,dogurganligi arttirir.
balik yagi 1000mg vajeni alkaline yapar.içinde A ve D vitaminiolmiycak
folic Asit*** 2000mg
keten tohumu yagi 1000mg cm yi arttirir.
L-arginine 500mg y lerin sevdigi siviyi arttirirtestesteronu yükseltir
Erkegin Almasi gerekeler
L-arginine 500mg erkeginde ph si önemli ph i arttiriyor,sperm sayisini arttiriyor
folic asit erkek içinde önemli.sperm hücrelerini yeniliyor.
ginseng 500mg testesteronu arttiriyor.
soda içebildigi kadar
*cm= cervical mucus demek.vajinal sivimi desem ne desem...
** folic asit çok önemli erkek dieti uygulayanlarda düsük orani yüksek.yüksek oranda sodyum ,potasyum almak düsük riskidir.bunu önlemek için günde 2000mg yada fazlasi folic asit alinmali.hamileligin 4 ayina kadar........
UNLAR yabanci sitelerde kadilarin erkek bebek için gittikleri dr.lerin verdigi haplar ve miktarlaridir.ben sadec aktariyorum.dr. falan degilim.dr. ye de danisin arkadaslarim...
Düzenleyen: matematik Düzenleme Tar
Bir arkadasa ozelden yazdiydim onu kopyalayayim. Soda bu toz sodalardan olacak.. karbonat soda cep sodasi filan diyorlar. Limonlu suya ekleyince tadi kotu olmuyor. Kopurme payini da ayir cok kopuruyor.
kopya geliyor :
Amin canim sagol iyi dileklerin icin... Hayirli bir evlat olur insallah... Tabii once hamile kalmam gerekir
Temmuzdan beri toz sodali limonlu su yapip iciyordum.. Gunde 5 kez yapmaya basladim son 2 hafta. ondan once gunde 2 ya da 3 kez yaptim.
Sirkeli su ictim gunde 1 kez.
Yesil cay stevia tatlandiriciyla Sabah ve aksam bir buyuk fincan
Yemeklerime deniz tuzu attim bol bol.. igrencti yani tuzsuz yiyen biri icin :)
Sutu ve urunlerini hayatimdan cikardim. Tavsiye edilen sure 6 haftaydi ama ben 3 aydir yemedim..
Bol bol domates patates muz, minik havuc, patlamis misir, domates soslu makarna, kereviz, vs.. potasyum ve sodyum dolu yiyecekler yedim.
Her namazdan sonra hayirli bir erkek evlat icin dua ettim.
Iliski oncesi de namaz kilip dua ettim... Esim katilmadi malesef cunku o 3 kizin 2 kizdan daha iyi oldugunu dusunuyor........ Ya da oyle soyluyor.. Ama bence 2 kiz yeterliAllah tan hayirlisi tabii
Iliski sirasinda ve 1 saat sonrasinda yanimizda komidinin ustunde cep tel ve laptop koydum.. pozitif iyonlar icin
Yumurtlamayi test kitleriyle takip edip tahminen yumurtlama anina 5-6 saat kala oldu..
Iliskiye bir hafta kala parmakla soda olayini yaptim gunde 2 kez iliski gunu ve bir gun oncesi gunde 4-5 kez..
Esime kahve iciremedim. Ben de icemedim asidik diye cope gitti kahve :)) Aslinda bayagi yumusamisti bir ara ama is ciddiye binince birden u donusu yapti.
Once ben sey oldum ayiptir soylemesi ( bu da alkali icin iyiymis)
Bir de ari sutu bal polen kasisimi yiyordum
folic asid, e vitamini, balik yagi, l-arginine, cinko haplari aldim..
Aklima baska birsey gelmiyor ...
Insallah hamile kalirim da diyetler ve igrenc icecekler biter
Mesaji aktar
Bakalim bu yontemi deneyip sonuc alan %71 den mi olacagim yoksa %29 dan mi.. Insallah
BUNLAR DENENDI önce dua ve namaz ama sürekli namaz.kocalariniz 40 gün boyunca gün asiri 1 VEYA 2 soda ve tatli gidalar tüketecek.
bayanlar kirk gün veya sürekli sag tarafina yatmali neden?sag trafa yatinca kalp daha rahat çalisiyor.rahat çalisan kalp ile kan hücreleri daha akiskan oluyor. oksijen yükü fazla oluyor.
çabuk ölen y sag tarafa yatan anne adayinin yumurtasina daha çabuk tutunuyor.çünkü önde kosan y çabuk yorulan da y
.iliskiden sonra saga bir iki saat yatma ile olmuyor.süreklilik lazim.siz kisa rüreli yatarak yaniliyorsunuz.
ben sürekli sola yatiyordum.kiz için süerkli sola yattim.oldu.
kadinlar yogun limon ve tatli tükeymeli stresten uzak leraks vaziyette olmali.
ayrica adet kani takibi yapti komsum. iki oglu ve bir kizi var. adet kaniniz koyu ve agrisiz ise o ay erkek adet kaniniz açik kirmizi ve agrili ise o ay kiziniz olacak demektir.
bununla birlikte yumurtanin çatladigi gün veya sonraki gün,soda limaon tatli diyet.erkek bebek duasi ile bu is tamam.
biz bunlarin tersini yaptik kizimiz oldu.bilimsel olarak da kiz yapmak daha zormus.kiz %49 erkek %51ve düsük olan bebeklerin %80 i erkek bunu biliyormuydunuz.
bunu doktor yigenim söyledi.bu mu diye sasirmayin lütfen detaylar önemli siz zaten diger yöntemleri biliyorsunuz.sodali dus yumurta aki falan isi zorlastiriyor.
allahin izni ile her isteyenin olur insallah.
Bir doktor ve bir hemsire arkadasimdan da teyid aldim bu yöntem konusunda ve birçok saglik çalisani bu yöntem ile cinsiyet belirliyorlarmis.
Söyle ki* Kiz çocuk isteyen kisilerin esleri muhtemel gebe kalma günlerinden önce ve o günlerde günde 2 defa yada 3 defa mastürbasyon öntemi ile bosaliyorlarmis.Bu sekilde ileri hizli olan erkek spermler atilarak geriye çogunluklu olarak disi spermler kaliyormus ve iliskiye girildiginde haliyle çogunluklu olarak disi spermler rahme bosaliyor.
Erkek çocuk isteyenler ise tam tersi riskli günlerden 2 gün önce perhize baslamali ve sik iliskiden kaçinilarak iliski kurulmali. Mesela ayin 5 'i riskli günlerinizin baslangici ise esinizle 3ü v 4 ünde iliskiye girmeyeceksiniz ve esiniz hiçbir yöntem ile bosalmayacak. 5inde iliski olacak ertesi gün ara verilecek ve 7sinde tekrar iliski olacak... Özellikle sabah erken saatlerde iliski olursa sperm kalitesi daha yüksek oluyormus
erkeklerde her boşalmada %50 dişi,%50 erkek hücresi atılmaktadır,düşük ph ve ona bağlı asit ortamı kız hücrelerinin daha rahat yol almasını sağlarken,yüksek ph erkek hücrelerinin işini kolaylaştırır
asidik olmak için yapılması gerekenler;
-size ve eşinize kalsiyum kürü(süt ,yoğurt,kefir,kalsiyum tabletler)
-düşük tuz alımı
-kafein hiç kullanılmayacak
-tahin(susam ezmesi)
-çilek,ahududu
-bol yumurta
-parmesan peyniri,tuzsuz süzme peynir(lor)
-haşlanmış sade makarna nötrdür.kız için bol yoğurt soslu tüketebiliriniz(erkek için bol domates soslu)
-pırasa,taze fasülye,salatalık
-düşük sodyumlu mayonez,mısır gevreği,mısır patlağı
-tuzsuz ekmek
-kızılcık(kurusu,tazesi,şurubu hepsi asidik yapar(ikea isveç market bölümünde kızılcık ürünleri var.reçeli,şurubu vs.)ayrıca eczanelerden sorup kızılcık içeren takviyeler kullanabilirsiniz.
-diş macununuzu bile düşük sodyumlu seçin
-düşük ph su kullanmaya özen gösterin
-kıvırcık salata(göbek erkek bebek için öneriliyor)
ayrıca ne kadar sağlıksız beslenirseniz o kadar asidik olursunuz
-bol bol nane çayı içilecek
-kuzu filoto veya pirzola
-kırmızı et yerine tavuk göğüs yenebilir
-beyaz pirinç
eşinize:meyan kökü kürü(testosteron düşürür,östrojen yükseltir)
-kalsiyum
-c vitamini(bazı kaynaklarda sperm dostu ve erkek diyeti için de öneriliyor ortak bir vitamin olabilir)
-kızılcık
ilişki öncesi eşinize sıcak duş,kendinize sirkeli su ile vajinal duş,ayrıc karı koca sirkeli su için
kendinize sudafet adlı mide ilacı galiba ph düşürüyor,suda eritilip içilecek
-eşiniz deneme zamanları bol bol halı saha maçı yapmalı,pestili çıkmalı(bakınız futbolcıuların ekseri kızları oluyor,oğlanı hep takiple buluyorlar)
-aspartam tatlandırıcı en çok ph düşüren ürünmüş öneriliyor
-yumurtlama günleri belirlenip3-5 gün öncesi sık ilişki denenmeli
-kadın orgazm olmamalı(bazı yaşlı teyzelerimiz kadın orgazm olmazsa erkek olur diyor,olursa kız olur diyor, ama amerikalı ablalar no orgazm diyor size kalmış)
-misyoner poz.tercih edilmeli,veya derine gitmeyen çeşitli poziler(geriye çekilenlerin kazara çoğunluk kız oluyormuş(örnek ben:)
-ilişki anında eğer varsa altınlar çıkarılmalı(örnek yine ben altından nefret ederim hiç takamam sonuç iki kız:)
-etrafta laptop,cep teli bulundurmayın
kız bebek için yardımcı iyon listesi;
hareketli su(şelale,dere)dağlar,duman(tütsü herhalde)yeni ay,kalsiyum,magnezyum,duş,bitkiler,balık tankı(akvaryum olabilir mi?)çeşmeler,fanlar,yaz mevsimi,kuşkonmaz,eğrelti otu,
erkek bebek için iyon listesi;
bilgisayarlar,elektrik,dolunay,sodyum,potasyum,ele ktrikli battaniyeler(soğuk ayarda çalışacak)
tütsü,kış mevsimi,havaların soğuması,cep tel,saç(demir olan)klima,altın,tv.,mikrodalga fırın,
yağmur değil fırtına,kirli hava,manyetik bilezik,santraller,baz istasyonları,tv.istasyonları
yüksek gerilim güç hatları,araçların egzos dumanları,floresan lambaları,x ışınları(röntgen)röntgen operatörleri ve anestezistlerin çoğunlukla erkek çocukları oluyormuş arkadaşlar, maruz kaldıkları iyonlardan dolayı herhalde
tıbbi taramalar(bunu tam anlamadım başka görüntüleme cihazlarıyla mı demek istiyor acaba)
yağlar;karanfil,selvi,okaliptus,sığla,herdemyeşil, ardıç,mercanköşk,palmarosa,çam,biberiye,kekik,ylan g ylang
gulyhas.....................klomen + iğne+36.saar deneme+namaz+ dua
tombilubu...................klomen +iğne+34.saat deneme+namaz+dua
fiona.........................testte pozitifin ikinci günü denemetek deneme....bio kızdaydı
mutluelif....................testte gülenyüzün çıktığı gün değil ertesi akşam tek deneme
matematik..................ov mikroskopunda yoğun eğreti otunun ikinci günü deneme +yüksek ph diyeti
valla ıste oyle dr kesın kız demesın dıye dr a gıtmıyorum nasıl olur dıyorum eksıksız yaptım herseyı ben yaa Allahım hala ınanamıyorum vallaa gıtmıyorum ıcımdekı umududa kırmamak ıcınama ıcımden erkek gecıo hep erkek kız kıyafetlerıne bakmıyorum bıle hala oglum olcakmıs gıbı belkıde dualarımın karsılıgında mevlam mucıze yaratır dıyorum cok buyuk yıkım oldu bana cok kımın ne halt oldugunu gordum ınsallah erkektırde bunların suratına suratına ıser ahhh ahhhh ozellıklle kaynanamın dahja 17 haftalık ama sayelerınde bır aydır ugrasıolar cınsıyetıyle eger erkeksede gostermesın sımdı sadece anasına gostersın yavrumm dıgeerrlerıne gotunu donsunn uyussslarrrr
erkek bebek icin listeyi bulamadin yani neyler yiyenecek??
İyiyim canım benim toparlanmayıpta ne yapayımki..?Hele egem den sonra kendimde bu hakkı bile görmüyorumm..Yüzünü görmedim,hissetmedim bile ama o her anını yaşadığı bebeğini kaybetti...Ben nasıl toparlanmayayımkii..?Her şey bizim için sonuçta
Bu ara sadece Ebru Gündeş doğum yapınca buruldum..İlk düşüğüm dursaydı bende kasımın ilk haftası doğuracaktım..
Rengin ve Bernil de bi şey yok önümüzdeki aylarda deneyeceklerdi
canım dikktali oku.asidik olmıycan işte...ayrıca ben daha öncede yazdım inançok fazla abartmadan yap diyeti vucut dengesini değiştiriyo sağlığından olma.reglim alak bullak oldu.dün idrar tahlili verdim idrarda yanma vardı ph8 çıkmış.dr aşırı alkalı beslenmişsin ondandır dedi...e iltahap olmuş.yine antibiyotik verdi ve hala regl olmadımbir dahaki ay sallıycam ya vallaha bıktım....aertık tek hedefim gebe kalabimek......................
canım dikktali oku.asidik olmıycan işte...ayrıca ben daha öncede yazdım inançok fazla abartmadan yap diyeti vucut dengesini değiştiriyo sağlığından olma.reglim alak bullak oldu.dün idrar tahlili verdim idrarda yanma vardı ph8 çıkmış.dr aşırı alkalı beslenmişsin ondandır dedi...e iltahap olmuş.yine antibiyotik verdi ve hala regl olmadımbir dahaki ay sallıycam ya vallaha bıktım....aertık tek hedefim gebe kalabimek......................
ben de vazgeçtim kızlar artık hesap yapmaktan... bu ay da hamile kalamadım çünkühayırlısı allahtan artık... kız, erkek ne olursa....bir kızım olsun çok istiyorum ama artık ne olursa...
pes etmederim.....benim komşum aylarca uğraştı vesonunda kızı kucağında.....inanılmaz mutlu.....
sen bilirsin ama denemeye devam et....
Orkidem neyler yapdin canim benim kizin nasil kac yasinda canim ?ben 3 bebek düsünüyorum su an bu ay tutmadi Regelim geldi tam yumurtlama günü tek iliski girdik kadin doktorunda yumurtlama takibi yapdirdim yumurtlama kiti gülen yüz gösterdi tam 15 saat sonra iliski girdik tek ama tutmadi?
kizlar bildiyiniz birsaey varsa söyleyin
gülnisa samira neyler yapiyorlar biliyormusun?
Allahim kac sene gecdi valla nasil yazisirdik hey gidi günler bana yardimci ol canim bildiyin birsey varsa mesela NEYLER YINECEK YADA YAPILACAK SEYLER ALLAHIM BILIYOR HERSEYI
anlayan anladı zaten kızbütün kadro aynı ama...fazlası var, eksiği yok.. ...bu arada orkidem senden alıntı yapacağıma kendimden yapmışım..:))
bernille rengini bende çok merak ediyorummmmmmm
valla ıste oyle dr kesın kız demesın dıye dr a gıtmıyorum nasıl olur dıyorum eksıksız yaptım herseyı ben yaa Allahım hala ınanamıyorum vallaa gıtmıyorum ıcımdekı umududa kırmamak ıcınama ıcımden erkek gecıo hep erkek kız kıyafetlerıne bakmıyorum bıle hala oglum olcakmıs gıbı belkıde dualarımın karsılıgında mevlam mucıze yaratır dıyorum cok buyuk yıkım oldu bana cok kımın ne halt oldugunu gordum ınsallah erkektırde bunların suratına suratına ıser ahhh ahhhh ozellıklle kaynanamın dahja 17 haftalık ama sayelerınde bır aydır ugrasıolar cınsıyetıyle eger erkeksede gostermesın sımdı sadece anasına gostersın yavrumm dıgeerrlerıne gotunu donsunn uyussslarrrr
mrb arkadaşlar
öncelikle 2 gündür forumlardaki ekip çalışmanızı takdir ediyorum
bir kadının zekası ve gücü konusunda tüm arkadaşların özverili çalışmalarına hayran kaldım.
benim size kendimle ilgili bi sorunu aktarmak istiyorum ben özel bi okulda öğretmenim
eylül ekim ve kasımdan başka gebe kalma şansım yok en azından bebeğin kırkını çıkarabilmek adına
bi kızım var 30 08 1981 doğumluyum. sizin yazdıklarınızı okumadan geçen ay karbonatlı su uygulaması ve çok net olmayan yumurta takibi ile denedim fakat adet oldum.
son adet tarihim 13 10 2011 sanırım diyeti 60 gün uygulamak gerekiyo benim böyle bi şansım yok
ikincisi çin takvimine görede ocağa kadar kız üçüncüsü benim doğum izni diye bi olayım yok en azından
bi süre yaz tatili emziririm diyorum dördüncüsü sadece çin takviminimi baz almalıyım ve çini bi kenara atııp ya allah bismillah mı demeliyim :) beşincisi ben 3. gebeliği düşünmüyorum kafayı yemek üzereyim
sen söyle şimdi ben ne yapmalıyım diyet yok çin yok diyo çıkamıyorum işin içinden
kusura bakmayın çok uzattım sevgiler...
folik demir b vit çinko ve balık yağı içtim 3 ay...
kırmızı et limonlu soda tüksek phlı su bol yeşil çay ve sıfır süt ürünü....
ama bir aydır neredeyse yapmıyorum ve hala alkaliyim...bir aydır peynir yoğurt ve ayran çok kullandım.ilave olarak kahve çok içtim türk kahvesi.demekki öle hemen değişen bişi değil bu..
ewet cnm aynen buyuk bı sok ama rabbım kahhar ısmıylE ıns kahretsın bır avuc köpegı .Aılelerıne Rabbım sabır versın ınsSabah sabah büyük bir şokla güne başladım
26 şehitimiz vardı....yüreğim yandı....ama tabiki ateş düştüğü yeri yakar
onların yürekleri şimdi kor gibi.....rabbbim sabır versin
şehitlerimzin mekanları cennet olsun
hepimizin başı sağolsun......vatan sağolsun.....sağ olacaktır da....
Asla emellerine ulaşamayacaklar
kahrosunlar inşallahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?