Süper Anneler - 2011

kısmet cnm hayırlısı olsunn

valla ıste oyle dr kesın kız demesın dıye dr a gıtmıyorum nasıl olur dıyorum eksıksız yaptım herseyı ben yaa Allahım hala ınanamıyorum vallaa gıtmıyorum ıcımdekı umududa kırmamak ıcınama ıcımden erkek gecıo hep erkek kız kıyafetlerıne bakmıyorum bıle hala oglum olcakmıs gıbı belkıde dualarımın karsılıgında mevlam mucıze yaratır dıyorum cok buyuk yıkım oldu bana cok kımın ne halt oldugunu gordum ınsallah erkektırde bunların suratına suratına ıser ahhh ahhhh ozellıklle kaynanamın dahja 17 haftalık ama sayelerınde bır aydır ugrasıolar cınsıyetıyle eger erkeksede gostermesın sımdı sadece anasına gostersın yavrumm dıgeerrlerıne gotunu donsunn uyussslarrrr

erkek bebek icin listeyi bulamadin yani neyler yiyenecek??

canım inşallah allah kalbindekini verir...inan çok dua etmiştim senin için hatırıyorum..canım allah bebeğinin cimsiyetide ne olursa olsun sağıkla kucağına amanı nasip etsin..
egeme bende çok üzüldüm.bebeklerinden biri duruyo değilmi kızlar.inşallah sağa sağlim atlatır zor günerini.allah evlatla sınamsın hiç birimizi.....karakedi etrafına kız olduğunu söledinde bişimi dediler kimin ne halt olduğunu gördüm yazmışsın ya.o densizeri kendi haline bırak canım.mevlam versin layıklarını.....

erkek bebek icin listeyi bulamadin yani neyler yiyenecek??

canım dikktali oku.asidik olmıycan işte...ayrıca ben daha öncede yazdım inançok fazla abartmadan yap diyeti vucut dengesini değiştiriyo sağlığından olma.reglim alak bullak oldu.dün idrar tahlili verdim idrarda yanma vardı ph8 çıkmış.dr aşırı alkalı beslenmişsin ondandır dedi...e iltahap olmuş.yine antibiyotik verdi ve hala regl olmadımbir dahaki ay sallıycam ya vallaha bıktım....aertık tek hedefim gebe kalabimek......................

bende martta gebe kalmıştım

Patates falan okudum kusura bak canim bak senin somdi kizin mi vardi bayadir girmedim?

Birisi lütfen liste yapabilirmi kim ne istiyor yada neyi var?

bacım nasıl beslendiğini yazabilir misin? mesela her gün 1 tane limonlu soda içiyordun sanırım sen.. başka nasıl beslendin?

folik demir b vit çinko ve balık yağı içtim 3 ay...
kırmızı et limonlu soda tüksek phlı su bol yeşil çay ve sıfır süt ürünü....
ama bir aydır neredeyse yapmıyorum ve hala alkaliyim...bir aydır peynir yoğurt ve ayran çok kullandım.ilave olarak kahve çok içtim türk kahvesi.demekki öle hemen değişen bişi değil bu..

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar
öncelikle 2 gündür forumlardaki ekip çalışmanızı takdir ediyorum
bir kadının zekası ve gücü konusunda tüm arkadaşların özverili çalışmalarına hayran kaldım.
benim size kendimle ilgili bi sorunu aktarmak istiyorum ben özel bi okulda öğretmenim
eylül ekim ve kasımdan başka gebe kalma şansım yok en azından bebeğin kırkını çıkarabilmek adına
bi kızım var 30 08 1981 doğumluyum. sizin yazdıklarınızı okumadan geçen ay karbonatlı su uygulaması ve çok net olmayan yumurta takibi ile denedim fakat adet oldum.
son adet tarihim 13 10 2011 sanırım diyeti 60 gün uygulamak gerekiyo benim böyle bi şansım yok
ikincisi çin takvimine görede ocağa kadar kız üçüncüsü benim doğum izni diye bi olayım yok en azından
bi süre yaz tatili emziririm diyorum dördüncüsü sadece çin takviminimi baz almalıyım ve çini bi kenara atııp ya allah bismillah mı demeliyim :) beşincisi ben 3. gebeliği düşünmüyorum kafayı yemek üzereyim
sen söyle şimdi ben ne yapmalıyım diyet yok çin yok diyo çıkamıyorum işin içinden
kusura bakmayın çok uzattım sevgiler...

ben de vazgeçtim kızlar artık hesap yapmaktan... bu ay da hamile kalamadım çünkü hayırlısı allahtan artık... kız, erkek ne olursa....bir kızım olsun çok istiyorum ama artık ne olursa...

pes etmederim.....benim komşum aylarca uğraştı vesonunda kızı kucağında.....inanılmaz mutlu.....
sen bilirsin ama denemeye devam et....

Sabah sabah büyük bir şokla güne başladım

26 şehitimiz vardı....yüreğim yandı....ama tabiki ateş düştüğü yeri yakar
onların yürekleri şimdi kor gibi.....rabbbim sabır versin
şehitlerimzin mekanları cennet olsun

hepimizin başı sağolsun......vatan sağolsun.....sağ olacaktır da....
Asla emellerine ulaşamayacaklar
kahrosunlar inşallahhhhhhhhhhhhh

pes etmederim.....benim komşum aylarca uğraştı vesonunda kızı kucağında.....inanılmaz mutlu.....
sen bilirsin ama denemeye devam et....

ama 3-4 ay denedim olmadı...,çok istiiyorum gerçekten bir kızım olsun ama 33 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum. ben de sürekli iki arada kalıyorum pes etsem mi etmesem mi diye komşun neler yapmıştı kızı olması için

canim ben ayni orkideyim kizim 3 u bitirecek 2 ay sonra bildiklerimi inan paylasiyorum canim fazlasiyla arastirarak emin ol hic saklamiyorum kendimee yardimci olmaya bayiliyorum karsiligi olsun olmasin
ne gunlerdi evet gece gunduz kopamazdik melissayi nurayi cok ozluyorum samira ayrildi biliyosun
melissaninda bazi ailevi sorunlari var insallahh atlatacak

anlayan anladı zaten kızbütün kadro aynı ama...fazlası var, eksiği yok.....bu arada orkidem senden alıntı yapacağıma kendimden yapmışım..:))

oyy canoo sen ne diyosun deneyimli birisi olarak bu konulara

bernille rengini bende çok merak ediyorummmmmmm

canim kasima ertelemisler insallahh onlarda kavusurlar ogluslarina cok iyi insanlardi hep dua ediyorum onlarada

kuzumm karakedimm kiyamamm sanaa
acimiyorum bitanem sana rabbim biz kadarmi dusunuyor kullarini elbette vardir bir hayri
kesinmi bidaha git ne olur o umudu sonsun deilse yoksa bebegine alisman coook zor olurr ve gogsunu gere gere soyle soranlara
esprili arkadasim bu halde bile guldurdun beni opuyorummm kocaman senii

oncelikle hosgeldin canim
yum takibi yaptinmi
birde su cin takvimimi bismillahmi demissin
haasaaaa takvim makvim nedirki hurafeee
o kiyaslamayi yapmayalim bile oncelik heryerde herkosulda ALLAH sonrasi takdiri ilahii

60 gunluk uygulama neden zorki sut ve sut urunlerinden uzak dur tuzlu ye et ye bol sebze meyve ye sonrada bol bol dua et inan
bunlari yaziyorum ama sen yapiyomusun de hayirr yapmiyorum
korkuyorummm

selam mimoza selamda vermiyon hicc oglus aklinidami aldi senin
nasil gidiyor nasilsin
ph kac oldu

ewet cnm aynen buyuk bı sok ama rabbım kahhar ısmıylE ıns kahretsın bır avuc köpegı .Aılelerıne Rabbım sabır versın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…