Süper Anneler - 2011

ben bioritmden anlamıyom ki

bio baktırmak isteyen arkadaşlar bence gereksiz bende çıkan günlerin çoğu regl günlerime denk gelecek verdiği günlerde yumurtlamış olcagımı sanmıyorum bio isteyen arkadaşlar linkten kendinizde bakabilirsiniz doğum tarihini girin üstte isim istiyor onu yazmasanızda olur , gmt yi +2 veya +4 yapacaksın ikisinde de aynı sonuç çıkıyor sonra ekranın sol tarafındaki mavi butona tıklayacaksın.bionuz karşınıza çıkacak alttaki oklarla diğer aylara da bakabilirsiniz mavi frekans üstte ve hemen yakınlarında kırmızı frekans altta olacak tabii bu erkek bebek için kız için olanına hiç bakmadım zaten bence burdaki eskilerin dediği gibi dua,çatlama, tek ilişki, diyet ben başka bir şeyin kafamı bulandırmasına izin vermemeyi düşünüyorum
rabbimiz ne istiyorsanız benden isteyin demiş putları aracı yapmayın..... bence takvimlere biolara bakmak puta kayıyormuşum gibi geliyor bana ha kendime bakmadım mı baktım hem de defalarca ama inanın hiç olacak şey gibi gelmedi bana .. diyete ise ılımlı bakıyorum çünkü peygamber efendimizin pek çok gıda ile ilgili hadisi var mesala çörekotu....

Günaydın kızlar,

dün diyete başladım. normalde hergün yoğurt, süt ve çikolata tüketirdim. erkek bebek için bunları bıraktım. çay çok seviyorum. yani bildiğimiz siyah çay. fazla tüketiyorum. etkiler mi amacı mı? eşim p. tesi başlıcam diyete dedi. dünde gelirken yoğurt çikolata almış fazlaca. sinir oldum vallahi. netten ne yemem konusunda sürekli araştırma yapıyorum. hani erkek bebek için potasyumu sodyumu fazla yiyecekler ve alkali yiyecekler yememiz gerekiyor ya, bazı yiyeceklerde maalesef bu durum kaşırık sanki. ne yiyeceğimi bilemedim. aşağıdaki linke bakar mısınız? bir liste buldum.

Alkali ve Asitli Yiyecekler Tablosu

mesela keçiboynuzu vücutta asidik ortam yaratıyormuş. e biz eşlerimize bundan içirelim diyoruz her akşam. o kadar yaptığımız diyet boşa mı gidecek?

kızlar merhaba en son hayata kusmuş olarak çıktım ama her işte bır hayır var kesınlıkle o gun bu kadar hayal kırıklıgı yaşamasaydım belkıde kalkıp doktora gıtmezdım ve bu sonuçları öğrenemezdım. DOKTORA GITTIM VE HORMAN TESTI İSTEDİ BUGUN SONUÇLARIMI ALDIM TSH ÇOK YÜKSEK VE ben buna bağladım çünkü troid hormanı hamıle kalmayı engellıyormuş ben buraya değerlerımı yazıcam bu konuda bılgısı olanlar bana yardımcı olursa çok sevınırım hepınıze şimdiden teşekkurler...
TSH:8.33
LH:3.42
FSH:7.18
PROLAKTIN:8.76
PROGESTERON:0.46

bunları reglinin kaçıncı günü yaptırdın mnemli olan o.ama tsh için reg önemli değil ve yüksek çıkmış...büyük ihtimal hipotroitsin....antitg antitpo testerinide iste haşimato için.bu hormon düzene girmezsede sakın bebek yapa.düşük ihtimalini artırıyor ayrıca bebeğe hamileykende süreki kontrol lazım.
sana büyük ihtimal eut..... yada lev....isimli sentetik troit hormonarı var ilaçla tedavine başlar artık.ayrıca utrasonda iste nodül vrmı muhakkak baktır....troit yumurtamayı engeleyerek hamile kamayı zorlaştırıyor.zaten 3-4 aya hormonlarını tekrar ölçecektir ilaçtan sonra.gerekli düzenleme yapıınca yumurtlamanda düzene girer inşallah...

mesela keçiboynuzu vücutta asidik ortam yaratıyormuş. e biz eşlerimize bundan içirelim diyoruz her akşam. o kadar yaptığımız diyet boşa mı gidecek?

erkek için diyet gerekli değil.erkeğin spermindeki xy ve xx kromozom taşıyan hücreler eşit ourmuş.yani boş yere erkekere diyet yaptırmayın.ayrıca yok eşimin spermi alkaikmi diyede düşünmeyin onunki önemi değil.zaten gereki alkalitede olmayınca erkek spermi ölüyor...allah onun ayarını yapıyor zaten...kadının alkalitesi değiş,iyor ama ...bence siz kendinize odaklanın...k.oynuzu eşinize içirin bence hiç sakıncası yok...siz kullanmayın.

erkek için diyet gerekli değil.erkeğin spermindeki xy ve xx kromozom taşıyan hücreler eşit ourmuş.yani boş yere erkekere diyet yaptırmayın.ayrıca yok eşimin spermi alkaikmi diyede düşünmeyin onunki önemi değil.zaten gereki alkalitede olmayınca erkek spermi ölüyor...allah onun ayarını yapıyor zaten...kadının alkalitesi değiş,iyor ama ...bence siz kendinize odaklanın...k.oynuzu eşinize içirin bence hiç sakıncası yok...siz kullanmayın.

mimoza teşekkür ederim. Dr. Kemal Hükmen' in sitesinde diyet yazıyor. sadece baba adayları yapsın diyor. o yüzden eşimde yapsın istiyorum.

OP.DR. KEMAL HKMEN - KADIN HASTALIKLARI VE DOUM UZMANI- NFERTLTE, GEBE TAKP, 4D ULTRASON, KADIN HASTALIKLARI, KURTAJ,

bio baktırmak isteyen arkadaşlar bence gereksiz bende çıkan günlerin çoğu regl günlerime denk gelecek verdiği günlerde yumurtlamış olcagımı sanmıyorum bio isteyen arkadaşlar linkten kendinizde bakabilirsiniz doğum tarihini girin üstte isim istiyor onu yazmasanızda olur , gmt yi +2 veya +4 yapacaksın ikisinde de aynı sonuç çıkıyor sonra ekranın sol tarafındaki mavi butona tıklayacaksın.bionuz karşınıza çıkacak alttaki oklarla diğer aylara da bakabilirsiniz mavi frekans üstte ve hemen yakınlarında kırmızı frekans altta olacak tabii bu erkek bebek için kız için olanına hiç bakmadım zaten bence burdaki eskilerin dediği gibi dua,çatlama, tek ilişki, diyet ben başka bir şeyin kafamı bulandırmasına izin vermemeyi düşünüyorum
rabbimiz ne istiyorsanız benden isteyin demiş putları aracı yapmayın..... bence takvimlere biolara bakmak puta kayıyormuşum gibi geliyor bana ha kendime bakmadım mı baktım hem de defalarca ama inanın hiç olacak şey gibi gelmedi bana .. diyete ise ılımlı bakıyorum çünkü peygamber efendimizin pek çok gıda ile ilgili hadisi var mesala çörekotu....

canım bioritim bilimsel bişi.tıpkı burçar gibi...burçlar diye birşey var.ay var ay takvimi var.bioda insan vücudunun doğumla başlayan ritmik akışını anlatıyor.tıpkı dünya ay gezegenlerin ritmik akışı gibi.kainatta herşeyi allah ritmik bir düzene yaratmış...ne güneş aya nede ay dünyaya yetişir.mmlik hatta dahada hassas bir düzen ver.ritim var.bioda öle bişi...
zaten bioritim erkek bebek kız bebek için bulunmuş bir takvim değil.insanların davranışlarından yola çıkarak bilim adamları tarafndan bulunmuş bişi...sonra hamile kalanları araştırmışlar bakmışlarki belli zamanlarda kalanların bioritimde yeri %80%90 belli gibi.olay bu.bende cinsiyete etkisine çok inanmıyorum ama bioritime inanıyorum..cinsiyete etkisi ne kadar orası tartışılır...

mimoza teşekkür ederim. Dr. Kemal Hükmen' in sitesinde diyet yazıyor. sadece baba adayları yapsın diyor. o yüzden eşimde yapsın istiyorum.

OP.DR. KEMAL HKMEN - KADIN HASTALIKLARI VE DOUM UZMANI- NFERTLTE, GEBE TAKP, 4D ULTRASON, KADIN HASTALIKLARI, KURTAJ,

canım valla ben eşime yaptırmadım.zaten mantık oarak yumurta spermi seçiyor diyoruz.yani yumurtanın elektriği önemli.e bunun için kocayı strese sokmanın ne alemi var:KK9:...ben eşime yaptırmadım hatta oğluşu olan hiç kimse yaptırmadı ben o sebebpten gereksiz dedim

keçiboyn uzu kürü kaç gün boyunca yapıyosunuz?

teravetcim k.boynuzu kürü ilk bir hafta günde iki su bardağı sonrada 21gün devam 7 gün ara omak üzere 3 ay yapılması kaydıyla günde bir bardak şekinde yapılır....şeker hastaları kullanmadan önce dra danışsın deniliyor.

7 8 adet keçiboynuzu kaynamakta olan 2 2,5 bardak klorsuz suya yani çeşme suyu olmayacak konulur ve 5 dk kaynatılır.sonrada ağzını kapatıp 20 dk altı kapalı şekide bekletilir.sonrada süzüerek alınır.dolapta üç gün bekleyebilir.hergün hazırlamak istemeyenler için malzemeyi iki katına çıkarıp bi sürahi yapın ve üç gün içinde bitirin....

canım valla ben eşime yaptırmadım.zaten mantık oarak yumurta spermi seçiyor diyoruz.yani yumurtanın elektriği önemli.e bunun için kocayı strese sokmanın ne alemi var:KK9:...ben eşime yaptırmadım hatta oğluşu olan hiç kimse yaptırmadı ben o sebebpten gereksiz dedim

off ya. adama bi ton dırdır ettim diyet yapmaz diye :nazar:

Ayy çok güldüm canım yaaa alemsın :KK52:
biz kadınlar ne tuhafız demii :KK37:
kaç kızın var canım senın kızının yöntemlerınıde bana anlat barı nasıl oldu :KK34:

bu ilk çocuğum olacak. aslında cinsiyetinden çok burcunun aslan olmasını istiyorum. o yüzden kasım ayında hamile kalmak istiyorum. ilk çocuk için cinsiyet çok mühim değil. ilerde kardeşine abilik etsin. korusun kollasın diye erkek olsun istiyorum. benimde beni sahiplenen bir abim var. isterim çocuğumda aynı duyguyu yaşasın. eğer kasımda hamile kalmazsam sonraki ay hamile kalacağım hergün denerim. burcu aslan olsun diye 1 sene bekleyemicem.

Bende kullanmayi dusunmuyordum, ama Alman sayfasinda kullanan olmus, sirkeli Sudan biraz korktum o yûzden bu yagi bezelye Ifagi Kadar kullandim..yazdigim Gibi tutmazsa bukez , Bidahaki sefere kullanmiyacagim..arkarkadasim hesabina Gore yumurtlamadan once hamile kaldi..ama Doktor erken yumurtladigini soylemis cùnku Bebek biraz buyukmus ultrasona ilk gittiiginde...cok Merak ediyorum neyi olcak...esimin tarafida hep benim esim Gibi erkek doluymus...hemen bi kezde hamile kaldi....ben aylarca ugrasmaktan korkuyorum....kafama cok takiyorum hep aklim hamilelikteki, bi kac dua ogrendim sikinti zamani okumak cok iymis, gercekten faydasida oldu ama Genede etraftaki hamile insanlari gõrunce duramiyorum.....

Sen nelere dikkat ettin?

cnm benim 9. ayım sipreylimi çıkartalı amayumurtlama gününden önce hiç denk gelmedi ilişki.eşim başka bir ilde çalışıyordu geldiğindede hiç denk gelmiyordu .sadece haziranda yumurtlamadan 3_4 gün önce denedik tutmadı.ben genelde süt ürünlerini tükettim.ilişki oldu yumurtlamadan 2 gün önce şimdi beklemedeyim.pazar veya pazartesi batım.hayırlısı olsun ama ALLAHTAN dileğim bir kız sağlıklı sihatli inşallah.bende bu ayrıntıları bilmeden (yumurtlama gününü)ağladığım bile olmuştu niye olmuyor diye.benim iki oğlum var herşeyi paylaşamıyorsunuz onlarla kızım olursa bana arkadaş olur çoooook istiyorum rabbimden.inşallah ALLAH gönlüne göre verir.ben düşünmekten vaz geçtim ne zaman olursa piskolojimi bozmak istemiyorum.bence sende öyle yap bak tutacak eminim:KK49:

bioritmin kız gösteriyo canım sende kız istiyordun inşallah kızdır gönlündeki olur

teşekkür ederim..Evet kız için her şeyi uygulamaya çalıştım TAKDİR RABBİMDEN İNŞALLAH..Ama okuyunca kalpim pır-pır etti :)Dün bi tanıdığım YA YİNE ERKEK OLURSA NAPICAKSIN diye çok saçma bi şey sordu..Oda benim parçam tabiki asla kız istiyordumda sen oldunda diyemem..Yalanda söyleyemem HER AYNI CİNS ÇOCUĞU OLAN NASIL DEĞİŞİKLİK İSTİYORSA BENDE İSTİYORUM..RABBİM DİLEYİP İSTEYEN HERKESİN MURADINI VERSİN İNŞALLAH..

kızlar merhaba en son hayata kusmuş olarak çıktım ama her işte bır hayır var kesınlıkle o gun bu kadar hayal kırıklıgı yaşamasaydım belkıde kalkıp doktora gıtmezdım ve bu sonuçları öğrenemezdım. DOKTORA GITTIM VE HORMAN TESTI İSTEDİ BUGUN SONUÇLARIMI ALDIM TSH ÇOK YÜKSEK VE ben buna bağladım çünkü troid hormanı hamıle kalmayı engellıyormuş ben buraya değerlerımı yazıcam bu konuda bılgısı olanlar bana yardımcı olursa çok sevınırım hepınıze şimdiden teşekkurler...
TSH:8.33
LH:3.42
FSH:7.18
PROLAKTIN:8.76
PROGESTERON:0.46

Reglin kaçıncı gününde yaptırdın..? Ben 3-4 sene öncesi 5. günümde yaptırdığımda yüksek çıkmıştı hatta dr. NODÜL aradı çıkmadı. 1 hafta sonra yaptırdığımda ilkiyle hiç alakası yoktu..

Bence sen tahlillerini tekrarla eğer gerçekten yüksekse İYİ BİR DAHİLİYE ci bul benim yiğenimin hipertroidisi vardı bebeği olmuyordu dr.lar AŞILAMA bile olmaz direkt TÜP BEBEK demişti daha sonra TSH,T3-T4 lerin yüksek olduğu ortaya çıktı tedaviye başladı ve 1,5-2 ay sonra doğal yollarla HAMİLE kaldığını öğerendik ilk 6 ay ilacına devam etti sonra bıraktı.Bu sene HİPER OLAN TROİDİ HİPO olmuştu.tekrar tedaviye başlayıp önceki haline döndürüldü veşimdi dr. bebek yapmasına izin vermiş ilacı ramazanda bıraktı,korunmuyorda her an haber bekliyoruz :KK66:) Sakın moralini bozma dediğim gibi önce İYİ BİR DAHİLİYE UZMANI BUL..gerisi gelir

erkeğin dieti önemli olmaz olur mu?

yumurtanın seçtiği spermde erkeğin semeninden geliyor.

Mesela bazı erkeklerin semeni 9 küsürken bazılarının 7 küsür.benim eşimin gibi.erkek spermi alkali ortamda var oluyor zaten ama 7 küsürde belki atıyorum 2 bin y yaşarken 9 küsürde 10 bin erkek spermi yaşıyor.

diet yapmıyorsa bile mutlaka takviyelerini alsın,limonlu karbonatlı suyunu içsin,her iki haftada birde içtiği meyve suyunu değiştirerek tüketsin.

sıcaktan uzak dursun.

bide bi arkadaş sormuştu iyonları değiştirmek için bir şey yaptın mı die.son yumurtladığım ay her gün 1-2 saat laptop kucağımda nete girdim.ilişkiden önce ve sonrada kucağınızda bulundurun .

erkeğin dieti önemli olmaz olur mu?

yumurtanın seçtiği spermde erkeğin semeninden geliyor.

Mesela bazı erkeklerin semeni 9 küsürken bazılarının 7 küsür.benim eşimin gibi.erkek spermi alkali ortamda var oluyor zaten ama 7 küsürde belki atıyorum 2 bin y yaşarken 9 küsürde 10 bin erkek spermi yaşıyor.

diet yapmıyorsa bile mutlaka takviyelerini alsın,limonlu karbonatlı suyunu içsin,her iki haftada birde içtiği meyve suyunu değiştirerek tüketsin.

sıcaktan uzak dursun.

teşekkür ederim mycupcake. ben keçiboynuzu kürü ve limonlu karbonatlı suyu günde 1 bardak içirmeyi düşünüyorum eşime. bende mi karbonatlı su içicem? bir bardak suyun içine 1 çay kaşığı karbonat atsam biraz limon sıksam olur mu? takviye demişsin. ilk sayfada yazan takviyeler mi bunlar? açıklar mısın?

X