- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.281
ben bioritmden anlamıyom ki
bio baktırmak isteyen arkadaşlar bence gereksiz bende çıkan günlerin çoğu regl günlerime denk gelecek verdiği günlerde yumurtlamış olcagımı sanmıyorum bio isteyen arkadaşlar linkten kendinizde bakabilirsiniz doğum tarihini girin üstte isim istiyor onu yazmasanızda olur , gmt yi +2 veya +4 yapacaksın ikisinde de aynı sonuç çıkıyor sonra ekranın sol tarafındaki mavi butona tıklayacaksın.bionuz karşınıza çıkacak alttaki oklarla diğer aylara da bakabilirsiniz mavi frekans üstte ve hemen yakınlarında kırmızı frekans altta olacak tabii bu erkek bebek için kız için olanına hiç bakmadım zaten bence burdaki eskilerin dediği gibi dua,çatlama, tek ilişki, diyet ben başka bir şeyin kafamı bulandırmasına izin vermemeyi düşünüyorum
rabbimiz ne istiyorsanız benden isteyin demiş putları aracı yapmayın..... bence takvimlere biolara bakmak puta kayıyormuşum gibi geliyor bana ha kendime bakmadım mı baktım hem de defalarca ama inanın hiç olacak şey gibi gelmedi bana .. diyete ise ılımlı bakıyorum çünkü peygamber efendimizin pek çok gıda ile ilgili hadisi var mesala çörekotu....