• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Seni ne rahatlatıyorda onu yapmaya çalış... mesela ben kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. Bi de kendimi düşünmeye çalışıyorum en çok. Yürüyüş yapıyorum. Tek başıma sakin bir kafede oturup kahve içiyorum.

Bugün nasılsın?

Çok şükür dün uyudum. Bugun de okulda geldim aşırı yorulmuşum akşam erkenden uyurum insallah.
Okul olduğu zaman vakit geçiyor ama tedaviye başlayacağım icin ben 3 gün gidiyorum işe. Kalan 4 gün hakikaten evde geçmek bilmiyor. Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. İnsallah az bi zaman kaldı biz de kavuşacağız insallah yavrularımıza.

Senin transfer günü belli mi

Vallahi ben sabah erken gebelik testi alıp yaptım ☺️. Cuma test günüm

Eklentiler

• IMG-20190213-WA0006.jpg
    IMG-20190213-WA0006.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 39
A Asli2016 süper canım çok sevindim inşallah cuma günü de testin de güzel çıkacak:KK54: ben de cumartesi gününü bekleyeceğim sanırım erken yapmaya cesaretim yok. Hiç bir belirti kendin de değişiklik hissettin mi?

Çok şükür dün uyudum. Bugun de okulda geldim aşırı yorulmuşum akşam erkenden uyurum insallah.
Okul olduğu zaman vakit geçiyor ama tedaviye başlayacağım icin ben 3 gün gidiyorum işe. Kalan 4 gün hakikaten evde geçmek bilmiyor. Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. İnsallah az bi zaman kaldı biz de kavuşacağız insallah yavrularımıza.

Benim transfer günüm cuma günü. Heyecanlıyım, zaman geçmek bilmiyor artık.

Vallahi ben sabah erken gebelik testi alıp yaptım ☺️. Cuma test günüm
Ayyy pozitif çıkmış... umarım cuma günü de güzel değerler çıkar ve sağlıklı hamilelik geçirirsin.
Nasıl geçirdin transfer sürecini? Hareketli miydin, hareketsiz miydin? Normal hayatına mı devam ettin?

Cuma günü olacak transferim. Senin ne zaman?

Transferden sonra 2 gün istirahat ettim. Nar suyu içtim hergün 1 bardak ananas yedim hergün 1 dilim.. Taze fındık ceviz badem yedim. Estrofem progestan ve crinone jel kullandım.crinonejeli uyguladıktan sonra 15 dk uzandım 15 dk yürüdüm . 2 yaşında oğlum var onun peşinden Koşturdum ☺️ aktif çalışma hayatıma devam ettim.. Oğlumda damacanadan su içememiştim ayrı şaşal su almıştım bunda da öyle oldu damacanadan su içemiyorum☺️☺️ herkese çok teşekkürler..

AD05D456-8CBC-45F9-8316-44548B169453.jpeg
Cuma günü olacak transferim. Senin ne zaman?

7 subatta adet oldum ben. Adetin 2 günü gittim estrofem ile başladık. Cuma günü adetin 8. Günü tekrar gideceğim. Muhtemelen 23-27 Şubat arası bir gün olacak benim transfer canim.
İki hafta var aramızda. Hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyorum tez vakitte. ❤️

Çok büyük sabır gerektiriyor.. Allah sabrımızı versin, imtihanımızı kolaylıkla geçmeyi, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :dua::dua::dua::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eki Görüntüle 2235623

7 subatta adet oldum ben. Adetin 2 günü gittim estrofem ile başladık. Cuma günü adetin 8. Günü tekrar gideceğim. Muhtemelen 23-27 Şubat arası bir gün olacak benim transfer canim.
İki hafta var aramızda. Hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyorum tez vakitte. ❤️

Çok büyük sabır gerektiriyor.. Allah sabrımızı versin, imtihanımızı kolaylıkla geçmeyi, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :dua::dua::dua::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Inşallah, şans dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Benim de adet tarihim 2 şubattı.

Arkadaşlar bir şey sorucam çatlatma iğnesi 12. Gün sonunda mı yapılıyor. Yoksa 12 bitiminde mi vuruyoruz yani topmadamçatlatma dahil 12 gün mü sürüyor

Back