- Konu Sahibi fatmaali24
Sanırım 3. Gün embriyosunu anlatmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol sanım :) bu sabah çok minik bi lekelenme oldu peçetede gördüm, kırmızı desem değil ama benziyorda.. sabah sabah çok korktum geçti neyseki:) ara ara hafif varla yok arası sancılarım oluyor. Sen nasılsın?
E ne guzel iste, o buyuk ihtimalle tutunma kani. Hadi insallah
Ben de iki gundur bakiyorum kanama belirtisi var mi diye ama tik yok. Gerci uc kadindan birinde olurmus; ama ne bileyim olsaydi biraz daha umutlanacaktim. Ben hicbir sey hissetmiyorum bu sefer. Kullandigim ilaclar da yan etki falan yapmiyor. Anlamadim gitti valla...
Çok aceleci davranıyorsun bence :) ben senden iki gün önce transfer oldum..biraz sabır :) hem senin de dediğin gibi hiç belirti olmayabilir.olunca da tuttuğu anlamına gelmeyebilir.alnımız da ne yazılı ise o olacak:)
Hayır canım benim 3. Gün, aylarca yumurta takibi oldu ama maalesef ben sadece 1 tane sağlıklı yumurta oluşturabildim onu da transfer oldum.bakalım hayırlısı:)Oyleyim degil mi? Zaten ben hep boyleyim; hic sabrim yoktur beklemeye. Ben de boyle terbiue oluyorum demek ki :)
Aslinda aklim senin soylediklerini kelinesi kelimesine biliyor; ama ah bir de kalbime gel sor :)
Senin de besinci gun transferi miydi?
AminArkadaşlar merhaba, benim de ilk tüp bebek denemem yaş 35bugün 2 adet 5. gün embriyosu transferim oldu. Biraz stresli bir ortamdı henüz kendimi çok moralli hissetmiyorum
Sonucu beklemek sanırım en heyecanlı ve zor kısmı. Sonuç bekleyen arkadaşların pozitif haberlerini alırız inşallah. Şu ana kadar pozitif haber alan tüm arkadaşların sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. Negatif olan arkadaşlarımızın da sonraki ilk denemeleri pozitif olup sağlıkla kucaklasınlar inşallah evlatlarını. Hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
İstirahat ettiğinizde olumlu olacağına inanıyorsanız bence bunu değerlendirmeniz güzel olmuş. Sonuçta nasıl olumlu hissediyorsak öyle davranmalıyızAmincanım hakkında hayırlısı olsun. Transferimden sonra 5 gün evde kaldım insan başka bir şey düşünemiyor daha çok stres oluyor .bu gün işe başladım zaman hızlı geçti.kendimizi dinlemesek daha iyi aslında..
Pazartesi günü az kaldı :) sizin ne zaman?İstirahat ettiğinizde olumlu olacağına inanıyorsanız bence bunu değerlendirmeniz güzel olmuş. Sonuçta nasıl olumlu hissediyorsak öyle davranmalıyızben de 1 gün istirahat ettim ama baktım çok fazla düşünüyorum eşime beni çıkar dedim
sabah dışarda kahvaltıya gittim sonra da annemlerde akşama kadar kaldım. Ailem, kız kardeşim ve minik yiğenimle zaman geçirdim böylelikle biraz daha kolay geçti. Genelde uzun oturdum, uzandım, ev içinde ufak yürüyüşler yaptım. Transferden sonraki ilk gün bitti böylece darısı geri kalan 9 güne
Test gününüz ne zaman?
Evet sizin az kalmış. Benim de 8 mart. Beklemek zormuş. Ben çalışmıyorum da zaman daha yavaş geçiyor ve aklımdan çok fazla yeme isteği geçiyorPazartesi günü az kaldı :) sizin ne zaman?
Evet sizin az kalmış. Benim de 8 mart. Beklemek zormuş. Ben çalışmıyorum da zaman daha yavaş geçiyor ve aklımdan çok fazla yeme isteği geçiyorzaten kilom var çok dikkatli besleniyordum bugün hemen toparlamam lazım kendimi
![]()
Beklemek kolay değil gerçekten. Ben de sürekli kendimi gezmeye verdim ama birkaç gün evden çıkmadan dinlenenleri okuyunca abarttım mı diye düşünmeden edemiyorumAy benim de 6 Mart, allaaam gecmiyor gunnerrrrr![]()
Beklemek kolay değil gerçekten. Ben de sürekli kendimi gezmeye verdim ama birkaç gün evden çıkmadan dinlenenleri okuyunca abarttım mı diye düşünmeden edemiyorumtransfer günü evde dinlenerek geçirdim ama dün ve bugün annemlere gittim orda yiğenimle oynadım özellikle bugün çok düştü bana 3 saat kadar hep oyun istedi arada dinlenip arada oynadım onunla kıyamıyorum 1,5 yaşında
![]()
Hoşgeldiniz :) ben de beklemeye devamSelam bende aranıza katıldım dün 3. Gün embriyo transferi yapıldı,test günü 14 mart![]()
Hoşbuldumm.Yan etkilerine bak istersen ilaçların.benimde yatmaktan ağrıyor belimHoşgeldiniz :) ben de beklemeye devambugün biraz avm gezeyim dedim ama bel ağrısından 1-2 saat bile zorladı. İlaçlar mı yapıyor acaba
![]()
Merhaba canım maalesef benim ilk teceübemKizlar merhaba,
Biliyorsunuz ben 23’unde transfer olmustum; hicbir sey de hissetmiyorum o gunden beri. Ilk gebeligimde de hicbirsey hissetmemistim. Bir saattir falan biraz agrim var ve kahverengi cok ufak lekelenmelerim oluyor az az.
Tutunma kanamasi bu kadar gec olur mu var mi bu konuda tecrubeniz? Bende daha once olmadigi icin hicbir fikrim yok.
Valla panik oldum bir anda...
Merhaba canım maalesef benim ilk teceübemAma bence neden olmasın ki yerleşme kanamasının rahimde atılması anında olmuyordur herkeste. Ben de kanama tarzı bir şey hiç yok. Gerçi herkeste olmaz diyorlar ama bugün hemen hiç belirti de hissetmiyorum. Delice bir iştah açılması var ki o da benim pis boğazlığımdan olsa gerek. Hormon ilaçları da alınca belirtileri anlamak zorlaşıyor. Az kaldı güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle
Bu hafta ikimizinde sonuçları belli olacak ☺
Canım benim de transferim 26 şubattı (yumurta toplama 21 şubat) bu akşam bende de birkaç damla kahverengi akıntı olmuş biraz da kasık ağrım var. Normal regl tarihime 6 gün var. Bugün biraz evde iş yaptım sonrasında lekeyi gördüm yine kendime kızıyorum yanlış bir şey mi yaptım diyeInsallah hepimiz guzel haberler ile donecegiz buraya![]()