• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

A Asli2016 ayyyy süper:KK49: çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:anneadayı: Aynı gün sonucu veriyorlar değil mi? Ben de şimdi yola çıkacağım hastaneye doğru ama çok korkuyorum :dua:

Arkadaslar benim de 23 Subat’ta transferim olacak kismetse. Bugun kontrolum vardi; hersey normal gorunuyor. Iyi dileklerinizi, dualarinizi ve pozitif enerjinizi gonderin lutfen. Ben oyle yapiyorum hepiniz icin...

Ben de en az 6 yumurta toplanacaktı.. Ama anestezi de 1 yumurta almış doktorum ve öksürmeye Başlamışım 1.5 saat beklemiş ama öksürük kesilmemiş bir yumurta daha almış ve çıkmış.. 2 yumurtanın ikisi de döllendi ama biri gelişmedi ve bana 2. Gün embriyosu 1 tanecik transfer edilebildi ☺️ cuma test günüm... Pozitif ol
Hayırlı ugurlu olsun canım hamişsin sanırım cok sevindim. Ben daha test yapmadım pazartesi yumurta toplandı 14 subat persembe transfer olfu ben ne zaman test yaptırsam acaba ?

Gunaydin kizlar,
Bugun transferim var; heyecan doruk. Iyi dileklerinizi, dualarinizi ve pozitif enerjinizi bekliyorum :)
Inslalah hayırlıca bebisin sana tutunur annesi rahat ol ınsallah hersey gusel olur guzel haber verirsin herkese Rabbım yar ve yardımcın olsun ınslalah

Nasil gidiyor? Benim kalbim gum gum valla; hic boyle olmamistim. Insallah senin de gonlunce olur hersey:)
Saol sanım :) bu sabah çok minik bi lekelenme oldu peçetede gördüm, kırmızı desem değil ama benziyorda.. sabah sabah çok korktum geçti neyseki:) ara ara hafif varla yok arası sancılarım oluyor. Sen nasılsın?

Transferden
Sonraki günler
Embriyo Gelişimi
1.gün 6-8 hücreli embriyo dönerek, büyümeye ve gelişmeye devam eder.
2.gün
Embriyo Morula evresine geçmiş ve hücre yoğunluğu artmıştır. Bölünme devam eder.
3.gün
Hücre sayısı 120 yi geçmiştir artık sayılamayacak durumdadır.Embriyonun içinde sıvı dolu boşluk oluşmuştur

buna blastokist denir.Balastokist etrafını saran kabuktan çıkmaya başlar (Hatching).
4.gün Kabuktan çıkma devam eder aynı zamanda embriyo tutunmaya başlamıştır.
5.gün Yerleşme başlamıştır.
6.gün Yerleşme (implantasyon) devam ediyor.
7.gün İmplantasyon tamamlandığında, sonunda plasenta ve fetus olacak hücreler gelişmeye başlar.
8.gün HCG bu gün itibari ile kanda dolaşmaya başlar.
9.gün Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG artar.
10.gün Fetal gelişim devam eder ve kanda HCG daha da artar.
11.gün HCG düzeyleri şimdi bir gebelik algılamak için yeterince yüksek
12.gün Kanda gebelik testi zamanı

Böyle bir yazı buldum bu forumda.bana çok iyi geldi sabahki yaşadığım şeyden sonra.

Back