- Konu Sahibi fatmaali24
Evet 239.. Sen de bugün bakacaksın değil mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 239.. Sen de bugün bakacaksın değil mi.
hadi hayırlısı olsun inşallah. güzel haberler verirsin bizeArkadaslar benim de 23 Subat’ta transferim olacak kismetse. Bugun kontrolum vardi; hersey normal gorunuyor. Iyi dileklerinizi, dualarinizi ve pozitif enerjinizi gonderin lutfen. Ben oyle yapiyorum hepiniz icin...
Hayırlı ugurlu olsun canım hamişsin sanırım cok sevindim. Ben daha test yapmadım pazartesi yumurta toplandı 14 subat persembe transfer olfu ben ne zaman test yaptırsam acaba ?Ben de en az 6 yumurta toplanacaktı.. Ama anestezi de 1 yumurta almış doktorum ve öksürmeye Başlamışım 1.5 saat beklemiş ama öksürük kesilmemiş bir yumurta daha almış ve çıkmış.. 2 yumurtanın ikisi de döllendi ama biri gelişmedi ve bana 2. Gün embriyosu 1 tanecik transfer edilebildicuma test günüm... Pozitif ol
Inslalah hayırlıca bebisin sana tutunur annesi rahat ol ınsallah hersey gusel olur guzel haber verirsin herkese Rabbım yar ve yardımcın olsun ınslalahGunaydin kizlar,
Bugun transferim var; heyecan doruk. Iyi dileklerinizi, dualarinizi ve pozitif enerjinizi bekliyorum :)
Inslalah hayırlıca bebisin sana tutunur annesi rahat ol ınsallah hersey gusel olur guzel haber verirsin herkese Rabbım yar ve yardımcın olsun ınslalah
Hersey guzel olacak Rabbım gittiğimiz kapılardan boş çevirmesin ınslalah...Insallah canim, hepimize ben de dua ediyorum her zaman :)
Hersey guzel olacak Rabbım gittiğimiz kapılardan boş çevirmesin ınslalah...
.Gunaydin kizlar,
Bugun transferim var; heyecan doruk. Iyi dileklerinizi, dualarinizi ve pozitif enerjinizi bekliyorum :)
.
Allah kolaylık versin inşallah gönlünce olur.. ben de 21 şubatta transfer oldum..heyecanla beklemedeyim
Saol sanım :) bu sabah çok minik bi lekelenme oldu peçetede gördüm, kırmızı desem değil ama benziyorda.. sabah sabah çok korktum geçti neyseki:) ara ara hafif varla yok arası sancılarım oluyor. Sen nasılsın?Nasil gidiyor? Benim kalbim gum gum valla; hic boyle olmamistim. Insallah senin de gonlunce olur hersey:)