Şubatta transfer olucaklar

Crinone jeli kullanirken lekelenmeyada kahverengi leke olabiliyor endise etme bende de onceden olmustu cnm

Jel aparatını içeri sokarken tahriş ettiyseniz kanamıştır

F fatmaali24 canım bugün transferin vardı hayırlısı olsun. Nasıl geçti? İnşallah güzel haberini vereceksin
Insallah hepimiz mutlu haberler aliriz .transfer rahatti bisey anlamadim bile 15 dk surdu odaya aldilar sonrasinda.yalniz transfere sikisik aldiklari icin sonrasinda15dk sonra lavobaya kalktim ins. Sorun olmaz

Insallah hepimiz mutlu haberler aliriz .transfer rahatti bisey anlamadim bile 15 dk surdu odaya aldilar sonrasinda.yalniz transfere sikisik aldiklari icin sonrasinda15dk sonra lavobaya kalktim ins. Sorun olmaz
Ay, ne güzel transferi olmuşsun. Şimdi en sonki aşama beklemedesin :) umarım sağlıklı bir hamilelik oluşur. Ben de bugün regl oldum. Östrojen bantı taktım. Pazartesi günü kontrole gidicem.

Hayırlı olsun canım aramızda birgün var sorun olmaz kaç embriyo koyuldu kaçıncı gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…