Şubatta transfer olucaklar

Iyi akşamlar bnde araniza yeni katıldım. 25 şubat ta transfer oldum 8 mart tahlil gunum ,2 denemem 1.denemem kimyasal gebelik

Hepimiz insallah!
Bende hic belirti yok valla transferden beri. Ilaclar yan etki bile yapmadi bu sefer. Yalniz iki uc gun once kahverengi lekelenmem ve adet belirtilerim oldu (kasik agrisi ishal vs), onun icin de hemsiremle gorustum bir sorun yok kanamada artis yoksa dedi. Buradaki arkadaslarla birlikte tutunma kanamasi olduguna yorduk, tabi gonul olumlu olsun isteyince boyle diliyor. Ama kesin midir degil midir bilemem, yarin ogrenecegiz hep beraber :)

Tabikide olumlu olur ınsallah olumlu olması için çabamız hayırlı haberler alırsınız ınsallah haberdar edin mutlu olumlu haberler e ihtiyacımız var benim 2. Denemem 1. Kimyasal gebelik oldu benimde transferin 2.günü kusma oldu çok kötüydü bi sıcak bi soğuk terleme kaşık ağrısı karin ağrısı allah ne verdiyse

Selam arkadaşlar benim de lekelenme devam edince benim de erken test vermemi istediler beta hcg 28 çıktı kliniktekiler ameliyattaymış kimseye ulaşamadım korkuyorum

Insallah bu sefer olacak!!!

Selam arkadaşlar benim de lekelenme devam edince benim de erken test vermemi istediler beta hcg 28 çıktı kliniktekiler ameliyattaymış kimseye ulaşamadım korkuyorum

Senin testin Cumartesi degil mi? Bence simdiden uzulme, test gununden once dusuk cikmasi normaldir diye dusunuyorum ben.

Ya benim de kahverengi lekelenmem devam ediyor. Benden niye istemediler ki ben de panik oldum simdi...

Ya benim de kahverengi lekelenmem devam ediyor. Benden niye istemediler ki ben de panik oldum simdi...
Bilemiyorum ki canım her kliniğin görüşü farklı aradın mı sen? Benim dün akşam olmuştu bu sabahta oldu eşim kliniği aramamı istedi bana kalsa aramazdım bile. Onlar da bir hamilelik testi yapmamı istediler böylelikle 2 günlük artışa bakıp yorum yapmak istediler sanırım. Şimdi aradılar beni. Değer sınırda dediler perşembe klinikte tekrarlamak istediler testi. Normalde test günüm cumaydı canım. Senin yarın test günün di mi?

Evet simdi ben de konustum, bana da yaptirin beta dedi. Zaten yarin sabah test gunum, bekleyecegim. Herhalde sonuca gore tekrar konusuruz. Offf, icim daraldi simdi...

Evet simdi ben de konustum, bana da yaptirin beta dedi. Zaten yarin sabah test gunum, bekleyecegim. Herhalde sonuca gore tekrar konusuruz. Offf, icim daraldi simdi...
Canım sen ferah tuttu bence güzel sonuç alacaksın. Benim vücudum garip tepkilere başladı az önce ayağa kalkarken sağ yumurtalığımda şiddetli bir ağrı oldu. 2 gün beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…