• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Ay cok sukur ikiye katlamis. Bol bol protein ye, ben gunde 4-5 yumurta yiyorum valla. Protein cok onemli bebegin gelisimi icin. Basit karbonhidrat yeme unlu gidalar, pitinc, patates gibi. Sonra takviyelerini de ihmal etme.
Benim de cok tecrubem yok; ama 18’inde randevum var, insallah keseyi ve kalbi de gorecegiz umuyorum. Insallah hersey yolundadir 🙏🙏🙏
Evet canım göreceksin hayırlısı ile 🙏🏻 Sen bebeğinle birlikte başladığınız yolculuğun tadını çıkar. Düşünceleri kafadan atmak zor ama elinden geldiğince at gitsin 😊 ben zaten 3 aydır unu ve şekeri bıraktım canım yumurtalar sağlıklı gelişsin diye. Her sabah organik yumurta ve yarım avokado, 1-2 dilim organik siyez ekmeği. Ara öğünde 1 meyve çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ kaju yiyorum akşamları da organik kırmızı et ya da tavuk, yanında sebze ve 1-2 dilim siyez ekmeği. Gün içinde çok acıkırsam kefir, ev yoğurdu, çiğ havuç vs ama artık daha da dikkat edip proteini arttırıcam canım önerin için teşekkürler 😘
Ay cok sukur ikiye katlamis. Bol bol protein ye, ben gunde 4-5 yumurta yiyorum valla. Protein cok onemli bebegin gelisimi icin. Basit karbonhidrat yeme unlu gidalar, pitinc, patates gibi. Sonra takviyelerini de ihmal etme.
Benim de cok tecrubem yok; ama 18’inde randevum var, insallah keseyi ve kalbi de gorecegiz umuyorum. Insallah hersey yolundadir 🙏🙏🙏
Şimdi senin 18 ine kadar bir randevun yok değil mi? Ayy Gelsin bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bakalım kaç taneler. 🙈

Evet canım göreceksin hayırlısı ile 🙏🏻 Sen bebeğinle birlikte başladığınız yolculuğun tadını çıkar. Düşünceleri kafadan atmak zor ama elinden geldiğince at gitsin 😊 ben zaten 3 aydır unu ve şekeri bıraktım canım yumurtalar sağlıklı gelişsin diye. Her sabah organik yumurta ve yarım avokado, 1-2 dilim organik siyez ekmeği. Ara öğünde 1 meyve çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, çiğ kaju yiyorum akşamları da organik kırmızı et ya da tavuk, yanında sebze ve 1-2 dilim siyez ekmeği. Gün içinde çok acıkırsam kefir, ev yoğurdu, çiğ havuç vs ama artık daha da dikkat edip proteini arttırıcam canım önerin için teşekkürler 😘

Şimdi senin 18 ine kadar bir randevun yok değil mi? Ayy Gelsin bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bakalım kaç taneler. 🙈

Sen iki gun sonra bir test daha yapacak misin yoksa tamamdir artik sorun yok dediler mi?
Benim yok baska randevum o gune dek. Haber veririm yine mutlaka. Tek veya cift, saglikla buyusunler dogsunlar da ben hepsine raziyim...

Sen iki gun sonra bir test daha yapacak misin yoksa tamamdir artik sorun yok dediler mi?
Benim yok baska randevum o gune dek. Haber veririm yine mutlaka. Tek veya cift, saglikla buyusunler dogsunlar da ben hepsine raziyim...
Canım benim gene bakacaklar pazartesi. Zaten onlar bakmasa bile ben dışardan bakardım. Değer biraz düşük ve birkaç kez kasıklarımda kramp gibi ani ağrı olduğu için elimden geldiğinde tedbirli davranmak istiyorum. Ama değerimin düşük olma sebebini de geç yerleşme olarak düşünmek istiyorum 😊 zaten regl döngüm 28 değil. Normal regl tarihim yarından sonra. Daha gecikme kısmına geçmedim. Pazartesi benim durumum biraz daha netleşir 🙏🏻

Canım benim gene bakacaklar pazartesi. Zaten onlar bakmasa bile ben dışardan bakardım. Değer biraz düşük ve birkaç kez kasıklarımda kramp gibi ani ağrı olduğu için elimden geldiğinde tedbirli davranmak istiyorum. Ama değerimin düşük olma sebebini de geç yerleşme olarak düşünmek istiyorum 😊 zaten regl döngüm 28 değil. Normal regl tarihim yarından sonra. Daha gecikme kısmına geçmedim. Pazartesi benim durumum biraz daha netleşir 🙏🏻
Canım iğne oluyorsan regl olmazsın takılmayın regliye.. Benim reglim mart 4 teydi ama iğne kullandığım için olmadım bi de üstüne gebelik olunca zaten olmuyor gebelik yoksa ilaç bırakırsan olursun

E bak bu dedigin cok mantikli. Benim adetim istisnasiz 28 gunde bir doner, 4 Mart adet gunumdu, 6’sinda ilk testimi oldum. Senin mantiginla gercekten dusuk olmasi aciklaniyor. Eger adet dongun 28 gunden fazlaysa, mutlaka mensinin geciktigi ikinci gunde falan olan deger onemli; bu da Sali Carsamba gibi birsey oluyor. Cumartesi degerin Pazartesi ikiye katlarsa 300’lu rakamlara yakin olacak yani.
Ya zaten ne kadar yuksek oldugu muhim degilmis, nereyi okusam ayni sey yaziyor. Onemli olan artisi ve onu da 48 saatte en az 66% diyorlar saglikli kabul etmek icin. Kafani takma artik dusuk degil bence, ozellikle senin yukaridaki mantiginla bakildiginda.
Dualarim seninle 🙏🙏🙏

Merhaba iyi aksamlar arkadaslar nasil gidiyor neler yapiyorsunuz? Kontrollere gittiniz mi kese goren var mi?ben daha goremedim 24subat 3 gunluk transfer olmuştu

Merhaba iyi aksamlar arkadaslar nasil gidiyor neler yapiyorsunuz? Kontrollere gittiniz mi kese goren var mi?ben daha goremedim 24subat 3 gunluk transfer olmuştu
İyi akşamlar 😊
Benimki sizinle aynı sanırım. 21 inde yumurta toplamam oldu 26 sında 5. Günlük embriyolar transfer edildi. Kese görmek için 18 mart’ı planlıyor merkezim. Sizin ne zaman?

İyi akşamlar 😊
Benimki sizinle aynı sanırım. 21 inde yumurta toplamam oldu 26 sında 5. Günlük embriyolar transfer edildi. Kese görmek için 18 mart’ı planlıyor merkezim. Sizin ne zaman?
Evet canim ayni o zaman...benimde oyle dedi ama gorebilir mi insallh gorur bugunlerde hcg olcturdinuz mu kac geldu

Daha bugun olturdum 897 geldi iste siz en son ne zaman olcturdunuz ne gelmisti acaba gunune gore az mi ki diye dusundum
Yooo 897 gayet güzel 👍🏻 peki 2 gün arayla ölçüm yapıldı mı? Değeriniz gayet güzel 2 gün arayla 2 ye katlanarak gidiyorsa pazartesi görürsünüz bence keseyi ☺️🙏🏻

Ev
Yooo 897 gayet güzel 👍🏻 peki 2 gün arayla ölçüm yapıldı mı? Değeriniz gayet güzel 2 gün arayla 2 ye katlanarak gidiyorsa pazartesi görürsünüz bence keseyi ☺🙏🏻
evet pazartesi gore ikoye katlanmis oluyor insallah hepimiz görürüz saglikla aliriz gerckten stresli donemler bence ya

Evet ilk tup bebek deneyimim sizinde guzel olur her sey
İnşallah canım hep hayırlısı olsun dedim Râbbim doğrusunu bilir hakkımızda iyi olanı nasip etsin 🙏🏻 Benim de ilk deneyimim transfer sonrası 3 gün çok stresliydi sonra durumu kanıksadım bu kez de 7. Gün beta hcg takibine alınınca yine 1 hafta stresli geçti. Şimdi çok şükür iyiyim, mutluyum ne güzel pozitifi gördük bebişlerimiz bizimle 🙏🏻 Allah izin verirse sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💛

Back