hııhhhh tamam iştw başlıoruz sen kastın ya biraz dört gözle de bekledin ya adet olmayı ondan nazlanmıştır:) tabi sevalin dediğide olabilir sen gene de bi test yap nolur nolmaz kuzucuk
canım yapmadım desem yalan olur bir hafta gecikince yaptım hemen doktora gitmeden ama malum sonuç tabiki bizde nerde o şans tüpe giderken hamiş kalmak pehhhhhh:umursamaz:
saol canım benm ama o gözler lensss... hişt caktırma ama sen yine de...
bebişlerimiz pek tatlı canım oğlan derin kız deniz bizde...:)
kızlar start başladı ilk iğnemi yaptım bu gün kısa protokol olucak ben heyecanlanmaya başladım sanki ilk denemem gibi allahım bu sefer yüzümü güldürsün bebeğimi kucağıma alırım inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkedaşlar
yarın yumoşlar toplanacak yaa çok heyecanlıyım.....
kızlar start başladı ilk iğnemi yaptım bu gün kısa protokol olucak ben heyecanlanmaya başladım sanki ilk denemem gibi allahım bu sefer yüzümü güldürsün bebeğimi kucağıma alırım inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım mavielle ye sormuşsun ama ben bildiğim kadarını söliyim sana ... banda ilk başta uzun uygulanacaktı ööle bŞLaDIM YASMİN DOĞUM kontrol hapı kullanırken adet olunca yarıda bıraktı doktorum neyse konuya geleyim bildiğim kadarıyla yumoş oluşumu zor olan bayanlarda yumoş oluşumunu garantilemek için kullanılıyor
hadi cnm şimdiden hayılı olsun son olsun işalaaaahhhh..mavielle birşey sorabilirmiyim bana da kısa protokol uygulanıor yaşım 28 ve bende bi sorun yok aslında kısa protok uygulanmasının sebepleri nelerdir ve uzun protokole göre şansı daha mı düşüktür bilgilendirisen çok sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?