• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

hııhhhh tamam iştw başlıoruz sen kastın ya biraz dört gözle de bekledin ya adet olmayı ondan nazlanmıştır:) tabi sevalin dediğide olabilir sen gene de bi test yap nolur nolmaz kuzucuk

canım yapmadım desem yalan olur bir hafta gecikince yaptım hemen doktora gitmeden ama malum sonuç tabiki bizde nerde o şans tüpe giderken hamiş kalmak pehhhhhh:umursamaz:

kıslar şuan okulun bilgisayarından bağlandım milli eğitim sorun yaratıyo eve gidince hem listeyi güncelliycem hem de muhabbete dewammmm
görüşürüz...

canım yapmadım desem yalan olur bir hafta gecikince yaptım hemen doktora gitmeden ama malum sonuç tabiki bizde nerde o şans tüpe giderken hamiş kalmak pehhhhhh:umursamaz:

:):):) aaayyyyyyy çok güldüüüümmm tüpe giderken hamile kalmakkkk...yardım, koptum geberdim vallahi:):) sende çok gül hep emi.. bu arada ben snin resimlerine baktım bugün çooook tatlısınn sen o gözler hele maşallllaaahhhhh... ve ben hep derim ki kızımda olsun oğlumda farketmez derin deniz olcak adı aaaa bi baktım senin yeğenlerin adı:)çok da güzeller maşallah

saol canım benm ama o gözler lensss... hişt caktırma ama sen yine de...
bebişlerimiz pek tatlı canım oğlan derin kız deniz bizde...:)

saol canım benm ama o gözler lensss... hişt caktırma ama sen yine de...
bebişlerimiz pek tatlı canım oğlan derin kız deniz bizde...:)

olsun lens mens herkese yakışmıo şekerim o lens sana yakıştıysa vardır bi nedenii

hem bu arada saat kaç irem hanım nerenin milli eğitimi nerenin okulu bu:):):)

:nazar:HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.....................yumoşlar toplandıı....................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ

8-gelbebek26............................1.......................smryna................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital...........................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.........................brüksel tüp bebek m........................adet bekleniyor..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................2martta transfer var.................................

17-..elchin...................................1..............................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMİŞLERİMİZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
Tesekkürlerr ..

Insallah bol hamisli bir liste olurrr ...

Rabbim hepimizin meleklerini bu kez yollar insallah ..

kızlar start başladı ilk iğnemi yaptım bu gün kısa protokol olucak ben heyecanlanmaya başladım sanki ilk denemem gibi allahım bu sefer yüzümü güldürsün bebeğimi kucağıma alırım inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar start başladı ilk iğnemi yaptım bu gün kısa protokol olucak ben heyecanlanmaya başladım sanki ilk denemem gibi allahım bu sefer yüzümü güldürsün bebeğimi kucağıma alırım inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ne güsel böyle umutla başlaman çok sewindim senn adına sanki yeni konuşmamışmıydık sennle gecen ay yani ...
arkedaşlar
yarın yumoşlar toplanacak yaa çok heyecanlıyım.....

kaç tane olduğunu ve boyutlarını söledi mi canm doktorun

hadi cnm şimdiden hayılı olsun son olsun işalaaaahhhh..mavielle birşey sorabilirmiyim bana da kısa protokol uygulanıor yaşım 28 ve bende bi sorun yok aslında kısa protok uygulanmasının sebepleri nelerdir ve uzun protokole göre şansı daha mı düşüktür bilgilendirisen çok sevinirim canım

canım mavielle ye sormuşsun ama ben bildiğim kadarını söliyim sana ... banda ilk başta uzun uygulanacaktı ööle bŞLaDIM YASMıN DOĞUM kontrol hapı kullanırken adet olunca yarıda bıraktı doktorum neyse konuya geleyim bildiğim kadarıyla yumoş oluşumu zor olan bayanlarda yumoş oluşumunu garantilemek için kullanılıyor

canım mavielle ye sormuşsun ama ben bildiğim kadarını söliyim sana ... banda ilk başta uzun uygulanacaktı ööle bŞLaDIM YASMİN DOĞUM kontrol hapı kullanırken adet olunca yarıda bıraktı doktorum neyse konuya geleyim bildiğim kadarıyla yumoş oluşumu zor olan bayanlarda yumoş oluşumunu garantilemek için kullanılıyor

teşekkür ederim canım peki şimdi senin uzun mu kısa protoklmü bide başarı şansı arasında fark var mı? bideeee ii geceler:)

benm şimdi kısa pro canım başarı yüdesini bilmiyorum ama benm 2 aşılamamda da çok zor oluştu yumoşlar hatta şimdide 300 ünite ile başlıyoz pazar günüüü

sana da ii geceler canm topik sana emanet;)

hadi cnm şimdiden hayılı olsun son olsun işalaaaahhhh..mavielle birşey sorabilirmiyim bana da kısa protokol uygulanıor yaşım 28 ve bende bi sorun yok aslında kısa protok uygulanmasının sebepleri nelerdir ve uzun protokole göre şansı daha mı düşüktür bilgilendirisen çok sevinirim canım

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun
kısa veya uzun protokol başarı şansı kişinin yaşına ve durumuna göre değişiyor. ben 35 yaşındayım ve pcoluyum yani yumurta rezervim kuvvetli dolayısıyla bende kısa protokolde başarısız olunacağını söyledi ve yaklaşık 20 günlük bir tedavi (uzun prot.) yumurtalaraımı baskıladılar. sanırım yumurta rezervi az olan bayanlarda kısa protokol uyguanmasını gerektiriyor. ama biz senin sorununu bilemeyiz. doktorlar kafasına göre kısa veya uzun demiyor. durum değerlendirip başlıyorlar. dolayısıyla bu protokole verilen cevap bünyeden bünyeye değişir.sen bunlarla kafanı yorma hiç. ilaçlarını düzenli al bol su iç göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçiyor bu tedavi inan bana ben sonlara yaklaştım sayılır ..en kısa zamanda pozitif sonuca ulaşırsın inşallah......:)))

kızlar günaydın bugüntransferimin 5, günü kasıklarımda ve boşluklarımda ağrım var özellikle kasıklarım kramp gibi normalmi sizce?

Back