• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlar günaydın bugüntransferimin 5, günü kasıklarımda ve boşluklarımda ağrım var özellikle kasıklarım kramp gibi normalmi sizce?

Çok normal arkadaşım, hiç kafana takma o ağrıları, olumluya ya da olumsuza yorma. Problem edilecek birşey olması için yani OHSS olması için çok çok kuvvetli ağrılar olması ve karnının şişmesi gerekiyor. Dinlenmeye, bol bol en az 4 litre su içmeye ve kabız olmamaya bak yeter.

Kizlar 3 yumosla yoluma devam etmeye karar verdim Allahim hayirlisi ve sagliklisini versin bakalim galiba olusan yumoslari dondurup daha sonra tekrar 2.tedaviyi yapip tekrar olusan yumoslarla döllenme yapilacak ve sansim böyle insallah daha artirilmis olacak daha önce sizde böyle yapan arkadaslar oldumu

Çok normal arkadaşım, hiç kafana takma o ağrıları, olumluya ya da olumsuza yorma. Problem edilecek birşey olması için yani OHSS olması için çok çok kuvvetli ağrılar olması ve karnının şişmesi gerekiyor. Dinlenmeye, bol bol en az 4 litre su içmeye ve kabız olmamaya bak yeter.

taşekkür ederim canım ama ister istemez insan düşünüyo kabızlık prablemim var verilen şurup işe yaramadı 2 gündür zeytinyağı içiyorum biraz rahatladım

Kizlar 3 yumosla yoluma devam etmeye karar verdim Allahim hayirlisi ve sagliklisini versin bakalim galiba olusan yumoslari dondurup daha sonra tekrar 2.tedaviyi yapip tekrar olusan yumoslarla döllenme yapilacak ve sansim böyle insallah daha artirilmis olacak daha önce sizde böyle yapan arkadaslar oldumu

canim hayirlisi olsun doktorum banada bunu onermisti ve ben kabul etmemis transfer istemistim tabiki negatif oldu. Sen doktorunu dinle stres yapma herseyi onlara birak . Olacak insallah

benm şimdi kısa pro canım başarı yüdesini bilmiyorum ama benm 2 aşılamamda da çok zor oluştu yumoşlar hatta şimdide 300 ünite ile başlıyoz pazar günüüü

sana da ii geceler canm topik sana emanet;)

şimdiden hayırlı olsun cnm tedavin, pozitif sonuca ulaşacaksın inşallah

bu arada bu topik yönetmek işini senden daha iyi kimse yapamaz tırnağın olamam seni:)
ama sen yokken gözüm gibi bakarım merak etme içselleştirdim ben bu topiği:)
şaka bir yana iyiki açmışsın bana çok ii geldi bu topik ii ve umutlu hissediorum kendimi sanıorum ki diğer arkadşlarım içinde böyle tekrar teşekkürler sana:)

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun
kısa veya uzun protokol başarı şansı kişinin yaşına ve durumuna göre değişiyor. ben 35 yaşındayım ve pcoluyum yani yumurta rezervim kuvvetli dolayısıyla bende kısa protokolde başarısız olunacağını söyledi ve yaklaşık 20 günlük bir tedavi (uzun prot.) yumurtalaraımı baskıladılar. sanırım yumurta rezervi az olan bayanlarda kısa protokol uyguanmasını gerektiriyor. ama biz senin sorununu bilemeyiz. doktorlar kafasına göre kısa veya uzun demiyor. durum değerlendirip başlıyorlar. dolayısıyla bu protokole verilen cevap bünyeden bünyeye değişir.sen bunlarla kafanı yorma hiç. ilaçlarını düzenli al bol su iç göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçiyor bu tedavi inan bana ben sonlara yaklaştım sayılır ..en kısa zamanda pozitif sonuca ulaşırsın inşallah......:)))

cnm çok teşekkür ederim bilgi için içimi rahatlattın seninde tedavin mutlu sona ulaşır işalllaaahhh kocaman hamileyyyim yazarsın bizede umut olursun:)

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem........................adet bekleniyor....................................???
[2-UMUTL..............................1..........................ıRENBE..........................REGL BEKLEN.....................................?

kısslar yumoşlarım toplandı bugün ohh bee...
çok kolay bir işlemmiş.. geceden biraz stres yapmıştım ama korkulacak birşey yokmuşş....uyudumm ve uyandım hiç ağrım olmadı, bir şişeye yakın serum ve bir şişeye yakın bir ilaç aldım orada damardan ve bir saat dinlendim.. geceden beri bir şey yemediğim için çook acıkmıştım ve çıkışta ziyafet çektim kendime :))) eve gelincede biraz uyudum ve atlattım bugünü inşallah... ama benden 34 yumiş aldıkları için heran ohss olabilirim o zaman da transfer bir daha ki aya kalabilir. şuan en çok ondan korkuyorum ...olmamak için ne yapmam gerekir bu konuda tecrübesi olan var mı yardım????.

selam kızlar inşallah tedaviden olan arkadaşarın tedavileri haklarında hayırlı olarak sonuçların bende mart 10 da ilk iğnemle başlayacağım tedaviye şuan doğum kontrol coraspirin ve megadayn vitaminle devam ediyorum iğnelerimi aldım ilk denemem antalya tüp bebek merkezi listeye eklerseniz sanrım wintersun sen ilgileniyrosun ekle bakalım ne cıkacak sonuc

rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım listeye benide ekleyebilirsiniz 5 gün oldu başladım iğnelerime ( lucrin)mart ayında transfer yapılacak ben ankara anatoliada yaptırıcam orası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba*

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım listeye benide ekleyebilirsiniz 5 gün oldu başladım iğnelerime ( lucrin)mart ayında transfer yapılacak ben ankara anatoliada yaptırıcam orası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba*

bende orda yaptırıyorum canım lucrinler bitti gonal-f e geçtim ben martta transferim olacak rabbim kısmet ederse inşallahhh
ben çok memnunum sürekli arıyolar tedaviniz nasıl gidiyor diye çünkü takibim için gitmiyorum oraya burdaki dr um takip ediyo ama onlarda telefonsuz bırakmıyolar gayet hoş ilgi görüyorum onlardan

inşallahh seninde düşüncelerin aynı yönde olur ve sonuçlarımız hep pozitif oluraklinialirimsmile

kızlar lucrinle beraber adetim geldi artık gonal-f e geçtim artık çok az kaldı inşallah bebişlerim güzel gelişir ayy yumoşalrım yazacaktım bebiş yazdım allah söyletti demekki heheheheh

selam ben de lucrini 5 mg indirdim fossimon 225 devam ediyorum ve ayrıca her kontrolümde e2 istiyor doktor
inşallah hayırlı sonuçlar olur hepimize yarın yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor..

selam ben de lucrini 5 mg indirdim fossimon 225 devam ediyorum ve ayrıca her kontrolümde e2 istiyor doktor
inşallah hayırlı sonuçlar olur hepimize yarın yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor..

yeni katılan bütün aRkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz:) tedaviniz hayırlı olsun umudunuz ve heyecanınız hiç bitmesin sonucunuz da pozitif olsun işaaaalllaaahhh:)

şubatın 11 de lucrine başladım.asıl yumoşları büyütecek olan puregonu da 22 sinde başladık salı günü doktor çatlatma yapıp gün alacak hastaneden izmir bornova şifada yaptırıcaz .büyük ihtimal perşembe veya cuma günü toplanır yumoşlar diyor.çok heyecanlıyım listeye beni de ekleyin.

Back