• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz insallah hepimiz birbirimize ugur getiririz her gün bir arkadasimiz hamileyim diye müjdeler bizi

inşallah her gün bir hamile haberi alırız. diyorum ki ne kadar çok bebek sahibi olmak isteyen var şu sitede bile kaç kişi kimbilir internet kullanmayan,kullansa bile bu sitede olmayan binlerce kişi vardır allah herkesin dileklerini kabul etsin inşallah hayırlısı ile...

arkadaşlar hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun. "wintersun" arkadaşım beni de eklermisin opuyorumnanaktan

şubat 27 de tedaviye başlıyorum ilk denemem olacak. brüksel tüp bebek merkezi allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah böyle mübarek bir günde.

oooooooo yeni gelenn çok arkadaş varmış tek tek hoşgeldinizle zor olcak HEPıNıZ HOŞ GELDıNıZ arkadaşlar hiiç üzülmeyin stres yapmayın kaçıncı denemeniz ise rahat olun wintersun ve topiği çok uğurlu hepimiz 2010 anneleri olcas işallaaaaahhh

arkadaşlar hepinizin kandili mubarek olsun 2010 yılı hepimize uğur getirsin Rabbim hiçbirimizin kuçağını boş bırakmasın inşallah...
şafak 11..........

merhabalar ...herkese hayırlı kandiller ...kısmetse bende 1 martta 2.tedaviye başlıyorum brüksel tüp bebek merkezinde,uzun protokol olacakmış bu seferki bakalım kısmet...Allahım hepimizin kucağına evlatlarını almayı nasip etsin,bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin:Saruboceq: :emir_bebek:

merhaba ben de yarın görüşmelerime gidiyorum büyük bi ihtimal 25 martta başlarım tedaviye çünkü o zaman adet olacağım ama hala nerde yaptıracağıma karar veremedim memorial,alman hast,istanbul tüp bebek merkezi,yada bahçeci kliniği kızlar yardım edin bi fikir verin ilk demede tutar inşallah korkuyorum :(

Herkese merhaba,
Biz de mart ayında ilk tedaviye başlıyoruz.Cuma ve cumartesi merkeze karar vermek için İstanbul'a gideceğiz.Umut ve Brüksel'le görüşeceğiz ama Memorial'la da görüşsek mi diye aklımdan geçiriyorum gitmişken.Erkek infertilitesinde Brüksel ve Memorial iyi diye duydum.Umut'ta tercih edilen bir merkez.Bakalım artık.Hangisi olursa olsun umarım ilk seferde tutar tedaviye başlamış veya başlayacak olanların:) Hepinize kalpten bol şans diliyorum.

Kizlar listeye beni de ekler misinizz ?

Allahin izniyle yine ; donmuslarla olan tedavime basladim ..

Rabbim bu kez mutlu sonuc almayi nasip etsin ..

Arkadaslar sonucumu aldim malesef ( 2 ) negatif:((
Gecmise donup bakmadan 2. tedavime hazirlamaya basladim bile kendimi:) Bu mubarek gunun hayirli olduguna inaniyorum. Hepinizin Kandili mubarek olsun. Dualarim sizinle...

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ

8-gelbebek26............................1.......................smryna................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital...........................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3...................................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.........................brüksel tüp bebek m..............................adet bekleniyor..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek..............................2martta transfer var.................................

17
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun. "wintersun" arkadaşım beni de eklermisin opuyorumnanaktan

şubat 27 de tedaviye başlıyorum ilk denemem olacak. brüksel tüp bebek merkezi allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah böyle mübarek bir günde.

selam canım sende hoşgeldin diğer arkadaşlar sizde hoşgeldiniz....

brüksel de doktorun kim yücel yada hüsam??

oooooooo yeni gelenn çok arkadaş varmış tek tek hoşgeldinizle zor olcak HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ arkadaşlar hiiç üzülmeyin stres yapmayın kaçıncı denemeniz ise rahat olun wintersun ve topiği çok uğurlu hepimiz 2010 anneleri olcas işallaaaaahhh

canım canımmmm ya bak övgülere dayanamayıp ağlamaya başlıcammmm
ama dur ya önce nazar değmesin diye boncuklarımı koyayım ortaya:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm bayanlar bende varım benide ekleyin.2 marrta transfer var antalya tüp bebek merkezi.bide bişi sorucam transferden sonra beslenmede ağırlık neye verilecekmiş.protein falan diyolar doğrumu

ıremcim
Ben yumoşlarımı büyüttüm hatta fazlasıyla büyümüşler. 27 şubat toplanacak..o uğurlu ellerinle listeye eklersen sevinirim....
BU ARADA TÜM ÜYELERıN KANDıLıNı KUTLUYORUM..
bu akşam hepimiz için dua edicem..............................

merhaba ben de yarın görüşmelerime gidiyorum büyük bi ihtimal 25 martta başlarım tedaviye çünkü o zaman adet olacağım ama hala nerde yaptıracağıma karar veremedim memorial,alman hast,istanbul tüp bebek merkezi,yada bahçeci kliniği kızlar yardım edin bi fikir verin ilk demede tutar inşallah korkuyorum :(

Zübeyde24
ben bahçeci kliniğine gidiyorum.tedavim devam ediyor. sen yinede gönlünün razı olduğu doktoru seç tabiki ama ben doktorumdan çok memnun kaldım.daha sonucumu almadım ama sonuç ne olursa olsun yine bahçeci derim. evet belki diğer merkezlerden azıcık daha fiyatlı olabilir ama durumun riskliyse benim gibi çok çok özen gösteriyor. Başlarda çok tedirgindim burada okuduklarım kafamı çok karıştırmıştı. bir kaç doktorla öngörüşme yapmıştım oraya gidene kadar ama bana güven vermediler.. Mustafa hoca hepsinden farklı bir şey gördü ve onlardan farklı bir tedaviyle başladı ve iki gün de bir klinikte kontrole gittim.. ben çok memnun kaldım..umarım sonucum da gönlüme göre olur sana tedavinin hayırlı olmasını diliyorum....

Back