Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wintersun benide ekle canım
arkadaşlar hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun. "wintersun" arkadaşım beni de eklermisin opuyorumnanaktan
şubat 27 de tedaviye başlıyorum ilk denemem olacak. brüksel tüp bebek merkezi allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah böyle mübarek bir günde.
oooooooo yeni gelenn çok arkadaş varmış tek tek hoşgeldinizle zor olcak HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ arkadaşlar hiiç üzülmeyin stres yapmayın kaçıncı denemeniz ise rahat olun wintersun ve topiği çok uğurlu hepimiz 2010 anneleri olcas işallaaaaahhh
arkadaşlar hepinizin kandili mubarek olsun 2010 yılı hepimize uğur getirsin Rabbim hiçbirimizin kuçağını boş bırakmasın inşallah...
şafak 11..........
canım tam tarihi yazsana listeye yazalım ordan takip edelimmm
merhaba ben de yarın görüşmelerime gidiyorum büyük bi ihtimal 25 martta başlarım tedaviye çünkü o zaman adet olacağım ama hala nerde yaptıracağıma karar veremedim memorial,alman hast,istanbul tüp bebek merkezi,yada bahçeci kliniği kızlar yardım edin bi fikir verin ilk demede tutar inşallah korkuyorum