Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hepinis hoşgeldiniz farkettinizmi bilmem umut listemis coştukca coşuyorrr:)))
veeee ben bugün ilk iğnemi vurdummmm 300 ünite puregon ...
aranızda 300 ünite puregon kullanan var mı bir de doktorum bana cetrodit yazmıştı yazılımı böledi sanırım onu ben ne zman kullanıcam kullanan var mı aranızda
ya ben neden az yapıyorum anlamadım 10 la başladım fossimona başlayınca 5 e düşürdü
Arkadaşlaarr
Dün yumurtalarım toplanmıştı 34 tane toplanmış vee bugün aradılar tam 21 tanesi döllenmiş ...inanamadım... yani hamile kalmış kadar sevindim sizinle paylaşmak istedim..doktorumda 5.gün transferi yapacakmış şimdilik değişen bir şey olmaz ise...amaa o kadar yumurta toplanınca ne oldu tabiki karnım şişti..yarın bir kontrole gidicem en korktuğum şey başıma gelmemiştir inşallah......
arkadaşlar hepinis hoşgeldiniz farkettinizmi bilmem umut listemis coştukca coşuyorrr:)))
aranızda 300 ünite puregon kullanan var mı bir de doktorum bana cetrodit yazmıştı yazılımı böledi sanırım onu ben ne zman kullanıcam kullanan var mı aranızda
off offf hemde ne acııııı....sempatiksalakcinnicnmmm hadi hayırlı olsun sonu da çok güsel olsun inşallah..
ireeeemmm acıdı mıııııı:)
canım merhaba; bende 27'sinde cmtsi günü başladım iğnelere çok şükür herşey yolunda idi başladık bakalım tedaviye. bende 2 güdür puregon 300IU iğne vuruluyorum. çarşamba tekrar test yapılıp belki ilacın dozu değişebilirmiş. ben sigara içiyodum dr. kesinlikle bırakıyosun hemen dedi ilacın etkisini bloke ediyor dedi bilmiyorumkismile çok zorlanıyorum arada 1-2 tane kaçırıyorum ama o bile yasak. yarından tez yok tamamen bırakıcam.
kızlar bi de benm bugün ağrım oldu karnımda yaa bööle kıpır kıpır sizde de oldumu ilk gün
hadi ya bende siara içiyorum ama bırakırsam nasıl dururum onu da bilmiyorum aşılamada doktorum stres yapacağına 5 tane iç bize daha ii gelir stres daha çok zarar veriyo demişti bende azaltmaya çalışıyorum
canım bi de sana ne sorucam 300lük puregon u vurulduktan sonra kalemine baktınmı ben baktım tüpün içinde ilaç vardı hala sende de ööle kalıyo mu???