• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

:nazar:HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ

8-gelbebek26............................1.......................smryna................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital...........................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.........................brüksel tüp bebek m........................adet bekleniyor..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................2martta transfer var.................................

17-..elchin...................................1..............................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1..............................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMİŞLERİMİZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar hepinis hoşgeldiniz farkettinizmi bilmem umut listemis coştukca coşuyorrr:)))

veeee ben bugün ilk iğnemi vurdummmm 300 ünite puregon ...
aranızda 300 ünite puregon kullanan var mı bir de doktorum bana cetrodit yazmıştı yazılımı böledi sanırım onu ben ne zman kullanıcam kullanan var mı aranızda

arkadaşlar merhaba ben de yenilerdenim.ara kanamam devam ederken lukrinle tedavimi başlattı doktor.3.iğnemi yaptım bu akşam ama nedense kafam çok karıştı bu şekilde tedaviye başlayan var mı?ben cerrahpaşaya gidiyorum bıraksam mı acaba?uffffffffffff

arkadaşlar hepinis hoşgeldiniz farkettinizmi bilmem umut listemis coştukca coşuyorrr:)))

aranızda 300 ünite puregon kullanan var mı bir de doktorum bana cetrodit yazmıştı yazılımı böledi sanırım onu ben ne zman kullanıcam kullanan var mı aranızda

cetroditi şimdi kullanmayacaksın yumurtalarından önde giden olursa arkadakilerin ona yetişmesi için önde gidenin çatlamasını engellemek için doktor sana söylediği zaman kullanacaksın aynı anda arkadan gelenlerin büyümesi için de diğer iğneni yapacaksın. çatlamaya yakın zamanda doktorun kullanman gerekince sana söyleyecek canım

Arkadaşlaarr
Dün yumurtalarım toplanmıştı 34 tane toplanmış vee bugün aradılar tam 21 tanesi döllenmiş ...inanamadım... yani hamile kalmış kadar sevindim sizinle paylaşmak istedim..doktorumda 5.gün transferi yapacakmış şimdilik değişen bir şey olmaz ise...amaa o kadar yumurta toplanınca ne oldu tabiki karnım şişti..yarın bir kontrole gidicem en korktuğum şey başıma gelmemiştir inşallah......

ya ben neden az yapıyorum anlamadım 10 la başladım fossimona başlayınca 5 e düşürdü

essema 10dan 5 e düşmen iyi hayatım çünkü bende 10 başladım preugon eklenince 5 e düşürdü hiç korkma bu yumurtalarının çoğaldığı anlamına gelir ben iki iğneyide genelden çok daha düşük dozda uygulamama rağmen 34 yumiş topladı...acaba sende mi pcolusun. .

Arkadaşlaarr
Dün yumurtalarım toplanmıştı 34 tane toplanmış vee bugün aradılar tam 21 tanesi döllenmiş ...inanamadım... yani hamile kalmış kadar sevindim sizinle paylaşmak istedim..doktorumda 5.gün transferi yapacakmış şimdilik değişen bir şey olmaz ise...amaa o kadar yumurta toplanınca ne oldu tabiki karnım şişti..yarın bir kontrole gidicem en korktuğum şey başıma gelmemiştir inşallah......

cnm çok sevindim sonuda pozitif olcak işallahh korkma benim bildiğim kadaryla ohss olsa inanılmaz ağrın ve şişliğin oluyormuş o kadar ağrın olsa bu yazı bile yazamazdın içini ferah tut biraz şişlik olması normaldir sanırım

cnmmm hadi hayırlı olsun sonu da çok güsel olsun inşallah..
ireeeemmm acıdı mıııııı:)

canım merhaba; bende 27'sinde cmtsi günü başladım iğnelere çok şükür herşey yolunda idi başladık bakalım tedaviye. bende 2 güdür puregon 300IU iğne vuruluyorum. çarşamba tekrar test yapılıp belki ilacın dozu değişebilirmiş. ben sigara içiyodum dr. kesinlikle bırakıyosun hemen dedi ilacın etkisini bloke ediyor dedi bilmiyorumkismile çok zorlanıyorum arada 1-2 tane kaçırıyorum ama o bile yasak. yarından tez yok tamamen bırakıcam.

cnmmm hadi hayırlı olsun sonu da çok güsel olsun inşallah..
ireeeemmm acıdı mıııııı:)
off offf hemde ne acııııı....sempatiksalakcinni
canım merhaba; bende 27'sinde cmtsi günü başladım iğnelere çok şükür herşey yolunda idi başladık bakalım tedaviye. bende 2 güdür puregon 300IU iğne vuruluyorum. çarşamba tekrar test yapılıp belki ilacın dozu değişebilirmiş. ben sigara içiyodum dr. kesinlikle bırakıyosun hemen dedi ilacın etkisini bloke ediyor dedi bilmiyorumkismile çok zorlanıyorum arada 1-2 tane kaçırıyorum ama o bile yasak. yarından tez yok tamamen bırakıcam.

hadi ya bende siara içiyorum ama bırakırsam nasıl dururum onu da bilmiyorum aşılamada doktorum stres yapacağına 5 tane iç bize daha ii gelir stres daha çok zarar veriyo demişti bende azaltmaya çalışıyorum

canım bi de sana ne sorucam 300lük puregon u vurulduktan sonra kalemine baktınmı ben baktım tüpün içinde ilaç vardı hala sende de ööle kalıyo mu???

kızlar bi de benm bugün ağrım oldu karnımda yaa bööle kıpır kıpır sizde de oldumu ilk gün

kızlar bi de benm bugün ağrım oldu karnımda yaa bööle kıpır kıpır sizde de oldumu ilk gün

benim bugün 5. günüm daha yeni kendime geldim belimde ve kasıklarımda baya ağrı oldu kullandığım ilaçlardan sanırım göğüslerimde şişti bügünde değişik olarak rahimde kasılmalarım oldu kramp gibi
bide arkadaşlar aramızda transfer edildiği günden test gününe kadar kanama yaşayıpta hamile olna varmı yada kanama yaşayan var mı? çok şükür böyle bişeyim olmadı ama merak ettim

hadi ya bende siara içiyorum ama bırakırsam nasıl dururum onu da bilmiyorum aşılamada doktorum stres yapacağına 5 tane iç bize daha ii gelir stres daha çok zarar veriyo demişti bende azaltmaya çalışıyorum

canım bi de sana ne sorucam 300lük puregon u vurulduktan sonra kalemine baktınmı ben baktım tüpün içinde ilaç vardı hala sende de ööle kalıyo mu???

bende stres yapıyorum ama içincede pişman oluyorum. benim iğnelerimi tek dozluk ayarladılar tam 300IU var içinde yapınca hiç kalmıyor.

ayyyyyyyyyyyyyy arkadaşlarr inşallahhh herkese bu listeden hamile olarak çıkar rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallahhh

Back