Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

offf en zor secim gerçekten inşallah en iyisini secersin kendin için...

canım aslında aldığımız fiyatları da yazsak ışık tutar belki ileride yaptıracak olanlara ne dersiniz??
Kizlar listeye beni de ekler misinizz ?

Allahin izniyle yine ; donmuslarla olan tedavime basladim ..

Rabbim bu kez mutlu sonuc almayi nasip etsin ..

canım hastaneni ne de yazarmısın ekleyelimmm

canım canımmmm ya bak övgülere dayanamayıp ağlamaya başlıcammmm
ama dur ya önce nazar değmesin diye boncuklarımı koyayım ortaya

sen ağlama dayanamaaaaaaaaammm hele de benim yüzümden ağlarsan hiç dayanamam bak:):)

bu arada sen hepimizi takip ediosunda biz seninle ilgilenemedik hiç sen ne durumdasın şekerim hangi aşamadasın toplama transfer ne zaman

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ

8-gelbebek26............................1.......................smryna................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital...........................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5......................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3.............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi......................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.........................brüksel tüp bebek m...........................adet bekleniyor..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek..............................2martta transfer var.................................

17
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

toparlanmaya çalışıyorum canım sizleri takip ediyorum
bende c. tesi zeki bey amcayla görüşmeye gideyim diyorum ama bakalım artık
bu arada hepiniz kandili mübarek olsun arkadaşlar.

ilyada cım hangi ilaçları kullandın cnım sen şimdi hangi ilacı kullanıosun bir de çok acıtan bir iğne var mııı

kısss iğnenin acıtanı mı olurmusss bebişler duyar korkar bakkk

doğru dedin kuzucum huuuuup geri aldım sorumu:)
hem ben sana az önce sataştım soru sordum en son yaptığın listenin hemen üstünde ama sen beni sallamadddııın şekeriiim:):)
okunulup cevap yazılsın lütfen rica edicem:):)

:)))) canım sağol ben hala aynı durumdayım adet olmadım daha bi adet bu kadar mı gelmez olur yaaaa

arkadaşlar benide ekleyin pls anatoliada oluyor tedavim şuan yumoşlarım büyütülüyor tarihleden henüz bilgim yok uzun protokol oluyor lucrinde 10. gün bugün

selam canım sende hoşgeldin diğer arkadaşlar sizde hoşgeldiniz....

brüksel de doktorun kim yücel yada hüsam??

saol cnm inşallah bu topiğin hepimize uğurlu gelir :ecrin_bebek:
ben yücel beyle görüştüm tedavimi o oluşturdu. ama hüsamettin beyle ortak çalışıyorlarmış. gebelik takiplerini hep hüsamettin bey yapıyormuş.yücel hoca sık sık yurtdışına çıktığı için opu ya yada transfere denk gelemiyor olabilirmiş. benim arkadaşımda bu şekilde olmuştu opu yu yücel bey yapmıştı transferi hüsamettin bey yapmıştı. yani ikiside dr um olcak herhalde CADIARZU bu arada ben bugün regl oldum zemuszemus hiç kırmızıları görünce bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi. yarın gidiyorum brüksele dua edin bana e2 de ve fsh ta sorun çıkmasın.iğnelere başlıcam yarın kısmet olursa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…