• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ırem
kıss senin yaptığın bu liste şans getirdi galiba ikinci hamişte gelmişş 2 de 2 diyorummm
Öncelikle hamişlere sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum
bizlerede bu yolda güzel haberler vermeyi diliyorum...
hadi gelsin hamişleeeerrrr

İrem
kıss senin yaptığın bu liste şans getirdi galiba ikinci hamişte gelmişş 2 de 2 diyorummm
Öncelikle hamişlere sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum
bizlerede bu yolda güzel haberler vermeyi diliyorum...
hadi gelsin hamişleeeerrrr

ayyy evet canım ya ne güselll benm de ilk aklımdan o geçti ama söleyip kendimi övmeyeyim dedimmmlülülülülülülülülülülülü

canım bi yandan da korkuyorum aslında biliyomusun birinin tutmazsa normaldekinden daha fazla üzülücem gibi geliyo telaşlanıyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sakin ol arkadaşım senin bebişler fazlasıyla nazlı olcak anlaşıldı...sen olumlu düşün bi sorun yok biraz bekletio yumoşlar de düzelicek o göreceksin

Hay senin agzin bal yesin canim insallah cuma günü doktorum yumoslar cogaldi ve tedaviye devam derde bende rahatlarim canlar yinede hakkimda ne hayirlisi ise o olsun

ayyy evet canım ya ne güselll benm de ilk aklımdan o geçti ama söleyip kendimi övmeyeyim dedimmmlülülülülülülülülülülülü

canım bi yandan da korkuyorum aslında biliyomusun birinin tutmazsa normaldekinden daha fazla üzülücem gibi geliyo telaşlanıyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sahiplendin sen bizi :))))))))

öyle oldu walla:))

iremcimmmm ben şimdi obsesif takıntılı bi deli olarak senden bi şey rica edebilirmiyim tatlım hani senin yaptığın liste varya onda benim hastane adında bi harfin yeri değişik smryna olcak biliorum sen çok emek veriosun o kadar da ilgileniosun onu bi düzeltiverirmisin cnm benim,şey gibi geldi birden sanki o yanlış olursa ters giddicek işler gibi:( ay çoook utandım nolur kusura bakma güselim

yok yok canım yok ya nolcak benm de vardır ööle takıntılarım mesela .... koydum ya tam düzenli olmuyo
açıyom düzeltiyom yine tam olmuyo çözümde bulamadım en sonunda pes ettimm:))9

merhaba kızlar bende yeni üye oldum ANKARA ANATOLIYA da tedavi görüyorum 5. denemem . 2 defa hamile kaldım fakat kalp atışlarını alamadık bu sefer hayırlısıyla bakalım 450 gonal f kullanıyorum uzun protokol herkese bol şansss dliyorum

yok yok canım yok ya nolcak benm de vardır ööle takıntılarım mesela .... koydum ya tam düzenli olmuyo
açıyom düzeltiyom yine tam olmuyo çözümde bulamadım en sonunda pes ettimm:))9

kaydirigubbakcemile5 saol kuzucum anlayışın için tipik eğitimci tribi heralde herşey tam olacak:)

he canım ya çok kasıyoz bazen kendimizi ama olmayınca da olmuyo elden bişey gelmiyo yani:)))

slm arkadaslar bende ocakta baslayacaktım kaldı sımdıde marta dusunuyoruz bı aksılık cıkmazsa eger 3.denemem olacak ve gürgan klınıkte yaptırmayı dusunyuyorum ınsallah abbım hepımızın yardımcısı olsun

slm arkadaslar bende ocakta baslayacaktım kaldı sımdıde marta dusunuyoruz bı aksılık cıkmazsa eger 3.denemem olacak ve gürgan klınıkte yaptırmayı dusunyuyorum ınsallah abbım hepımızın yardımcısı olsun

hayırlı olır ınsaallahh mujden bu ay sana gelsın dılerım:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah...
:CüvCüv:

kızlar dün adet oldum 3. denemem cuma başlıyor izmir şifa hastanesi ilk iki denememde kaybettim bebeklerimi inşallah bu sefer benimle kalırlar allah hepimizin yardımcısı olsun hadiiiiiii benide alın listeye yolculumuz bebeklerimize

Kızlar beni de ekleyin, cuma günü dondurulmuş tedavime başlıyorum

Haymatlos..........2........Alman Hastanesi...............Dondurulmuş tedavisinde..............????

Back