Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu tedavi döneminde catlamazsam birdaha catlamam
İrem
kıss senin yaptığın bu liste şans getirdi galiba ikinci hamişte gelmişş 2 de 2 diyorummm
Öncelikle hamişlere sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum
bizlerede bu yolda güzel haberler vermeyi diliyorum...
hadi gelsin hamişleeeerrrr
sakin ol arkadaşım senin bebişler fazlasıyla nazlı olcak anlaşıldı...sen olumlu düşün bi sorun yok biraz bekletio yumoşlar de düzelicek o göreceksin
ayyy evet canım ya ne güselll benm de ilk aklımdan o geçti ama söleyip kendimi övmeyeyim dedimmmlülülülülülülülülülülülü
canım bi yandan da korkuyorum aslında biliyomusun birinin tutmazsa normaldekinden daha fazla üzülücem gibi geliyo telaşlanıyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
öyle oldu walla:))
yok yok canım yok ya nolcak benm de vardır ööle takıntılarım mesela .... koydum ya tam düzenli olmuyo
açıyom düzeltiyom yine tam olmuyo çözümde bulamadım en sonunda pes ettimm:))9
slm arkadaslar bende ocakta baslayacaktım kaldı sımdıde marta dusunuyoruz bı aksılık cıkmazsa eger 3.denemem olacak ve gürgan klınıkte yaptırmayı dusunyuyorum ınsallah abbım hepımızın yardımcısı olsun
slm arkadaslar bende ocakta baslayacaktım kaldı sımdıde marta dusunuyoruz bı aksılık cıkmazsa eger 3.denemem olacak ve gürgan klınıkte yaptırmayı dusunyuyorum ınsallah abbım hepımızın yardımcısı olsun