Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Herkese umut olsun dıye yazıyorum...bı tanıdıĞım sadece tÜp bebek denılıyordu onlarda maddı yÖnden yaptıramayız dıye ara vermıŞlerdı 3 sene Üzerıne hamıle kaldı Şuan hamıle..

Hayırlı olsun gelbebek, 10 nisana az kaldı :)) Bol bol taze meyve ye, kuru kayısı ve kuru erik ve su iç canım. Ben transferden sonraki gün resmen kabız gibiydim, çok zorlanmıştım. ilaçların etkisi maalesef. Moralim çok bozulmuştu ama bebeğim tutundu yine de.

Essema seni merak ediyordum, benim de ctesi sabah randevum. Dediğin gibi beklemek ve merak hiç bitmiyor. Kalp atışını duyunca inanacağım ancak hamile olduğuma ki o da ancak 10 gün sonra belki..

evet cnm az kaldı 10 gün sonra görces nolmuş:))) elimden geldiğince yemeye çalışıorum ama ben ne kuru kayısı severim ne su ama yicess mecbur artık umarım çözer kabızlığı çünkü ben kendimi bildim bileli hep çekiorum bu kabızlıktan...ama benim en çok kafamı kurcalayan o ilk transferden sonraki idrar yapma mevzusu bişey olmamıştırrr dimiii((

ahhhh ah ben de sizin aşamalarınıza bi gelebilsem sağ salim..siz de sonuna kadar hep pozitif olun kıslar endişelenmeyin çok güzel olcak sonu sizin bebekleriniz o kadar çok mücadele sonunda tutundu giderler mi hiç korkmayın siz..

oooh çok sevindim arkadaşım evet hep bi bekleme sürecindeyiz ama bence artık daha rahat daha güzel bekleme anları bunlar sen içini rahat tut bebeğin seninle bol bol konuş onunla büyüdüğü anlar getir gözünün önüne hiç endişelenme cnm

gelbebek değişimi yaptım canımmm çoook sewindim kaç tane transfer edildi cevaplamak istemezsen özelden de mesaj atabilirsin:)))

bu ara durakladık hadi kıslar hadi melony bekliom bak elim kaşınıyooooo hamiş yazmak istiyommm

benim transferimde çarşamba oldu ilk gün baya yattım ama 2. gün iğne için kalktım hastaneye gittim merdiven inip çıktım test tarihini bana 12 mart olarak verdiler ama ben 9. 10. gün kesin yaparım herhalde allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

ha bu arada çok yazdım yumoşlarım toplandı şu gün transferim memorialda tedavim diye ama hiç tabloda değişmemiş zaten sorularımada cvp gelmedi hiç bu seferde bişey değişmezse daha yazmıyım bari

slm arkadaşlar
Bende tedaviye başladım 2. denemem anatoliada iğneleri yaptırıyorum haftaya yumurta toplanacak. Listeye benide eklerseniz sevinirim. teşekkürler
ınşallah Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimiz için hayırlısı olsun.

hayırlı olsun arkadaşımm daha öncede konuşmuştuk sanırım aynı gidioruz seninle 26nda toplandı 31nde transfer oldu 10 nisan test günü bende ilk gün yattım dünden beri gayet yürüorum hastayım zaten çok öksürüorum hapşırıorum bakalım umarım sağlıklıdır bebişlerimiz hala...pretty bu arada hiç bi nbelirtin sıkıntın var mı ben hiç birşey hissetmiorum

h.g sirinbabys:)) tedavin hayırlı olsun arkadaşım soonucu pozitif olsunnn inşallahhh..

canım adet oldumm ben söledimya sanada bugun dahada arttı iice adet oldum artık testimide verdim 1 saatten cıkar ama ümidim yok hiç doktor yaptır dedi onun için yaptırdık walla ne olduğu cıksada bende ona göre davransam artık yatcammı kalkcammı bilemedim:delphin:

canım üzülme hayırlısı olsun inşallah

canım üzülme hayırlısı olsun inşallah

yok üzülmüyorum canım ya artık 3 gundur belirsizlik daha kötü ilk başta ağladm üzüldüm dun arkadaşım aradı kayseriden dediki kızım anan seni bir kere doğurdu sen kaçtane doğurcan allah bilir dedi değmez ne alıyısun dedi rahatladım tabii yaa üzmüycem artık kendimii canım

sen naptın ondan haber ver tedavi nası gidiyor

Evet kızlar sonucu aldım wintersun cum koca bir negatiffff

hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönül muradını versin

Evet kızlar sonucu aldım wintersun cum koca bir negatiffff

hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönül muradını versin

kendi kendimize nazar ettik vallahi(((( her şer de vardır bi hayır cnm benim hiç sıkılma ki gayet güsel yazmışsın sen zaten gayet iisin anladığım kadarıyla helal olsun sana da yeter zaten bu kadar sinir stress hepimizin bünyesine biraz ağır olursa olur olmazsa hayırlısı demek gerek biz elimizden geleni yapıoruz çünkü vicdanımız rahat..

bende sabahtan beri ay hapşırdım ay öksürdüm ay nie ii bakmadım kendimede hasta oldum aaaayyyy kendi kendimi gerdim sonra kızdım gene kendime bırak bi dedim yaa isteyerek mi hasta oldun olcağı varmış oldun napalım yani sonuçta güsel olcaksa bütün bunlara bakmıcak pozitif olcak zaten,ha olmayacaksa belki bunlar olmamasına bahane olacak olmayacak şu andan itibaren yapcak bişey var mı yok..velhasıl arkadaşlar bu sürekli evde yatma durumu hiç hoş değilmiş insan kafayı yemiş gibi kendi kendine kurup duruo..sıkıldıııııııııımmmmmmmm

cnm bende aynen senin g,b, olmuştum 5 gün boyunca hemde transferden hemen ertesi gün böle ateşim çıkcak gibi oluyodu ama çıkmıyodu,hapışırık,burun akıntısı,öksürük bende anlamamıştım nerden çıktı bu hastalık diye. birde bana şiddetli öksürme filan diyolardı elimde değildi ama bende çok üzülmüştüm ya tutmazsa diye. olcaksa onlara bakmıyor.olcaksa oluyor.

cnm benim çok saol desteğin içi valla inanılmaz taktım kafama benimde transferden bigü önce başladı bu nezle yani trsnsferden hemn sonra da hapşırıodum ara ara bi de şey sorcam güselim ya size sonta taktılar mı ilk idrar da ıkınmak zorunda kaldınız mı benim kasıklarım acayip ağrıodu çünkü sanki böle çok idrarım var gibiydi ama kesinlikle sürgüe yapamadım ıkındıkça biraz biraz geldi ondan çok korkuorum çünküü transferden hemen sonra oldu bu olay bi de şu an hiç belirtim yok 3. gn normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…