cnm benim çok saol desteğin içi valla inanılmaz taktım kafama benimde transferden bigü önce başladı bu nezle yani trsnsferden hemn sonra da hapşırıodum ara ara bi de şey sorcam güselim ya size sonta taktılar mı ilk idrar da ıkınmak zorunda kaldınız mı benim kasıklarım acayip ağrıodu çünkü sanki böle çok idrarım var gibiydi ama kesinlikle sürgüe yapamadım ıkındıkça biraz biraz geldi ondan çok korkuorum çünküü transferden hemen sonra oldu bu olay bi de şu an hiç belirtim yok 3. gn normal mi sizce
Evet kızlar sonucu aldım wintersun cum koca bir negatiffff
hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönül muradını versin
haymatlos senin sonucun pozitif miydi keseleri gördün mü peki
ben de geçen perşembe almıştım bugün gidicem kese için peki kan değerin kaç çıkmıştı senin
Evet kızlar sonucu aldım wintersun cum koca bir negatiffff
hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönül muradını versin
Gelbebek daha belirti olmaz:
1- 5. gün embriyosu ise tutunması 24-72 saat arasında oluyor. Yani şu ara tutunmak üzere ya da yeni tutunmuştur
2- Hamilelik belirtilerine neden olan hormon bhcg ve o da embriyo tutunduktan 3-4 gün sonra salgılanmaya başlıyor. Yani kanda en erken 7. gün görebilirsin (3. gün trasnferinde 9. gün)
3- şu günlerde kasık ağrısı, göğüste şişkinlik ve ağrı gibi belirtiler olablir, bunlar progesteron ve opu yüzünden. 5.-6. günden itibaren az da olsa farketmeye başlayabilirsin
4- Belirtiler herkeste farklı. Benim 4., 5. ve 6. günler ciddi başım ağrıdı. Ağrı kesici alacak ve beni uyutmayacak kadar şiddetli idi. Midemde felaket gaz oluyordu. Sürekli geğirme ile beraber... Bunlar 3 gün sürdü. 7. gün kanda baktırdım ve değerim 40 çıktı. Bu arada 7. gün ve sonrasında 6 kere falan idrar testi yaptım ama hep negatifti.
5- Ben kesinlikle tutmadığına inanıyordum, hiç bir şey hissetmedim. Bir an önce öğrenip kurtulmak için testi o kadar erken yaptım...
yok üzülmüyorum canım ya artık 3 gundur belirsizlik daha kötü ilk başta ağladm üzüldüm dun arkadaşım aradı kayseriden dediki kızım anan seni bir kere doğurdu sen kaçtane doğurcan allah bilir dedi değmez ne alıyısun dedi rahatladım tabii yaa üzmüycem artık kendimii canım
sen naptın ondan haber ver tedavi nası gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?