Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

benim dondurulmuş olduğu için bana birde test tarihini12 nisan verdiler (
ama ben dün idrarda 2.çizgiyi çoook silik bişey görünce tutamadım kendimi bu heyecana ne olacaksa olsun dedim amaan işin bu tarafı daha zormuş be iğne yaptırırken oh ne rahattı hayaller mayaller şimdi stres yapma diyorlar kralını yapıyorsun stresin...
teşekkür ederim gelbebek darısı sizin başına ..bu kadar gel bebek dersek gelirler hiç merak etme..:))

işallaaahh canım hepimiz senin yaşadığın mutluluğu tadarız burda sevinç nidaları atarız:)))sen doya doya yaşa buün bu mutluluğu şeekerim al kocişini çık dışarılara ooohhhh 3 kişi gezin bakalım:)))

yaa sorma canım ben de sürekli onu düşünüyorum kafamçokkarıştı yapsak çıkmazsa moralimiz hepten bozulacak

şekerr bizde çarşamba günü bi denesek mi aman bozulacaksa o moral ha 2 ün önce ha 2 gün sonra ama bi de mutlu olcaksak 2 gün önce güsel olmaz mıı:)))
aaayyyy çok fena ayartıorum valla san beni boşver cnm benim nasıl istiorsan içinden ne geliosa öyle yap sen..

ayartılmaya o kadar meyilliyim ki anlatamam yerimseniben
bugün bütün gün erken test yapsam ama acaba hangi gün yapsam diye düşündüm durdum. transferden sonra bu gün 5. gün belki haftaya bişeyler çıkabilir testte diye düşünüyorum ben de

merhaba kizlar.bende sizler gibi transfer sonrasi sonuç bekleyenlerdenim.test günüm 9 nisan.bu 3.denememiz olcak.digerlerinde pozitif sonuç almistim ancak düsükle sonuçlandi.bu defa merkezimi degistirdim.bu yüzden sanki bu defa tutmicak kaygisi yasiyorum.of zaman hiç geçmek bilmiyor.transfer gününü sayarsak 7.günüm bugün.acaba diyorum bende idrarda çikarmi.2 tane blast embriyo konuldu.sizlerde durumlar nasil...

bende de 2 embriyo konuldu. ben de hiçbir belirti ya da farlılık yok bu da düşündürüyor biraz. iğneleri vurulurken bile daha çok değişiklik oluyordu vücudumda, şu an tedaviye hiç başlamamış gibiyim. ağrı, sancı, şişkinlik, bulnatı ne biliyim hiiiiç bir şey yok. sanırım tutmadı benimkiler öyle hissediyorum o yüzden sonucu bir an önce öğreniyim bitsin bu sıkıntı istiyorum.

olumsuz düsünme canim desemde insanin elinde olmuyor.bendede belirti olarak hani regl olcagin zaman sökülemessin bir agri olur ya o sekilde bi agri var.bas dönmesi oluyor.ama bunlar regli önceside oluyor.bizide SIKINTIYA sokan sanirim bu belirsizlik içinde olmamiz.hiç belirtisi olmayipta hamile kalan çok kisi okudum burda.bu 3 deneme olmasina ragmen halen ögrenemedim sabirli olmayi :)

saol canım olumsuz düşünmemeye çalışıyorum tabi ama içimde sürekli böyle bir his var.

ben böyle bir süreçte sabırlı olmanın öğrenilebileceğini sanmıyorum. o kadar yorucu bir süreç ki ister istemez sabırsızlanıyoruz. ne diyelim hayırlısı herşeyin. bir bebek sahibi olmak hayırlı olcaksa bizim için olsun.

haklisin canim hakkimizda hayirlisi demekten baska elden bisey gelmiyo.rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallah...

Gelbebek, Otk500 nolur idrar testi yapmayın. Herkesin bünyesi farklı. Ben hamileyim ve test günümden 1 hafta sonra hala negatif çıkıyordu.
Eğer hiç dayanamayacaksanız 8. gün kanda baktırın. 5. gün embriyosu ise kesin sonuç alırsınız.

doğru diosun pelly cim 5. gün embiriosu beni, transferim bugün transfer günüm dahil4. günüm bende idrar değilde kan tahlili yapmak istiorum7. günde falan gerçi angelofsky 6. gün idrarda görmüş çift çizgiyi ama dediğin gibi her büünye farklı moral bozmaya gerek yok:))

bu arada otk500 ve angel78 benim de hiç bir belirtim yok ne şişlik ne miğde bulantısı ne başdönmesi hiiiiiiiiçç bişey yok sadec regl öncesi hep lduğum gibi aşırı agresifimmm herşeye bağırıp ağlıorum o kdar:))

kızlar topik başlığının güncellenmesi adına yöneticiye başvurdum konuyu yeniden açmamı istedi bende listeyi alıp yeni bi topik acıcam artık oraya gireriz oranın güncellenmesi olacak ve dewam edecek
olay gerçekleşince size tekrar bilgi vericem öpüopuyorumnanaktanldüünüzzz

kızlar benim bugün 4. günüm biraz dışarı çıktım 3 4 saat kadar gezindim ondan mı bilmiyorum bembeyaz bi akıntım var sizce ne olabilir çıktığımada pişman oldun böle olan varmı jel flnda kullanmıyorum ben çokta belim ve kasıklarım ağrıdı dolaşırken bana bişey söyleyin ne olur

kızlar yeni topiği actım bundan sonra orası güncellenecekmiş
nisan ve mayısta tüp yaptıracaklar listemizi yapalım adı
listemizi de taşıdım oraya hadi sizde gelinnnn

pretty takma kafana canım hormonlarımız bu dönemlerde çok çalışıyor akıntın muhtemelen ondandır
ağrının olmasını da uzun süre hareket etmiyoruz sonra harekete başlayınca her yer tutuluyor sıkma sen canını
ist sabiha gökçene giden varsa orda uçağa binene kadar yürüdüğüm yoldan dolayı ertesi gün bütün bacaklarım tutulmuştu düşün yaaa sadece bir havaalanı

hepinizi okudumda kızlar ya çook zor bu bekleme sizi çook iyi anlıyorum...
zaten bende sonuca fazla kendimi kaptırmıyorum...
Otk500 benim transferim 29 mart pazar günü 2tane dondurulmuş(yaş 35) 5.gün embr. konulmuştu...
bende siteyi takip ederken 5.gün emb. çabuk çıkar filan yazışmış kızlar bi cesaret idrar denedim.. kendimide teselli ettim idrarda çıkmazsa zaten normaldir üzmem kendimi ama çıkarsa o zaman şu bekleme işini biraz hallederim demiştim...ve herkesin yazdığı gibi belli belirsiz hayatımda ilk kez 2,çizgiyi gördüm şu yaşımda...ağladım tabiii...ama bu seferde ulen ben yanlış mı yaptım testi o çizgi hafiften varmıydı zaten orada diye paranoyak oldum...siz anlarsınız kızlar ancak bu yazdıklarımı içimde ne fırtınalar dönüyor...bugünde zorla sabah eşimle gidip kan verince öğlen 13,30u zor ettim...ama tabii bitmedi stres şimdide ay acaba test gününe kadar bu sayı düşermi falancanın düşmüş falancanın ki ikiye katlamış ....yanii anlıyacağınız bu işin sonu yok yaptırıpta rahat edeceğinizi sanmayın....daha fazla stres oluyor....siz bilirsiniz ....isterseniz bekleyin..doktorlar boşuna test günü vermiyorlar ama gelinde onu bide bizlere sorun dimi????

kızlar meraba bugün yumoşlar toplandı benim tam13 tane.inanın hiç canım acımadı uyudum ve uyandım sadece çok rahat oldu yani. yarın emriyolog arayacak, inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:

çok sewindim canım hadi bakalım kaç bebiş edecekler

yakıslar siz burayı bırakamayacaksınız galiba öbür topiğe geçelim burası kapanacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…