günyadın canlarrr nasılsınız bakalım gelbebek çıkıyomusun bugün dışarı benm de kayınvalidemler olmadan gecireceğim ilk hafta sonu yayılıyorum walla kahvaltıda yapmadım internetten film indirdim onu izliyorummm
kızlaar 7,gün kan testi verdim dayanamadım....veee
39.05 pozitif çıktııı..dün de ilk kez idrar testinde 2.silik çizgiyi görünce bugün o hevesle teste gitmiştim...Allah bekleyen herkese bu mutluluğu versin..hep bunu görmeyi beklemiştim..umarım daim olur.....
hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla tamamına erdirsin. alkisalkisalkis
kızlaar 7,gün kan testi verdim dayanamadım....veee
39.05 pozitif çıktııı..dün de ilk kez idrar testinde 2.silik çizgiyi görünce bugün o hevesle teste gitmiştim...Allah bekleyen herkese bu mutluluğu versin..hep bunu görmeyi beklemiştim..umarım daim olur.....
cahillik de var serde şekerimmm bilmiyo ki stres o gezmekten daha beter o sözleri 10 kat olumsuz etkilrmiştir seni haberi yok boşver canım gez sen o zman kafanı dağıt filmin adı deli deli olma hoşuma gitti biraz acıklı gibi ama olsun oyuncular da ii zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ayyy ben ilk aşılamada napmıştım :) o zmana kadar aşkı memnuyu hiç izlememiştim cevremde beyenenler vardı 40 bölüm indirip biriktirdim yatarken açtım tv yi bi bölüm bitiyo biri başlıyo merak etme derdi de ayyy çok eğlenmiştim:)))
otk canım test tarihini yazar mısın kaç günde alacaksın??
bende bilemedim kim olduğunu... aaa dur adını yazdı esra özmen mişşş
canım emule diye bi program var yalnız onun kurulması filan baya uzun bi iş kociş formatta n sonra onu kurmak için uğraşıyo bi müddet ben yükleyeyim dedim de yapamazsın dedi işi uzun dedi cevrende bilen biri varsa ii anlayan ondan yardım al istersen canımm yada bi incele sen emule programın adııı:)
otk canım test tarihini yazar mısın kaç günde alacaksın??
canım 9 nisanda test yaptırıcam
:)) azcık bekle merak et:))doğru sölüyosun canım adam konuşuyo ben ondan önce onun söleyeceğini tahmin ediyorum walla
ama bak bi çift çıktı amannn reklam oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?