Ben geçen hafta döndüm işe. Pek iş yapabildiğim söylenemez ya. Test yaptırmaktan ve bebeğimi düşünmekten başka birşeyle zor ilgileniyorum.
Ben de ctesi gidiyorum doktora. Daha erken bence ve kalbini duyamayacağız ama doktor herşey yolundamı diye bakacak. Şu günler ne yavaş geçiyormuş meğer. Hamile kalana kadar ayrı bir bekleyiş, sonrasında daha da zor bir bekleyiş.. ömrümü beklemekle geçiyor.
Gelbebek canım haberlerini okudum, benim 8 embriyodan 5 tanesi 5. güne kadar dayandı. Hepsi de 2. kalite üstelik. Senin 4 tane 1. kalite embriyon var ve 1 tane transfer edilecek. 2-3 tanesi dayanır bence kesin. Kalanları da dondurursun inşallah
Bak paranoide bak:))) canım ilk başta embriyoloğun öyle demesinin nedeni henüz ilk gün olması ve arkadan atak yapan iki tanesinden henüz haberi olmaması olabilir. Sayı 6 ya çıkınca artık beşinci güne gitmekte sakınca görmemiştir ama ısrar etmekte iyi yapmışsın gene de, bazı merkezler 5. gün transferi yapmayı sevmiyor, sanıyorum embriyoyu iki gün daha lab'da tutmanın onlara bir maliyeti var.
Hayırlısıyla her şey çok güzel olacak inşallah, az kaldı bebeğinden gelecek haberleri duymaya
hem ne paranoid direkt paranoid şizofren yani az kaldı sıyırmama:))işte bende aynen böyle bişeyler olduğunu düşündüm canım yani sanki onları kasan bişey var 5. günde bilmiorum ne ama umarım çarşamba iiki ısrar etmişim derim bende tatsız bi sürprüz olmasında ama insan çocuğuna güvenmeli değil mi ben daha doğmadan başladım bak:)))
bu arada geçen gün wintersunlada konuşmuştuk bu embiriolar 4. gün transfer edilemio mu ki????
hadi ya walla genesiste yoktu en azından aşılamada yoktu belki tüp te daha çok itibar vardır:)))
teşekkür ederim canım gittik geldik baya bi zorlandım ama olmadı kısmet değilmiş napalımmmm sen ne yaptın zeki amcaya dewammı
Gelbebek ben yumurtalarımın kalitesini bilmiyorum. İşlem yapılan 11 yumurtadan 8'i döllendi. Doktorum başından beri 5. gün transferi olmasını istiyordu, yumurta sayım yüksek diye. 8 tanesi döllenince direk 5 gün sonraya gün verdiler atn ve arada hiç konuşmadık. Transfer günü 5 tanesinin dayandığını öğrendik ve hepsi 2. kalite dedi embriyolog. 1. ve 2. kalite embriyo arasında %5 fark varmış. Başarı oranı yüksekmiş. Benim ilk denememde 3. gün transferiydi. Aynı yerde yaptırdım 2 sene nce. Doktorum da aynı. O zaman 5. günü hiç düşünmemiştik nedense. 10 yumurta toplanmış, 8'ine işlem yapılmış ve 6'sı döllenmişti. Sonuçta 1 tane 1. kalite ve 2 tane de 2. kalite embriyo transfer edildi. Sonuç malesef dış gebelik oldu. tutunan embriyo hangisiydi bilmiyorum ama bayağı inatçıydı ve tüpümde 2 hafta kadar yaşadı. gelişimi dursun diye iğne oldum ama durmadı ve 2. kez iğne olmak zorunda kaldım. Zor günlerdi..
gelbebek ne stres yaptın kısss herşey oluruna varıyo 12 tane 1. kalite vardı al bak noldu sen içini her zman ferah tut bende ferahım aslında artıkkk hehehe benm kociş diyorki artık bana da ihtiyacın yok git yaptır istediğin kadar dene diyor:)))))
yok onsuz gitmem bennnnnn!!!!
Canım ilişki yasak doktor bize yumurta toplamadan en son 4 gün önce yasaklamıştı.İstersen bi ara hemşireye en azından sor.
dr um bana cuma cmt toplarız dedi yani bu durumda toplanmasına 4 5 gün var daha bişey olmaz dimi yaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?