- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaaazzz şekerciiim sen içini ferah tut kolay kolay idrarda pozitif olmaz sen iki kere gördün nie değişiklik olsun sen sev bebişini rahat raha güsel şeyler söyle ona bol bol annesi:)
masalelif canım ben 6 gün 300 ünite 2 gün 225 ünite kullandım şişkinliklerim ve de kilo artışım oldu gaz problemi de oldu haliyle bence sende olması da normal burdaki arkadaşlarda da gözlemlendi bu sorunlar...
transferi anestezi altında yapılacak bişey yok canmmmm tedavi süresince en kolay işlem o bence o yumurta toplama hsg zamamnında takılan alet takıldıktan sonra 1 dakika bile sürmüyor ben fatiha suresini zor yetiştirdim walla tam enjekte edilirken okumaya başladımmmm zor yetiştiii...
kızlar bugün 4.iğnemi yaptım.puregon kullanıyorum.ama karnımda sürekli gaz varmış gibi hissediyorum.sizdede oluyomu.puregon kullananlarınız varsa aranızda,kaç gün kaç doz kullandınız bana yazarmısınız.bide transferi anestezialtında yaptıranınız varmı.ben anestezi istiyorum.doktorum bisakıncası olmaz dedi ama ben yinede bunu yaşayan anne adaylarından duymak istiyorum.lütfen cevap yazınnn
kusura bakmayın kızlar merak etmişsiniz beni giremedim siteye 2 gündür malesef testim negatif değerim 0 çıktı hayırlısı böyleymiş hakkımızda rabbim böyle uygun gördü bizim için demekki vardır bir hikmeti diyip toprladım kendimi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Gelbebek canım embriyoların için çok sevindim. herşey yolunda ne güzel. Sen yarın sabah güzel bir kahvaltı et ve 1-1,5 litre su içip öyle gidiyorsun. İdarar sıkışık olman gerekiyor. hepsinin son anda içmeye çalışma, 2 saat öncesinden azar azar iç suyunu. Transferin tek sıkıntısı bu gerisi normal vajişnal muayene gibi. 5 dk sürüyor sadece. Sonra 1 saat yatacaksın o kadar. Tuvalete gitmene gerek yok, yatağına sürgü getiriyorlar.
Sen nerede yapıyorsun?
elchin kısss 26 martta bişi vardı heralde napalım arkadaşım yaaa dediğin gibi önümüzdeki maçalara bakıcaz senn dondurulmuş embriyon var mıydı???
gelbebek gözün aydın canım 4 tane 1. kalite haaa.tebriklerrrrrr
canım aç olma sakın su içeceksin bol bol miden bulanır tok ol üzerine su iç 1.5 lt falan ben aşılamalarımda çok içtim ikisindede yatmam gerekiyo ama ben tutamadım kendimi kalktım diyarbakırda sürgü filan hak getire zatennnnn...
bu arada neden 3 ve 5 ,4.gün olmuyo mu buuuu??? canım benm bildiğim kadarıyla önceden hep 3 yapıyolardı ya bu yasadan sonra 5 gündeme gelmeye başladı...
otk sennde hayırlı olsun canımmm aman transfer sonrası da geçmek bilmiyo şimdiden kendinize bi uğraş bulun wallaaa
elchin kısss 26 martta bişi vardı heralde napalım arkadaşım yaaa dediğin gibi önümüzdeki maçalara bakıcaz senn dondurulmuş embriyon var mıydı???
gelbebek gözün aydın canım 4 tane 1. kalite haaa.tebriklerrrrrr
canım aç olma sakın su içeceksin bol bol miden bulanır tok ol üzerine su iç 1.5 lt falan ben aşılamalarımda çok içtim ikisindede yatmam gerekiyo ama ben tutamadım kendimi kalktım diyarbakırda sürgü filan hak getire zatennnnn...
bu arada neden 3 ve 5 ,4.gün olmuyo mu buuuu??? canım benm bildiğim kadarıyla önceden hep 3 yapıyolardı ya bu yasadan sonra 5 gündeme gelmeye başladı...
otk sennde hayırlı olsun canımmm aman transfer sonrası da geçmek bilmiyo şimdiden kendinize bi uğraş bulun wallaaa
bayıldııım bu diyarbakırda sürgü vardı da bizmi iş..emedik olayına harikasın yaaaaaa:))