Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

nur seninde hayırlı olsun tedavin.inşllah iyi sonuçlar alırız.evet canımgöbekten yapıyorum bugün 3.iğnemi yapıcam.ama ben sadece puregon 300 kullanıyrum.pzrteside ilk kontrolüm var.

hoşbulduk.sende sadece başlangıçta puregun mu kullandın.ben 5gün sadece onu kullanıcam.başka hangi ilaçları kullanıcaksın benle paylaşırsan sevinirim.birde folik asit için hap kullanıyorum günde bi tane.:sm_confused:

Çatlatma iğnesi vurulana kadar hergün Lucrine devam edeceksiniz kızlar.. Reglin 3. günü Lucrinin yanında yumurta geliştirici iğneye başlayacaksınız. Yumurtalar 17-18 mm olana kadar. Sonra çatlatma iğnesi vurulaak ve 36 saat sonra yumurtalar toplanacak..

kızlarrr ii akşamlar,
allah aşkına biriniz söyleyin bu sitemi sorulu benim nette mi problem var 4 den beri uğraşıorum gene ancak girebildim yumoşları toplattım da geldim bu arada:)ilk çıktığımda hiç bi rahatsızlığım yoktu hatta 20 dak sonra çıktım hastaneden skıldım da ama şu an ağrı var gaz sancısı ve sürekli idrara çıkıorum veeee deee hafif kanamam var normaldir herlde...merak ettiğim şudur ki 4 gün kullanmam için kortizon verdiler aranızda kullanan ve neden kullandığını bilen varsa anlatabilirmi acaba

arkadaşım hiç canını sıkma benimde aynıydı toplamadan önce inanılmaz şişti karnım gaz sancım vardı noralmiş ozaten öyle dediler hastanedn

Sekercim ben de bayagi bir ugrrastim girmek icin ama acmadi site. Toplaman hayirli olsun, bak ne kolay oldu iste, gaz sancisi da agri da hafif kanama da normal, lutfen ama lutfen kabiz olmamaya calis. Zerdali kurusunu aksamdan islatip sabah ac karnina ye, ben cok faydasini gordum bu aralar.

Kortizonu ben de kullandim, bana standart bir uygulama diye verdiler, kortizon inanilmaz derecede hizli bir sekilde yara iyilestirir, toplama sirasinda verdikleri ufak hasari hizla tamir etmek icin veriyorlar sana. Sadece 4 gun kullanacaksin, endise etme. Insallah hersey cok guzel olacak, cok kaliteli embriyolarin olacak, bebegin seni bekletmeden sana merhaba diyecek:)))

Kortizonu vücudun embriyoyu reddetmesin diye transferden önce kullanıyorsun canım. doktorum bana öyle açıklamıştı..
Ağrı, gaz, sancı ve kanama normal. Çok su içme ve tuzlu yeme bir süre. Transfere kadar en azından. Kaç yumurta toplandı?

çok teşekkür ederim arkadaşım ama dün senin sayende rahatladım ben çok stresiydim hakkaten dediğin gibi oldu oldu da bitti maşallaahhh:)anlattıklern ve tavsiyelerin için çok saol cnm..güsel temennilerin içinde ççooook teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur hepimizin çok güzel olsun sonuçlarıkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattınız bilgileriniz ile..10 yumurta toplandı sizce nasıl bu sayı ben tereddüt ettim çünkü doktorda bişey demedi ama benden önce opu a giren kızın 22 tanedeydi ondan sonra benim ki birz az kaldı:)

Yumurta sayısı çok önemli değil, önemli olan kalitesi, olgunluğu canım. 22 tane toplanan arkadaşa göre sen daha şanslısın. Bu kadar fazla yumurtanın da sonuçta dezavantajları oluyor. OHSS riski gibi.
neyse 10 yumurta güzel bir sayı. benim ilk denememde 10 yumurta toplanmıştı. 8'i kaliteliydi ve işlem yapıldı. 6 tane döllendi. Bu denememizde 13 yumurtadan 11'ine işlem yapılabildi ve 8 tanesi döllendi. 5 tanesi 5. güne kadar dayandı.
herkeste farklı oluyor bu rakamlar. Bir arkadaşımın 7 yumurtasından sadece 2'si döllendi. Sayıya bakma, yarın güzel haberler alırsın inşallah...

Canim sayin da gayet iyi, yumurtanin 20 - 25 tane olmasi o sayida embriyo olacagi anlamina gelmiyor, benim sayim basta azdi, 5-6 yumurta olacak gibi gorunuyordu, sonra toplamada ufaklar ile birlikte 14 e cikti, ben az diye uzulurken doktorum az olmasi kotu birsey degil, iyi gelismesi onemli, iyi gelismezse dollenemez dedi, hakikaten de en son ultrasonda yetisti dedigimiz 3 tanesi ufak cikti, toplamda 11 olgun yumurtadan 10 saglikli embriyo cikti, benim de gordugum 20 kusur yumurtali kadinlar vardi, onlarin da ancak benim kadar embriyosu cikti. Saniyorum cok sayida yumurta olunca birbirlerinin gelisme sansini azaltiyorlar. Doktorlar gordukleri folikullerin hepsini kiste cevirmesin diye topladiklarindan oyle 20 - 25 yumurta duyuyoruz. Takip etsen onlarin da embriyo sayisinin seninkine yakin oldugunu goreceksin.

aradım şimdi sordum devam edecekmişim canım 3.günü oraya gidene kadar devam edeceğim yani

sormakla iyi yapmışsın hayatım
ben şu iğne nasıl bişey merak ettim internetten baktım ama bulamadım
tekli iğne şeklinde bişey diye düşünüyordum şişenin içinden şırıngayla çekiliyor galiba
ilacın tamamıda bitmiyo kalanıda ziyan oluyo heralde artık başlayınca görücem bende.

canım bilgilendirdiğin için çok sağol kafamdaki soru işaretleri gitti çok ta zor görünmüyo hakkaten. yumurta geliştirici ilaçta göbekten yapılıyor heralde peki göbekte iğne yapılmadık yer kalıyomu acaba kaydirigubbakcemile3

ikinizede çoook teşekkür ederim gerçekten su serptiniz içime şimdi çok daha rahat uyuyup yarın daha umutlu ve keyifli bekliycem embirilioğun teelefonu:)insanın deneyimli birinden öğrendiklerinin yerini hiç birşey tutmuor doktorlar bile rahatlatamıorlar bazen bu kadar..tekrar tekrar teşekkürler..hihoyyythihoyyyt

haymatlos ve pelly cim bu arada ben hep kendimden sızlandım sizi hiç sormadım kabalığımı bağışlayın nasıl geçior bebişlerinizle günleriniz kendinizi nasıl hissediorsunuz haymatlos cum sen kan testini aldın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…