tatlıkız masalelif hoşgeldiniz kızlarrr
tatlıkız ben lucrin kullanömadığım için sorunun cevabını bilmiyorum canım ben de puregon kullandım 300 ünite ile başladım ama bittikten sonra kalemi çıkartıyodum bakıyodum içinde var aman siz o hatayı yapmayın meğerse kalıyomuş içinde ben bu 300 lük bnede 300 vurunucam hatalı kalem diye 2 gün 350 civarı vurunmuşum aman dikkat edin:))
Yok tatlım bİtmİyo merak etme kalıcak bİle :) bende Öyle sanmıŞtım bak bugun 9.İĞnem daha yarısını bİle kullanmadım :)
herkese günaydınn, haymatlos tebrik ederim inşallah kan tahlilinde pozitif çıkar ki bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum hamilesindir kesin diebende yarın yumoş toplatıcam hayırlısıyla fekat çoook şişkinliğim var birde gaz şikayetim yani daha toplanmadan şiştim yumoş toplatan arkadaşlardan benim gibi olan varmıydı acaba..
birde dün hemşire bana sadece duş alın ve hiç bir kozmetik vs. kullanmadan gelin labaratuar ortamında kokulu birşey olsun istemiyorus dedi merak edenler için bunuda yazıyım dedim :)
kızlarrr ii akşamlar,
allah aşkına biriniz söyleyin bu sitemi sorulu benim nette mi problem var 4 den beri uğraşıorum gene ancak girebildim yumoşları toplattım da geldim bu arada:)ilk çıktığımda hiç bi rahatsızlığım yoktu hatta 20 dak sonra çıktım hastaneden skıldım da ama şu an ağrı var gaz sancısı ve sürekli idrara çıkıorum veeee deee hafif kanamam var normaldir herlde...merak ettiğim şudur ki 4 gün kullanmam için kortizon verdiler aranızda kullanan ve neden kullandığını bilen varsa anlatabilirmi acaba
kızlarrr ii akşamlar,
allah aşkına biriniz söyleyin bu sitemi sorulu benim nette mi problem var 4 den beri uğraşıorum gene ancak girebildim yumoşları toplattım da geldim bu arada:)ilk çıktığımda hiç bi rahatsızlığım yoktu hatta 20 dak sonra çıktım hastaneden skıldım da ama şu an ağrı var gaz sancısı ve sürekli idrara çıkıorum veeee deee hafif kanamam var normaldir herlde...merak ettiğim şudur ki 4 gün kullanmam için kortizon verdiler aranızda kullanan ve neden kullandığını bilen varsa anlatabilirmi acaba
Sekercim ben de bayagi bir ugrrastim girmek icin ama acmadi site. Toplaman hayirli olsun, bak ne kolay oldu iste, gaz sancisi da agri da hafif kanama da normal, lutfen ama lutfen kabiz olmamaya calis. Zerdali kurusunu aksamdan islatip sabah ac karnina ye, ben cok faydasini gordum bu aralar.
Kortizonu ben de kullandim, bana standart bir uygulama diye verdiler, kortizon inanilmaz derecede hizli bir sekilde yara iyilestirir, toplama sirasinda verdikleri ufak hasari hizla tamir etmek icin veriyorlar sana. Sadece 4 gun kullanacaksin, endise etme. Insallah hersey cok guzel olacak, cok kaliteli embriyolarin olacak, bebegin seni bekletmeden sana merhaba diyecek:)))
Kortizonu vücudun embriyoyu reddetmesin diye transferden önce kullanıyorsun canım. doktorum bana öyle açıklamıştı..
Ağrı, gaz, sancı ve kanama normal. Çok su içme ve tuzlu yeme bir süre. Transfere kadar en azından. Kaç yumurta toplandı?
teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattınız bilgileriniz ile..10 yumurta toplandı sizce nasıl bu sayı ben tereddüt ettim çünkü doktorda bişey demedi ama benden önce opu a giren kızın 22 tanedeydi ondan sonra benim ki birz az kaldı:)
aradım şimdi sordum devam edecekmişim canım 3.günü oraya gidene kadar devam edeceğim yani
Çatlatma iğnesi vurulana kadar hergün Lucrine devam edeceksiniz kızlar.. Reglin 3. günü Lucrinin yanında yumurta geliştirici iğneye başlayacaksınız. Yumurtalar 17-18 mm olana kadar. Sonra çatlatma iğnesi vurulaak ve 36 saat sonra yumurtalar toplanacak..
Yumurta sayısı çok önemli değil, önemli olan kalitesi, olgunluğu canım. 22 tane toplanan arkadaşa göre sen daha şanslısın. Bu kadar fazla yumurtanın da sonuçta dezavantajları oluyor. OHSS riski gibi.
neyse 10 yumurta güzel bir sayı. benim ilk denememde 10 yumurta toplanmıştı. 8'i kaliteliydi ve işlem yapıldı. 6 tane döllendi. Bu denememizde 13 yumurtadan 11'ine işlem yapılabildi ve 8 tanesi döllendi. 5 tanesi 5. güne kadar dayandı.
herkeste farklı oluyor bu rakamlar. Bir arkadaşımın 7 yumurtasından sadece 2'si döllendi. Sayıya bakma, yarın güzel haberler alırsın inşallah...
ikinizede çoook teşekkür ederim gerçekten su serptiniz içime şimdi çok daha rahat uyuyup yarın daha umutlu ve keyifli bekliycem embirilioğun teelefonu:)insanın deneyimli birinden öğrendiklerinin yerini hiç birşey tutmuor doktorlar bile rahatlatamıorlar bazen bu kadar..tekrar tekrar teşekkürler..hihoyyythihoyyytCanim sayin da gayet iyi, yumurtanin 20 - 25 tane olmasi o sayida embriyo olacagi anlamina gelmiyor, benim sayim basta azdi, 5-6 yumurta olacak gibi gorunuyordu, sonra toplamada ufaklar ile birlikte 14 e cikti, ben az diye uzulurken doktorum az olmasi kotu birsey degil, iyi gelismesi onemli, iyi gelismezse dollenemez dedi, hakikaten de en son ultrasonda yetisti dedigimiz 3 tanesi ufak cikti, toplamda 11 olgun yumurtadan 10 saglikli embriyo cikti, benim de gordugum 20 kusur yumurtali kadinlar vardi, onlarin da ancak benim kadar embriyosu cikti. Saniyorum cok sayida yumurta olunca birbirlerinin gelisme sansini azaltiyorlar. Doktorlar gordukleri folikullerin hepsini kiste cevirmesin diye topladiklarindan oyle 20 - 25 yumurta duyuyoruz. Takip etsen onlarin da embriyo sayisinin seninkine yakin oldugunu goreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?