• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Gelbebek umarım bugün güzel haberler alırsın :):)
Ben bu sabah tekrar kan vereceğim, öğlene kadar sonucu alırım herhalde. Eğer değerim güzel artmışsa haftaya keseyi görmeye gideceğiz. beklemek ve beklemek... zor ama şimdi umut dolu en azından.
Senin haberlerini bekliyorum...

canlar günyadın ben yokken epey kaynatmışsınısss :))) ne güzel:))
gelbebek hayırlı olsun canım demek 10 tane ha tosunların maşallah sayı çok iii hiç kafana takma 20 olsun da benm gibi mi olsunnnn yok yok böölesi iyi canm bakalım kaç tanesi yarışta başarılı olacak haberlerini bekliyorum
elchin yine gelmemeiş umarım sevinçten gözü bizi görmemeiştirrr...

Gelbebek umarım bugün güzel haberler alırsın :):)
Ben bu sabah tekrar kan vereceğim, öğlene kadar sonucu alırım herhalde. Eğer değerim güzel artmışsa haftaya keseyi görmeye gideceğiz. beklemek ve beklemek... zor ama şimdi umut dolu en azından.
Senin haberlerini bekliyorum...

ama senin ki gibi beklemeye can kurban şekeriimm karnında bebiş oohhh okşa dur bütün gün:)şaka bir yana umarım güzel haber alırsın bugün,değerin katlanmıştır da haftaya şeker kesesini anlatırsın bize cnm ki hiç şüphem yok..umarın bende güsel haberler alırım dediğin gibi bakalım beklioruss:) sen de mutlaka haberdar et sonucunu arkadaşım..

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA:(((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş toplandııı.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................yumoş büyütüyor........................

31-pretty53...........................................................................................................................yumoş büyütüyor

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canlar günyadın ben yokken epey kaynatmışsınısss :))) ne güzel:))
gelbebek hayırlı olsun canım demek 10 tane ha tosunların maşallah sayı çok iii hiç kafana takma 20 olsun da benm gibi mi olsunnnn yok yok böölesi iyi canm bakalım kaç tanesi yarışta başarılı olacak haberlerini bekliyorum
elchin yine gelmemeiş umarım sevinçten gözü bizi görmemeiştirrr...

günayddddddıınn:):)
teşekkür ederim cnm dün biraz takıldım sayıya ama bugün gayet iim ağrım da geçince daha mantıklı düşünebiliorum sanırım:)nasıl güsel olcaksa öyle olsun diorum hep o yüzden rahatım:) evet elchınn yok gerçi dün çok zor bağlanıodu gene belki girememiştir..
sen nasılsın cnm ii misin bu arada neyi merak ettim bak sen bir kaç kere kayınvalidemler burda yazmıştın onlar diyarbakırda mı oturuolar yoksa sürekli gelip gidiolar mı o yolu hani maşallah dicem öyleyse:))

yok canm ya 2.5 aydır burdalar benm uzun pro başlamıştı yarım kaldı balıkesire dönmediler kısa başlayacak die...şimdide tedavi sonuçlansın diye beklediler 1 hafta sonra filan gidecekeler bakalım:))

kızlar bende tüp bebbeğe başladım tedavimin 4.günü daha yumoşları büyütme aşamasındayız bugün cetdodite denen ikinici iğneye başlayacağım.bide galiba benimkiler aşırı tepki göstermişler galiba e2 477 çıktı şimdiden hayırlısı bakalım pazar yine doktordayım

yok canm ya 2.5 aydır burdalar benm uzun pro başlamıştı yarım kaldı balıkesire dönmediler kısa başlayacak die...şimdide tedavi sonuçlansın diye beklediler 1 hafta sonra filan gidecekeler bakalım:))

annnnnemmmmm:)şaka bi yana sen çok tatlısın mutlaka iidir ilişkileriniz eminimde ama zor be kardeş 2.5 ay diosun yani:))neyse gidiceklermiş artık hadi bakalım bi an evvvel:))

eveeeeeett kızlar embiriliog aradı

10 yumurtadan 3 ü döllenmiş 2 sini bişey bişey yumurta oldu dedi anlamadım ne dediğini çekirdeğini göremiomuş onların yarını bekliceklermiş yani 3-5 arası döllenmiş yumurtam olacakmış ama ilk etapta 3 yani:((5.güne dayanbilirse 5. gün koyarız ama bazı embiriolar dışarda kalmayı sevmez pek doğal ortam ister dedi ne zaman transfer olacağıda yarın belli olacakmış benim moralim bozuldu haliyle yani diorum kendi kendime sana lazım olan 1 tane canını sıkma diorum ama yapamıorum şimdilik..bide 5. gün embiriosu olmadan transfer edilirse şansım daha da mı düşecek kızlar??

eveeeeeett kızlar embiriliog aradı

10 yumurtadan 3 ü döllenmiş 2 sini bişey bişey yumurta oldu dedi anlamadım ne dediğini çekirdeğini göremiomuş onların yarını bekliceklermiş yani 3-5 arası döllenmiş yumurtam olacakmış ama ilk etapta 3 yani:((5.güne dayanbilirse 5. gün koyarız ama bazı embiriolar dışarda kalmayı sevmez pek doğal ortam ister dedi ne zaman transfer olacağıda yarın belli olacakmış benim moralim bozuldu haliyle yani diorum kendi kendime sana lazım olan 1 tane canını sıkma diorum ama yapamıorum şimdilik..bide 5. gün embiriosu olmadan transfer edilirse şansım daha da mı düşecek kızlar??

arkadaşım sen bunları düşünme
bak kendi kendine piskolojini bozuyosun ve sana şuan gerekli en son şey moral bozukluğu herşey Allahtan değilmi alnında yazıldıysa zaten olacak düşünme ekibin ne yaptığını biliyordur sadece dua et dua edelim herşey yolunda gitsin ve ya olmazsa diye sakın düşünme Allah korusun olmazsa ozaman düşünürsün şimdi değil sen kendini önümüzdeki ay hamile olarak gör bak hamile kalacaksın ben inanıyorum olumsuzluklardan sıyrıl Allahım hayırlısını versin.

kızlar adetim 2 gün gecikti yaaa offf hiç olmazdı benim günü gününeydi bugune kadar

canım stres yapma
ama için rahat etsin bi tahlil yaptır istersen mucizelere inanıyoruz hayat bu herşey olabilir
ama stres yaparsanda gecikir bende dün regli olmam lazımdı 2 gün önceye kadar regli olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyo tamam geliyo diyorum ağrı geçiyo bugün hiç ağrı mağrı yok bakalım eşime eve gelirken test al dedim yoktur bişey ama yinede içim rahat etsin.

canım uzun protokol benim vitamin ve lucrinle başladım 10.iğnemi oldum ama adetimde 2 gün gecikti hala ses yok :)

ben kullanmadım güzelim ama lucrinin adet gecikmesi yaptığını çok sık okudum burdakş arkadaşlardan büyük ihtimalle ondandır diorum ben ama genede doktoruna sor bi stersen ama sıkma canını normal bi durum bu

arkadaşım sen bunları düşünme
bak kendi kendine piskolojini bozuyosun ve sana şuan gerekli en son şey moral bozukluğu herşey Allahtan değilmi alnında yazıldıysa zaten olacak düşünme ekibin ne yaptığını biliyordur sadece dua et dua edelim herşey yolunda gitsin ve ya olmazsa diye sakın düşünme Allah korusun olmazsa ozaman düşünürsün şimdi değil sen kendini önümüzdeki ay hamile olarak gör bak hamile kalacaksın ben inanıyorum olumsuzluklardan sıyrıl Allahım hayırlısını versin.

teşekkür ederim canım doğru sölüosun ama ne biliim işte ilk bi duyunca şaşırıo insan geçer heralde akşama doğru hep diorum ya olması gereken zamanda en güsel haliyle olcak inanıyorum ve biliorum ama bazen duygular giriverior işte devreye:)

Gelbebek canım canını sıkma sayıya.. 3 tane döllenmiş ve dediğin gibi sana 1 tane lazım. En kaliteli, en güçlü olanı transfer edecekler sonuçta. 3 tane olunca 5. güne kadar beklemezler bence. Ptesi olur transferin. Benim ilk denememde 3. gün transferiyidi. O da tuttu sonuçta ama yanlış yere tutundu benimkisi.
Sen moralini yüksek tut 3 hiçten iyidir unutma..Ben de kan verdim 9'da, 12 gibi alıcam sonucu.

kızlaarrr, nasılız bugün? Güzel bir gün olsun hepimiz için:))))

wintersuncuğum hamiş yapmışsın benim statüyü, çok hoşuma gitti:))) ama daha kan testi vermedim, sabah tembellik ettik, kocam da ben de uyuyakaldık, yakındaki merkeze sabah 09:00 a kadar kan vermezsen tahlilin sonucu ertesi güne kalıyormuş. Ben de gittim bir idrar testi daha aldım, yarın sabah yaparım gene, pazartesi de zaten normal test günüm, geçen günkü idrar testinin güzel sonucuyla bir gün daha yaşayayım diyorum.

Gelbebekciğim bence de sen hiç negatif bişi düşünme, en güzeli 3. gün - 5. gün kararını embriyologlara bırakmak, ne kadar takip etsek de bizim bileceğimiz iş değil. Bize tevekkülden başkasına gerek yok bence:)))

Gelbebek canım canını sıkma sayıya.. 3 tane döllenmiş ve dediğin gibi sana 1 tane lazım. En kaliteli, en güçlü olanı transfer edecekler sonuçta. 3 tane olunca 5. güne kadar beklemezler bence. Ptesi olur transferin. Benim ilk denememde 3. gün transferiyidi. O da tuttu sonuçta ama yanlış yere tutundu benimkisi.
Sen moralini yüksek tut 3 hiçten iyidir unutma..Ben de kan verdim 9'da, 12 gibi alıcam sonucu.

kızlaarrr, nasılız bugün? Güzel bir gün olsun hepimiz için:))))

wintersuncuğum hamiş yapmışsın benim statüyü, çok hoşuma gitti:))) ama daha kan testi vermedim, sabah tembellik ettik, kocam da ben de uyuyakaldık, yakındaki merkeze sabah 09:00 a kadar kan vermezsen tahlilin sonucu ertesi güne kalıyormuş. Ben de gittim bir idrar testi daha aldım, yarın sabah yaparım gene, pazartesi de zaten normal test günüm, geçen günkü idrar testinin güzel sonucuyla bir gün daha yaşayayım diyorum.

Gelbebekciğim bence de sen hiç negatif bişi düşünme, en güzeli 3. gün - 5. gün kararını embriyologlara bırakmak, ne kadar takip etsek de bizim bileceğimiz iş değil. Bize tevekkülden başkasına gerek yok bence:)))

teşekkürler canlarım yine yetiştiniz hepiniz çok teşekkür ederim daha iiyim şimdi artık..bana da 3. gün transferi olur gibi gelio ama nasıl ii olcaksa artık bıraktım..3.gün transferinde de hamiş kalan arkadaşlar yok mu canım aaaaa bende kendi kendimi gerdim:)öpüorum hepinizi pelly sonucunu bekliorum haymatlos cum sende tembelliği bırak artık bitti artık o bol bol uyumalı günler bebiş gelioooooooo:)yada bi dokuz aydaha yat yatabildiğin kadar sonra çok zor:)

kızlar meraba glbebek sen kurtulmuşsun darısı başımıza inşallah nasıl toplattın yumoşları ağrı felan oluyomu canım merak ediyorumda benimki de yakın gibieyvahedigeldismile

Back