pişşştt kıslar atladığım yok demiii
Wintercığım ben test tarihimi bildirmeyi unutmuşum. Benim testim 29 Mart 2010.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişşştt kıslar atladığım yok demiii
ya soruma kimse cvp vermedi kızlar yokmu kimse huuuuuu
kızlar ikinizide çok ama çok tebrik ederimmmm inşallahh böyle sağlıklı şekilde devam eder sağlıcakla kucağıanızada alırsınızzzz
darısı başıma ama sanırım yok bende negatif çıkıyo testlerimeyvahedigeldismile
kızlar size bişey sormak istiyorum
dondurulmuşlarla 2. tedavi nekadara maloluyor biliyomusunuz
ilk defa düp bebek yaptırmak gibi değildir iğneler ilaçlar kullanılmayacak sonuçta birde 2. deneme aynı merkezde olursa merkezin de indirimi olurmu.
Arkadaşım ben de Alman Hastanesi'nde yaptırdım. Tam tüp bebek için 2100 Eur (4350 TL) ödedim. 2 ay sonra da dondurulmuş tüp bebek tedavisi için 1500 TL ödedim. Yani yaklaşık üçte biri oluyor. Bir de dondurma işlemine ayrıca ücret ödemedim. Bazı yerler dondururken bir para alıyorlar, çözdürüp transfer ederken de başka para alıyorlar.
kızlar günaydın
transfer öncesi ve sonrası akupunktur olan var mı?varsa ağrılı birşey mi? Faydasını gören varmı? Pazar günü transfer öncesi merkezin doktoruna yaptırmayı düşünüyorum?bu konuda fikri olan varmı?
transfer yaptıran arkadaşlara bir soru sormuştum cevap gelmemiş ((((
ben herzaman siteye girecek kadar sık vakit bulamıyorum (hostesim çünkü uçuyorum)
pazar gününede az kaldı sonra yatıcam takip edemeyebilirim...
bende yeshıll yansıma ve essama yı tebrik ederim ..çook çook sevindimm..
Bende pazar günü (dondurulmuş)transfer olucam son beş gün kaldı bebişlerimi almaya bugün kontrolde rahim 8.5mm çıktı, kaç gündür stres yapmıştım bugünkü sonuç bile beni mutlu etmeye yetti..canlarıma bir adım daha yakınlaştım...transfer olan arkadaşlara bir sorum var o gün oje yok şampuan flan sabun falan kullanmayın gibi bilgiler okudum acaba sizde öylemi yaptınız ??* yardım lütfen...birde o günle ilgili tavsiyeniz varmı ??çok heyecanlıyım :)
a arkadaşlar yeterin ama ben bu topikten çıkıyorum burada herkes kendine müslüman ...bu üçüncü sorum kimseden cevap yok.. Bir kaçgün öncede sorduğum soruya yanıt alamadım ve öncekinede tabiki ...beni bu listedende çıkarırsan sevinirim iremcim ...herkese hayırlı tedaviler...
tabiki bunada cevap veren yok
iyi olmaya çalışıyorum aslında iyiyim de yaaa doktorum tel de 1 ay dinlen sonra takibine başlayalım dedi heralde 1 ay dinlenmek yeterli oluyor...merhaba kıslar, hamişlerimizi tebrik ederim
wintersun nasılsın? eğer planında varsa dondurulmuşlarla en erken ne zaman deneme yapılabiliyormuş bilgin var mı? Benim bu cumartesi yumoşlarım toplanacak bide aklma çok takılan bi konu var yumoşlar toplandıktan sonra yerlerinde su toplaması olayı mesela yumurta sayısı artınca (15-20 arası) bu risk de artar mı?
a arkadaşlar yeterin ama ben bu topikten çıkıyorum burada herkes kendine müslüman ...bu üçüncü sorum kimseden cevap yok.. Bir kaçgün öncede sorduğum soruya yanıt alamadım ve öncekinede tabiki ...beni bu listedende çıkarırsan sevinirim iremcim ...herkese hayırlı tedaviler...