Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
essema da 8. gün silik çizgi görmüştü. O da şimdi hamile. ben maalesef silik milik hiç çizgi göremedim ama ben de hamileyim :)
Gözün aydın
Korkma ELCHIN yarına az kaldı. Ağrın, sancın var mı? Göğüslerin falan ne durumda?
benim ctesi ve Pazartesi felaket başım ağrıdı. Ağrı kesici almak zorunda kaldım. Pazar günü de baş ağrısı vardı ama daha hafifti. Gene haftasonu çok fazla gaz vardı midemde. Sürekli geğirmek (afedersin) zorunda kaldım. Gaz hergün var. Alttan üstten hem de :) Karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var. Sol tarafımda (kistlerin olduğu yere yakın) sancı da oluyor arada. Göğüslerim büyüdü ve elleyince ağrıyor. Damarlar görünüyor ve uçları da büyüdü. Progesteronun da etkisi var kesin ama artık bhcg'de etkiliyor sanırım.
Detaylı yazmaya çalıştım ki belirti konusunda bir faydam olur belki diye. Bir de Salı'dan beri akşam 10'da uyku bastırıyor..
haymatlosss tebrikler canım bence etkilenecek bi durum yok ama elchinin de dediği gibi kan tahliilini yaptır mutlakaaa....
elchin sen naptın canım bi haber yoktur işallaaahhhhhh yarın kana gideceksin değil mi??
arkadaşlar kullandığınız ilaçlar hakkında bilgi verirmisiniz bana.ben adetin 2,günü puregon 300e başladım 5gün vurucam bu iğneyi.sizde ilaçlarınızı yazarsanız sevinirim.
Yok tatlım bİtmİyo merak etme kalıcak bİle :) bende Öyle sanmıŞtım bak bugun 9.İĞnem daha yarısını bİle kullanmadım :)
tatlıkız masalelif hoşgeldiniz kızlarrr
tatlıkız ben lucrin kullanömadığım için sorunun cevabını bilmiyorum canım ben de puregon kullandım 300 ünite ile başladım ama bittikten sonra kalemi çıkartıyodum bakıyodum içinde var aman siz o hatayı yapmayın meğerse kalıyomuş içinde ben bu 300 lük bnede 300 vurunucam hatalı kalem diye 2 gün 350 civarı vurunmuşum aman dikkat edin:))