• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

essema da 8. gün silik çizgi görmüştü. O da şimdi hamile. ben maalesef silik milik hiç çizgi göremedim ama ben de hamileyim :)
Gözün aydın :emir_bebek:

essema da 8. gün silik çizgi görmüştü. O da şimdi hamile. ben maalesef silik milik hiç çizgi göremedim ama ben de hamileyim :)
Gözün aydın :emir_bebek:

pellycim bende hiç göremedim çift çizgi korkuyorum ya yoksa ya sen kadar şanslı değilsem mafoldumben

Korkma ELCHIN yarına az kaldı. Ağrın, sancın var mı? Göğüslerin falan ne durumda?

benim ctesi ve Pazartesi felaket başım ağrıdı. Ağrı kesici almak zorunda kaldım. Pazar günü de baş ağrısı vardı ama daha hafifti. Gene haftasonu çok fazla gaz vardı midemde. Sürekli geğirmek (afedersin) zorunda kaldım. Gaz hergün var. Alttan üstten hem de :) Karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var. Sol tarafımda (kistlerin olduğu yere yakın) sancı da oluyor arada. Göğüslerim büyüdü ve elleyince ağrıyor. Damarlar görünüyor ve uçları da büyüdü. Progesteronun da etkisi var kesin ama artık bhcg'de etkiliyor sanırım.
Detaylı yazmaya çalıştım ki belirti konusunda bir faydam olur belki diye. Bir de Salı'dan beri akşam 10'da uyku bastırıyor..

haymatlosss tebrikler canım bence etkilenecek bi durum yok ama elchinin de dediği gibi kan tahliilini yaptır mutlakaaa....
elchin sen naptın canım bi haber yoktur işallaaahhhhhh yarın kana gideceksin değil mi??

kıslaar ii geceler haymatlos cum ççççççook tebrik ederim arkadaşım sakın gerilme o ikinci çizgiyi gördüysen bu iş tamamdır derim ben:)
arkadaşlar ben yarın toplatmaya gidiorum benim minikleri bi gerginim yada direk korkuyorum da diebilirim amaaaa kaçış yok:)
yarın sonuç alacak tüm arkadaşlara bol şanslar diliorum umarim herkes hamileyyyyyyiiiiiim yazar elchin cim sana şimdiden hayırlı olsun diim ben yarın gece girebilirim ancak öpüorum hepiniziiiiiiii:)

Korkma ELCHIN yarına az kaldı. Ağrın, sancın var mı? Göğüslerin falan ne durumda?

benim ctesi ve Pazartesi felaket başım ağrıdı. Ağrı kesici almak zorunda kaldım. Pazar günü de baş ağrısı vardı ama daha hafifti. Gene haftasonu çok fazla gaz vardı midemde. Sürekli geğirmek (afedersin) zorunda kaldım. Gaz hergün var. Alttan üstten hem de :) Karnımda regl olacakmışım gibi ağrı var. Sol tarafımda (kistlerin olduğu yere yakın) sancı da oluyor arada. Göğüslerim büyüdü ve elleyince ağrıyor. Damarlar görünüyor ve uçları da büyüdü. Progesteronun da etkisi var kesin ama artık bhcg'de etkiliyor sanırım.
Detaylı yazmaya çalıştım ki belirti konusunda bir faydam olur belki diye. Bir de Salı'dan beri akşam 10'da uyku bastırıyor..

canım göğüsler benimde bugün ağrımaya başladı elimi değince acıyor gaz bendede var saolsun bol bol kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ara ara işte böyle zaten transferden beride hiç uykum olmadığı için bu sıralar uyku çok bastıryor

bilmiyorum bunlar psikolojikmi değilmi hayırlısı artık

haymatlosss tebrikler canım bence etkilenecek bi durum yok ama elchinin de dediği gibi kan tahliilini yaptır mutlakaaa....
elchin sen naptın canım bi haber yoktur işallaaahhhhhh yarın kana gideceksin değil mi??

canım nasipse yarın gidiyorum tahlile inşallah pozitif olur hayırlısı bakalım adet filan gelmedi henüz

hepiniz cok sagolun arkadaslar, insallah haklisinizdir, insallah hamileyimdir, insallah hepimiz hamileyizdir.

Elchincigim, ben de aynisini diyordum, hala da diyorum. test icin hic degilse o ikinci ciksin sonra kaybolsun diye diye yaptim, hala gidip gidip bakiyorum duruyor mu diye:)) Yarin testin pozitif cikacak canim, dualarim seninle...

Gelbebek26 korkacak hicbir sey yok, guzel guzel toplayacaklar hepsini, sonra da hepsi dollenecek:) hicbir sey hissetmiyorsun bile, uyuyup uyaniyorsun hemen, insallah hersey cok guzel olacak, allah tamamina erdirsin:)))

herkese günaydınn, haymatlos tebrik ederim inşallah kan tahlilinde pozitif çıkar ki bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum hamilesindir kesin die:nazar: bende yarın yumoş toplatıcam hayırlısıyla fekat çoook şişkinliğim var birde gaz şikayetim yani daha toplanmadan şiştim yumoş toplatan arkadaşlardan benim gibi olan varmıydı acaba..
birde dün hemşire bana sadece duş alın ve hiç bir kozmetik vs. kullanmadan gelin labaratuar ortamında kokulu birşey olsun istemiyorus dedi merak edenler için bunuda yazıyım dedim :)

selam bende 3gün önce başladım tüp bebeğe.hemçok heycanlıyım hemde korkuyorum.inşallah allahım hepimizin kucağını doldurur.

arkadaşlar kullandığınız ilaçlar hakkında bilgi verirmisiniz bana.ben adetin 2,günü puregon 300e başladım 5gün vurucam bu iğneyi.sizde ilaçlarınızı yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar kullandığınız ilaçlar hakkında bilgi verirmisiniz bana.ben adetin 2,günü puregon 300e başladım 5gün vurucam bu iğneyi.sizde ilaçlarınızı yazarsanız sevinirim.

canım tedavin hayırlı olsun bende adetimin 2.gününden itibaren prugen 225 ve menegon iğnelerimi oluyorum .bende yeni başladım,bu benim 4.günüm sen sadece göbektenmi oluyosun canım

haymatlos tebrik ederim canım darısı hepimize inşallah.bu arada ben bu gün kontrole gittim kızlar,yumuşlar büyümeye başlamış dr um herşey yolunda dedi. ben prugen225 ve menegon iğnelerini oluyodum,pazardan itibaren göbekten başka bir iğneye başlıyorum sanırım benim ilaçlarım biraz ağırbilmiyorumkismile

yaa kızlar size bir sorum olacak lucrin kullanmaya başlayacağım ilacı aldım ama kutunun içinde 14 enjektör ve bi küçük şişe ilaç var ve ben 14 gün kullanacam bu şişedeki ilaç 2 yada 3 kullanımda bitecek gibi görünüyor daha sonra tekrarmı alacm ben yaaa
progress.gif

Yok tatlım bıtmıyo merak etme kalıcak bıle :) bende Öyle sanmıŞtım bak bugun 9.ıĞnem daha yarısını bıle kullanmadım :)

tatlıkız masalelif hoşgeldiniz kızlarrr
tatlıkız ben lucrin kullanömadığım için sorunun cevabını bilmiyorum canım ben de puregon kullandım 300 ünite ile başladım ama bittikten sonra kalemi çıkartıyodum bakıyodum içinde var aman siz o hatayı yapmayın meğerse kalıyomuş içinde ben bu 300 lük bnede 300 vurunucam hatalı kalem diye 2 gün 350 civarı vurunmuşum aman dikkat edin:))

tatlıkız masalelif hoşgeldiniz kızlarrr
tatlıkız ben lucrin kullanömadığım için sorunun cevabını bilmiyorum canım ben de puregon kullandım 300 ünite ile başladım ama bittikten sonra kalemi çıkartıyodum bakıyodum içinde var aman siz o hatayı yapmayın meğerse kalıyomuş içinde ben bu 300 lük bnede 300 vurunucam hatalı kalem diye 2 gün 350 civarı vurunmuşum aman dikkat edin:))

tamam canım sağol cvp için aman sende dikkat et bişey olmasın sonra

Son düzenleme:
Back