Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Kızlar 9. gün değerim 125.45 çıktı :)) İnşallah böyle gider. Allah'ıma şükürler olsun :Saruboceq:

amaaaaaaaaaann bolluğa bak maşallah maşallah tebrikler arkadaşım her hamiş haberi ayrı bir mutluluk yaşatıyor hepimize çok sevindim cnm sonuna kadar yaşatsın Allah mutluluğunu...

Nur kaÇ yumurtan vardı kİ benİ İlk muayne ettİĞİnde daha İlaÇlara baŞlamadan Önce 9 tane vardı bu sayı az mı canım ya gerÇİ doktorum bİŞİ demedİ

canım bilmiyorum ki dr moralimi çok bozmak istemedi belkide söylemedi bişey.sadece artık tedaviyi ertelemeyin diye söyledi,her ay düzenli adet görmek önemliymiş,benim düzenlydi adetlerim canım seninde düzenliyse sorun yoktur inşallah

canım benim düzenli şaşmaz gününü ilk muaynede 9 tane vardı yumurta sonra lucrin verdi ama yarın adet günüm hiç belirti yok iğnemi geciktirecek acaba

kızlar bu uzun protokol kısa protokal nasıl oluyo hangisi olursa iyi oluyo merak ettim ben şimdi menogon ve prugon olmak üzere 2 iğneyle başladım biri göbekten biri kalçadan biliyosunuz zaten:) ben hangisine giriyorum prugonu 225 olarak vuruluyorum bilen biri bana yardım ederse sevinirim.

nerde tedavi gördün sorun neydi sizde

ben yeditepe üniv.hast. tedavi gördüm benım uzun bır hıkayem var tek yumurtalıgım var ondada kist cıktı 13cm laparoskopi oldum yumurta rezervim yok denecek kadar azdı tüp bebek tedavisine başaladık ilk deneme tutmadı 2 ay sonra ıkncısıne başladık yeniden kist olustu tedavı yarım kaldı bır daha laparoskopi oldum hemen ardından 3.tedaviye basladık bundada pozitif sonuc aldım şansım yok denecek kadar azdı ama 6 ayda 2 ameliyat geçirdim ve yumurta rezevim cok azdı doktoruma güvendim(kistim ilk cıktıgında gittigim bütün doktorlar buna mustafa bahçecide dahil tek yumurtalıgım oldugu ve kistinde tamammen onu kapladıgı için umut vermediler ben yılmadan doktor araştırdım ve en iyisini buldum çünkü insanlıgını kaybetmemiş bir doktor herseyden önce sana bir bebek vermemiz lazım dedi) bıkmadan benimle ugraştı ve sonunda başardık çok mutluyum allah isteyen herkese (benim gibi) nasip etsin.Kesinlikle bırakmayacagım bir doktor beni nereden nerelere getirdi güvenim sonsuzzz

wintersun üzüldüm canım benim, ne desek boş biliyorum yaşadım çünkü ama pes etme bak benbim hikayemi oku yazdım nereden nereye pes etme sakın.

kızlarrrrrrrrrr değerim 260 nasıl çok mutluyum

Kızlar 9. gün değerim 125.45 çıktı :)) İnşallah böyle gider. Allah'ıma şükürler olsun :Saruboceq:

kızlar ikinizide çok ama çok tebrik ederimmmm inşallahh böyle sağlıklı şekilde devam eder sağlıcakla kucağıanızada alırsınızzzz

darısı başıma ama sanırım yok bende negatif çıkıyo testlerimeyvahedigeldismile

oyyy oyyy hamişlere bak sennn ne güsel haberler gelmişşşş ööle durun ben bi listeyi costurayımmmm

yaptığım testler hep negatif sanırım olmadı benim arkadaşlarrrr

bhcg en az kaç olmalı idrar tesinde çok silik çizgiyi görmek için

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBİR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BİR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMİŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMİŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................yumoş büyütüyor........................

31-pretty53...........................................................................................................................yumoş büyütüyor

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMİŞŞŞŞŞ
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
ayyyy ne güzel bi topik bi sürü hamiş haberi var çok mutlu oldum allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benimde yarın yumoşlarım toplanıyo içim rahat inş bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…