Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

canım adet kanamsı görüp tahlili pozitif çıkanlar var yıpratma kendini ben çok okudum hatta çoğu demiş ki adet gördüm tahlile gitmicektim ama mecbur gittim sonuç pozitifti demişler....yani şuan yıpratma kendini inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama istersen kan tahlili yap bugün sekizinci günün kafandan silinsin bu ihtimaller öldürüyor zaten insanı

kızlarrrrrrr kan degerim 115.5 normalmı ıyımı yuksekmı alcakmı ıkı emrıyo transfer edıldı ıkız olma ıhtımalı varmı?bana cevap verın lutfennnnnnnnnnnn

kaçıncı günündü nil gayet normal görünüyor doktorunu aramadın mı bu arada tebrik ederim hamilesinnnnnnn

tüp bebek hemşiresiyle görüstüm gayet normal pozitif dedi ama 2 gün sonrakı tahlılde kan degerının 2 katına cıkması gerekıyor dedı o zaman doktorla gorusucem emın olmadıkca pek bılgı vermıyorlar bende merak ettım sızlere sorayım dedım aranızda tecrubelı olanlar var 115.5 deger ılk etapta nasıl iyimidir ıkı embrıyo transfer edılmıstı

adet oldum kızlarrr kayınvalidemler yanımda ağlayamıyorum bile çok fenayımmm(((

canımmm şimdi okudum dur allah aşkına panik yapma bak diğer arkadaşlarda ne güsel yazmışlar bu durum o kadar çok görülüyor ki zaten de ki tutmasa bile şu an kanamanın olması normal bi durum değil çok erken bence o kesinlikle tutunma kanaması sen ohss falan oldun die o kadar yoğun geliyordur hemen gidip bi kan testi yaptır lütfen için rahatlasın

kızlarrrrrrr kan degerim 115.5 normalmı ıyımı yuksekmı alcakmı ıkı emrıyo transfer edıldı ıkız olma ıhtımalı varmı?bana cevap verın lutfennnnnnnnnnnn

pardon cnm yeni gördüm cevabını çoook sevindim arkadaşım ikiz mi bilemiyorum ben daha bu kısma gelemedim ama hamile olduğun kesin ne mutlu sana doya doya yaşa cnm:):teytey::teytey::teytey::teytey:

diyarbakırdaki doktorumu aradım yat dedi cuma test yaptır dedi idrar testi yaptım bişey çıkmadı tabiikiii
istanbuldaki doktorum ameliyattaymış çıkınca arayacak onu bekliyorumm

nilnil hayırlı olsun canım değerin çok güzel ama tek gibi görünüyor tek olsun senn olsun kıymetini bil canm benmmm

iremcim bak sen şimdi boşver kayınvalideni falan kendi kasıp daha kötü olma git bi hastaneye yaptır 5 dak testini sen de rahatla bizde rahatlayalım aklım sende kaldı şimdi çıkmak zorundayım ama gelince hemen bakıcam mutlaka bilgilendir

yat yat benim kanamam olunca progesteron verdi doktor vajinadan kullanmam için peki kanaman çok mu adet kanaması gibi mi yoksa leke falan mı

diyarbakırdaki doktorumu aradım yat dedi cuma test yaptır dedi idrar testi yaptım bişey çıkmadı tabiikiii
istanbuldaki doktorum ameliyattaymış çıkınca arayacak onu bekliyorumm

ayyy bu site çıldırttı beni sonradan görüorum hep cevapları , okumadan kendi çapımda yazıorum tamam o zaman arkadaşım doktorun seni arayınca haber ver mutlaka ama bence bekleme cumayı 5. gün embriyosu çıkar die düşünüorum ama sen bilirsin tabi ben senin kendini üzmeni istemediğim için diorum yoksa cumaya kadar o zaman geçmek bilmicek daha çok stress olcaksın daha zararlı

ıremcım canım benım bak bu tÜr kanamalar olabılıyormuŞ sıkma canını bekle bıraz daha adet kanaması gıbı mı az mı geldı az ıse yerleŞme kanaması olabılır o tatlım sıkma Üzme moralını bozma lÜtfennnn

yok canım ya bildiğin adet kanaması karın ve bel ağrım da tam yerinde maşallahhhh

nilnil hayırlı olsun canım değerin çok güzel ama tek gibi görünüyor tek olsun senn olsun kıymetini bil canm benmmm

sagol canım benım aman tutsunda tek olsun dedıgın gıbı sadece merakımdan sordum ıkı tane transfer edıldıya ıkısınıde kalıtesı ıyıydı acaba dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…