ohhh mis gibi koktu eline sağlık kaydirigubbakcemile3
afiyett olsun boshayallersmileboshayallersmile
inşallah canım doktora gidebilseydim bi normalde olmam lazımdı ama heyecandanmı ne anlamadım neyse kafamı karıştırmayayaım şimdi niye yatmak zorundasın anlamadım transfermi oldu ben yeni takip etmeye başlıdım
nurcum yeni farkettim sen benim memlekettesin neresindenn canım yaa özledim kayserimiii
canım benm yaaaa yalnız da bırakmazlarmışşşşşopuyorumnanaktanevet şenlikliyiz sen yatıcanya havada gusel canın sıkılmasın diye burdayıss canımmopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
canım bak hiç ööle kendini kasma ben kasmamayı başaramadım ama sana sölüyom yine de benm 2 hafta gecikti hatta bak nelere kadir ki 2 hafta erken olsaydı tek embriyo konulmayacaktı bu da yeni aklıma geliyo kader kısmet walla herşeyyyyinşallah canım doktora gidebilseydim bi normalde olmam lazımdı ama heyecandanmı ne anlamadım neyse kafamı karıştırmayayaım şimdi niye yatmak zorundasın anlamadım transfermi oldu ben yeni takip etmeye başlıdım
canım transfer günümüz arasında bi gün yok mu sennle kafam karıştıı :uhm:ya kızlar test yapsam çıkmaz demi daha erken
neyse kızlar sohbet güzel ama eşim kalktı kalhvaltı yapalım biz
hadi hepiniz gelin bana kahvaltıya bekliyorummmmmmmm
canım ben manisalıyım eşim buralı sayılır. aslen sivaslı ama doğma büyüme kayserili.Ben merkezdeyim ildemde oturuyorum biliyosundur beklerim gelirsen canımafiyett olsun boshayallersmileboshayallersmile
nurcum yeni farkettim sen benim memlekettesin neresindenn canım yaa özledim kayserimiii
canlarım benim benim sorumun cevabını bilen yokmu yaaaa kimse cevap vermedi
ya benim soruma niye kimse cevap vermiyor bu arada sabah kahvesi içsek yakın olsak da birbirimize gerçi kahve şu dönemde pek uygun olmayabilir neyse yeşil çay içeriz....
canım ben manisalıyım eşim buralı sayılır. aslen sivaslı ama doğma büyüme kayserili.Ben merkezdeyim ildemde oturuyorum biliyosundur beklerim gelirsen canım
hımm merkezden uzak biraz ildem ama annem şuan orda tabii butun akrabalarımda ablam falan bizde bozantı cd var inönü parkı bilmem bilirmiisin biz orda oturyoruzz yanii annemelr
canım kayseri büyüyor artık bozantıda kayınvalidem oturuyor biliyorum oraları arabayla 5 dk sürmüyo şehire gitmek alıştık artık buralar temiz yerler seviyorum ben. ben siteye yeni üye olduğumdan alıntıları karıştırıyorum heralde neyse öğrencez inşallahhımm merkezden uzak biraz ildem ama annem şuan orda tabii butun akrabalarımda ablam falan bizde bozantı cd var inönü parkı bilmem bilirmiisin biz orda oturyoruzz yanii annemelr
canım kayseri büyüyor artık bozantıda kayınvalidem oturuyor biliyorum oraları arabayla 5 dk sürmüyo şehire gitmek alıştık artık buralar temiz yerler seviyorum ben. ben siteye yeni üye olduğumdan alıntıları karıştırıyorum heralde neyse öğrencez inşallah
kayseri guzeldir sessiz temiz evet trafik cok yok demi kayseride ahh ahh özledim walla eşim diyo eğer hamiş kalırsan seni bırakırırm kalırsın 1 ay diyo inşallah kalırım :Saruboceq::Saruboceq: tabi kalamazsam kendim giderimmm
ya ben bişey değiştirecektim sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?