wintersun meraba bana yaşadıklarını anlatırmısın biraz adet günümü bekliyorum bende tedaviye başlıcz kısmetse ama geçmiyo günler uzadıkça uzadı valla iğne fobim var benimde 28 yaşındayım 28 kere iğne olmamışımdır.kendimizin yaptığı iğneler varmış nasıl oluyo onlar canım sen çok şey yaşamışsın benimlede paylaşırsan sevinirimarkadaşlar bende martta ilk denememi yapıcam şubatta tüp yaptıran arkadaşlarında mutluluklarını paylaşalım olumsuz olanlara destek olalım martta benm gibi yola çıkacaklarla beraber yürüyelim ve de listemizi yapalım istedim hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
senin kaçıncı denemen canımnurcum hiç korkma kendi yaptığın iğneleri göbekten yapıyorsun ve acımıyor çok ince onlar ama transferden sonra kalçadan yapılan iğneler var onlar biraz vururken değil de vurulduktan sonra ertesi gün falan ağrı yapıyor tabi vuranın da elinin hafifiliği önemli ama korkulcak şeyler değil merak etme
iyi haftasonları arkadaşlarrrrrrrr nasılısnız bakalımmmmmmmmmmm[/QUOTE
iyiyizz canım sen nasılsınnnnnnn herkes uyanmışş sanırım hatunlar sabah kahvesi benden :içelim::içelim:
senin kaçıncı denemen canım
vallaa biz erkenciyiz heralde bu site çok güzel ya ben ailemden uzağım onlarla fazla paylaşamıyorum üzülmesinler diye siteyi yeni keşfettim harika bi yer yanlız olmadığımı bilmek güzelevet ee hafta sonu tabii herkes uyur ben ise erkenden uyandım walla
kızlar bir soru sormuştum adet günüyle alakalı test tarihinden önce benim adet günüm ilaçlar adet görmemizi engelliyor mu yoksa testen önce tutmadıysa adet olma ihtimalim var mı
heyyyy günaydın kıslarrr şenlikliyiz bugünnnn:)) havada çok güzel içim gitti evde yatıcam ama mecburennn...:)
vallaa biz erkenciyiz heralde bu site çok güzel ya ben ailemden uzağım onlarla fazla paylaşamıyorum üzülmesinler diye siteyi yeni keşfettim harika bi yer yanlız olmadığımı bilmek güzel
iyi haftasonları arkadaşlarrrrrrrr nasılısnız bakalımmmmmmmmmmm[/QUOTE
iyiyizz canım sen nasılsınnnnnnn herkes uyanmışş sanırım hatunlar sabah kahvesi benden :içelim::içelim:
ohhh mis gibi koktu eline sağlık kaydirigubbakcemile3
inşallah canım doktora gidebilseydim bi normalde olmam lazımdı ama heyecandanmı ne anlamadım neyse kafamı karıştırmayayaım şimdi niye yatmak zorundasın anlamadım transfermi oldu ben yeni takip etmeye başlıdımnur iğnelerden hiçççç korkma canım normal iğne gibi değilki yavaş yavaş batırcaksın karnına kaşını aldığın kadar acımıyor inan...
sen adetini ol canım doktor bi muayene etsin seni .tamam başlayalım desin bak hepsi su gibi akıpppp gidecekkk
benimki sütlü olsun canımohhh mis gibi koktu eline sağlık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?