Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

wintersun meraba bana yaşadıklarını anlatırmısın biraz adet günümü bekliyorum bende tedaviye başlıcz kısmetse ama geçmiyo günler uzadıkça uzadı valla iğne fobim var benimde 28 yaşındayım 28 kere iğne olmamışımdır.kendimizin yaptığı iğneler varmış nasıl oluyo onlar canım sen çok şey yaşamışsın benimlede paylaşırsan sevinirim

nurcum hiç korkma kendi yaptığın iğneleri göbekten yapıyorsun ve acımıyor çok ince onlar ama transferden sonra kalçadan yapılan iğneler var onlar biraz vururken değil de vurulduktan sonra ertesi gün falan ağrı yapıyor tabi vuranın da elinin hafifiliği önemli ama korkulcak şeyler değil merak etme

senin kaçıncı denemen canım

melony, essema, nur3881, ..ELCHIN..+, wintersun+

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

kızlar bir soru sormuştum adet günüyle alakalı test tarihinden önce benim adet günüm ilaçlar adet görmemizi engelliyor mu yoksa testen önce tutmadıysa adet olma ihtimalim var mı

heyyyy günaydın kıslarrr şenlikliyiz bugünnnn:)) havada çok güzel içim gitti evde yatıcam ama mecburennn...:)

evet ee hafta sonu tabii herkes uyur ben ise erkenden uyandım walla
vallaa biz erkenciyiz heralde bu site çok güzel ya ben ailemden uzağım onlarla fazla paylaşamıyorum üzülmesinler diye siteyi yeni keşfettim harika bi yer yanlız olmadığımı bilmek güzel

nur iğnelerden hiçççç korkma canım normal iğne gibi değilki yavaş yavaş batırcaksın karnına kaşını aldığın kadar acımıyor inan...
sen adetini ol canım doktor bi muayene etsin seni .tamam başlayalım desin bak hepsi su gibi akıpppp gidecekkk

kızlar bir soru sormuştum adet günüyle alakalı test tarihinden önce benim adet günüm ilaçlar adet görmemizi engelliyor mu yoksa testen önce tutmadıysa adet olma ihtimalim var mı

kızlar sorumu tekrarlayım geçmiş sayfada kalmış cevabını bilen varsa verirse sevinirim

heyyyy günaydın kıslarrr şenlikliyiz bugünnnn:)) havada çok güzel içim gitti evde yatıcam ama mecburennn...:)

evet şenlikliyiz sen yatıcanya havada gusel canın sıkılmasın diye burdayıss canımmopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

vallaa biz erkenciyiz heralde bu site çok güzel ya ben ailemden uzağım onlarla fazla paylaşamıyorum üzülmesinler diye siteyi yeni keşfettim harika bi yer yanlız olmadığımı bilmek güzel

canım bende ailemden uzağım evet burda herkes birbirini anlıyor cunku aynı sorunları yaşıyoruz yanlız değilsin canımolumunekankayizsmile

inşallah canım doktora gidebilseydim bi normalde olmam lazımdı ama heyecandanmı ne anlamadım neyse kafamı karıştırmayayaım şimdi niye yatmak zorundasın anlamadım transfermi oldu ben yeni takip etmeye başlıdım

gelbebek canım su toplandığında onu alma işlemini hani bu hsg de ya da aşılama da önce bi alet yerleştiriyolarya onu yerleştirip bi iğne batırıyolar ince uçlu sonra onunla suyu çekiyolar zaten yumoş toplama işlemi de ona benziyo sadece iğne yok:)))
su toplama işleminin birincisinde alet nedeniyle (tam koyamadılar)acı cektim 2.sinde hiç acı olmadı...

ya benim soruma niye kimse cevap vermiyor bu arada sabah kahvesi içsek yakın olsak da birbirimize gerçi kahve şu dönemde pek uygun olmayabilir neyse yeşil çay içeriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…