Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

evet olumlu düşünmeye çalışıyorum hep evdeyim arada bilgisayarın başına geliyorum işte.okuduğum kadarıyla arkadaşlar tecrübelerini yazmışlar ananaz kivi ceviz yiyorum hep yatıyorum kilo almasam bari sonuç için de çok heyecanlıyım belirtileri oluyor mu acaba bir kaç gün sonra belli olur mu

yatmak ne kadar doğru acaba ben bi yazıda okumuştum vücüt yatmaya alışınca sonra hareketlenmek daha riskliymiş
mesela ben çalıştığım için en fazla 3 gün ondan sonra işe geleceğim gerçi benim işim masa başı ama yine de hayat akaldığımmız yerden devam etmeliyiz gibi geliyor yada bilmiyorum kafanızı karıştırmak istemiyorum

ben de okudum fazla yatmak hamilelik olasılığını arttıran bir sebep değilmiş ama sanki psikolojik olarak yatıyoruz.ya imkanım varken yatayım dedim ama çalışsaydım zaten mecbur kalkardım bir de kısmete inanırım ben ne kadar dikkat edersen et rabbim nasip etmeyince olmaz..ama insan emek verdiği için en azami derecede dikkat gösteriyor.mesela ütü yapmam lazım birazdan oturduğum yerden yapmayı düşünüyorum

yok canım yaaa benm sıkıntıların hepsiiii aynennnnnnnn dewammm yarın evime dönücem ama..

sağol canım yaa..1857 çıktı oranım.doktorum hemşireye döndü dedi acaba üçüzmü die ben de dedim hocam iki tane koydunuz ayyyyy dedi ikiz ozaman yaa dediiii...

sabrettin test günü için bak dün yaptırsaymışsın kesin çıkarmış bu kadar yüksekliğe ayyy darısı başımıza

kızlar cmtsi tek embriyo transferim oldu. 5.gün embriyosu. 6 tanede dondurduk. şuan evdeyim grip oldum hapşırıp duruyorum.allahtan ateşim yok. 23 mart test günüm.heyecanla bekliyorum. genelde uzanıyorum ayakta fazla kalmıyorum. bugün 4.gün ılık suyla duş aldım. ilk gün eve gelince tuvalet kağıdında çok hafif kan gördüm sonra kesildi. şuan bi belirtim yok.arada bir regl olcakmışm gibi belim ağrıyo .okadar.

merhabalar herkese , Yeshill_Yansima hayırlı olsun tek embriyo transeferi konusunu dün doktorda öğrendim çok üzüldüm , ama napalım dedik başladık tedaviye bugün ilk iğnemdi cumartesi kontrolüm var inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…