ay inşallah kızlar yaaa..çok ama çok heyecanlıyım anlatamam...
kızlarrr ya sanki kanamam biraz daha azaldı gibi mutlu oldum aranızda yok değilmi adet kanamsı tedavi sürecinde 9 10 gun süren
sende pko yok dimi tatlım
çok güsel heyecanlar bunlar arkadaşım tadını çıkar bol bol, hayal kur hamilim ben die nazlan oooooohhhh..yarında sonucunu alır almaz haber ver bizde çok sevinelim seninle beraber emi şekerim inşallaaahh pozitif olcak herşey..
selam kıslarr saat 12 de tek embriyo transfefrim gerçekleşti..hala ohhs den kalan sular var karnımdaa.ve de hala agrısı tabi..cok zorlanıyorum...o heyecenı yasayamadım bile
iyi dileklerinixiçin hepinize tesekkur ediyorumm.26 mart test gunum..bu arada listeyle eskisi gibi ilgilenemiyorumm idare edin artık:))
delüüü:)) yattığım yerden bakınıyom öyle zaten inana şaılamalar kadar heyecanlanamadım hala da sancım var
bu arada doktor ısrarla bir saatten fazlasına gerek yok dedi kızlar şimdi bu 5. gün embriyosu ya 12 tane de bunun gibi dondurdular ama 1000 tl yi de cızzzt die aldılar sizden de alınan varmı transfer bittikten sonra??
bide 5 yıl donduracaklarmışş
normal yolla çocuğumun olma şansı çok düşük yok denecek kadar az tüp bebeğe karar da verdik artık kabullendimde ama şu her ay piskolojik hamile sendromu varya bu ay yine var kasıklarım batıyo gibi oluyo yine acaba demekten kendimi alamıyorum bi ümit işte regli olduktan sonra tedaviye başlayacağız kısmetse ya bu ay ya önümüzdeki ay duruma göre.
inanırmısın aynı problem bende de var benimde normal yoldan kalmam imkansız allahım istedikten sonra olurda ama ben tedaviye başladığım ilk günden beri böyle imkansız olup çok kişi ile birebir konuştum hamile kalmışlar 2 si arkadaşım hatta biri lucrin iğneleri olmuş kontrole gitmiş dr bi bakmış hamile benimde hemen hemen 5-6 gündür acayip bel ve kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi adetim ay sonunda düşünün yani daha kaç gün var ama bu tehlikeli günlerde çok dua ettim ve ettirdim acaba mı demeden de alamıyorum kendimi :)
iremcim merhaba
hadi bakalım sona geldin artık tedavide...benimde 5.gün embriyolarım vücudum su toplayınca vermediler daha kötü olurum diye ama o şekilde başarı şansı daha yüksekmiş..dondurulmuşlarla bir sonraki ay demişlerdi hatırlarsan ama ben transfer olamayan gündenbir hafta sonra regl oldum ve suyuda iyice attım rahimde kendini toparladı diye dondurulmuşa başladım.. bantlarımı ilaçlarımı kullanıyorum 28 mart transfer olacak inşallah senin mart listene yatişmeye çalıştım hayatım :))))) buarada sende beni,m gibi fazla yumurtadan dolayı su toplamışssın takip edebildiğim kadar çok zor birşey ama geçecek inşallah şimdi nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?