elchin 36 yumoş demişsin ya ben dünden beri ölüp ölüp diriliyoum senn ağrın filan yok mu toplarken seni uyuşturdular mı anestezi filan
bi de midemin üst tarafında nasıl bi ağrı var onu yeni çözdüm ama ... dün toplarlarken çok acı çektim her seferinde kasıldım şimdi sanki 100 mekik çekmişim gibi olmuş fenayım kıslarrrr..
ya kızlar bu kişiden kişiye değişiyor heralde yada ben korkmayım diye söylemiyorlar üst komşumda tüp bebek yaptırdı ve hamile o toplama günü hiç anlamıyorsun 5 dk anestezside kalıyorsun benim ağrım sızım hiç birşey olmadı hemen işe gittim dedi akşam bana transferide o anestezi olmadan yaptırmış normal muayne gibiydi dedi ama 2 gün işe gitmedim kendim isteyerek yattım dedi yoksa doktorum bi sıkıntı yok işe başlayabilirsin demişti şimdi siz böyle konuşunca ben korktum yaaa kesin anestezzi yapılmalı bana yoksa yok yani :)
Ama baksana wİntersun ne dİyo Çok kasıldım falan dİyor acı Çektİm dİyo nasıl oluyor o zaman
Ama baksana wıntersun ne dıyo Çok kasıldım falan dıyor acı Çektım dıyo nasıl oluyor o zaman
Ay İnŞallah evet İlk defa varya herŞeyİ araŞtırmaktan bu konuda uzman olacaĞım az kaldı ama bİ o kadar da panİĞİm ben ya kendİ kendİmİ yİyorum Çok sabırsızım lucrİn bİtİnce ne verİcekler nası bİ tedavİ uygulayacaklar kaÇ gÜnde toplarlar dİye bİ dunya soru soruyorum kendİme allah heĞİmİzİn yardımcısı olsun zaten bu yasa İyİce sİnİrlerİmİ bozdu ben İkİzlerİm olucak dİye Ümİt edİyordum oysa
arada bir kaptanbilek içiyodum canım çok istediğinde QUOTE]
aman cnm sakın ha bu diğerlerinden farklı bir sigara. içinde esrar var diye bile duymuşluğum var bende içiyordum eskiden arada bir bundan tadı hoşuma gidiyor diye. ama şu aşamada bunun yerine çok sıkıştığında normal bir sigaradan 1-2 nefes çek at. ben kaçamak kaçamak öle yapıyorum içmeyince sinir basıyor yakıncada pişman olup söndürüyorum :kedi:
arada bir kaptanbilek içiyodum canım çok istediğinde QUOTE]
aman cnm sakın ha bu diğerlerinden farklı bir sigara. içinde esrar var diye bile duymuşluğum var bende içiyordum eskiden arada bir bundan tadı hoşuma gidiyor diye. ama şu aşamada bunun yerine çok sıkıştığında normal bir sigaradan 1-2 nefes çek at. ben kaçamak kaçamak öle yapıyorum içmeyince sinir basıyor yakıncada pişman olup söndürüyorum :kedi:
zaten yasaklanmış eskisi gibi heryerde satılmıyo abim yurtdışından getirmişti istedik diye arada arkadaşlarla biraraya gelince içiyordum ama şimdi sende öyle diyince tedirgin oldum içmem bidaha sigara içemiyorum korkudan çünki sigarayı bırakınca hiç içmemek lazım bir tane içersem devamı gelir bir tane birtane derken bakmışım paket elimde 7 aydır normal sigaradan hiç içmedim bı fırt dahi çekmedim ama ben atlattım arada canım istiyo çok nadiren hemen geçiyo bırakılmayacak bişey değil be gülüm ne tiryakiler bırakıyo sakız çiğne canın sigara istediğinde.
zaten yasaklanmış eskisi gibi heryerde satılmıyo abim yurtdışından getirmişti istedik diye arada arkadaşlarla biraraya gelince içiyordum ama şimdi sende öyle diyince tedirgin oldum içmem bidaha sigara içemiyorum korkudan çünki sigarayı bırakınca hiç içmemek lazım bir tane içersem devamı gelir bir tane birtane derken bakmışım paket elimde 7 aydır normal sigaradan hiç içmedim bı fırt dahi çekmedim ama ben atlattım arada canım istiyo çok nadiren hemen geçiyo bırakılmayacak bişey değil be gülüm ne tiryakiler bırakıyo sakız çiğne canın sigara istediğinde.
yarınki gelişmelerden bizi haberdar et senin transfer yarındı dimi karıştırmıyorum
çok rahat ol hep pozitif düşün hadi hayırlısı dualarımız yarın seninle.
wintersun tebrik ederim inşallah iyi sonuçlar alıcaksın. bu kadar folikül içinden iyi sayıda embriyo çıkarsa belki seni de blastosist aşamasına getirmeye çalışırlar.senin de tek embriyo yerleştirilcekti dimi?
benimde yarın transferim olcak kızlar çok heyecanlıyım :kedi: allah dualarımızı kabul eder inşallah
saolun canlar da bn çok fenayım yaaaa çok ağrım ve de bulantım varr doktoru aradım normal dedi bu arada teyzeleri 17 kaliteli varmışşş::) salıya kadar yetişirse salı olacak yksa pazar olacak transferrr ve de tek embriyooo
elchin 36 yumoş demişsin ya ben dünden beri ölüp ölüp diriliyoum senn ağrın filan yok mu toplarken seni uyuşturdular mı anestezi filan
bi de midemin üst tarafında nasıl bi ağrı var onu yeni çözdüm ama ... dün toplarlarken çok acı çektim her seferinde kasıldım şimdi sanki 100 mekik çekmişim gibi olmuş fenayım kıslarrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?