Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Kizlar dun yumurta toplama islemim vardi,bugun hastaneden aradilar ve tebrikler dediler dollenmme olmus yarin arayip transferiin ne gun olacagini soyleyceklermis,isallah hersey yolunda gider,herkeze bol sans...

inşallah canım sonrada sana sımsıkı tutunurlar 9 ay bırakmazlar inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu gün benin e2 ye bakıldı.doktorum biraz telaş yaptı..e2 degeri 4800 cıktı.yarın tekrar doktora gidecem
cokolino senin adına sevindim canım..en son e2 değerini hatırlıyomusun

referans aralığı vardır tahlilinde yokmu yada normal değerler yazar varmı öle bişe

of yok walla canım ya bende anlamadım altında değerler var onlara göre yorumlanıyomuş laburantı sıkıştırdık ama sölemedi sadece normalden yüksek dedi

Kizlar dun yumurta toplama islemim vardi,bugun hastaneden aradilar ve tebrikler dediler dollenmme olmus yarin arayip transferiin ne gun olacagini soyleyceklermis,isallah hersey yolunda gider,herkeze bol sans...

Tebrikler, umarım transferden sonra işiniz yaver gider...Tedavinizi nerede yapıyorsunuz? sorun ne idi? Bizim de tedavi yarın başlıyor da...

ergkly ne yaptın canım şu genelge ile ilgili doktorunla görüştünmü hiç

irem dur canım telaş yapma zaten e2 değerini düşürme şansları var die biliorum ben ama henüz o aşamaya geçemediğim için nasıl olduğunu tam olarak bilmiorum sanırım kullandığın ilaçların dozlarını düşürerek yapıorlar... bu arada sen d.k.h yada lucrin kullanılıyorsa uzun protok yazmışsın ben 1 aydır d.k.h kullanıorum reg ollunca iğneler başlıcam ama benimkide kısa protokolmüş ben anlamadım gene:)

melony değerlerimmm
e2 4278
foliküller faz 21-251
ovulatuar faz 38-649
postmenofoz 6-28.6

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... yumoş büyütüyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................transfer bekleniyor.......................

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................yumoş büyütüyorr..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................sonuç bekliyoruzz.................................

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

salı yumoş toplanacaktı yarın tekrar cağırdı ovitrelleyi ne zman vur diyecek bilmiyorum bugün 8. gündü puregon yaptırmadı

eyvahhh yakalandımm :kedi:ya bakayım dedim ne yapıosunuz deyi nete bişi yok google araştırdım senin durumu niyazi doğru yapmış canım e2 nin düşmesi gerekiomuş yarın muhtemelen ona bakılacak ohss durumuna karşı yumurtaların aşırı uyarılmış düşüş olursa e2de yumuşlarını toplatıcan cicim inş. düşer bak gece gece üşenmedim araştırdım hehe :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…