• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

slm kızlar bende bugün 11 lucrin iğnemi vurdum ve adetim 4 gün geçti yarın kan tahlili yaptırıcam kafam karmakarışık bi tarfatan ya hamileysem lucrin zarar verirmi diyorum bir taraftan lucrin geçiktirmiştir diyorum okumuştum forumda daha önce çünkü....
ahhh bi adet olsamda başlasam ilaçlarıma.....
melony özel msj atmışsın cnm yeni gördüm kusura bakma bana anatoliada hakan bey hiç test yapmadan lucrine başlattı adetimin 21 günü şimdi buraaki doktoruma gtmek için adet olmayı beklıyrum menegona başlıcam inşallah.....

selam arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlere

dr dan geldim bugün 15 tane solda 9 tane sağda yumurtam var toplam 24 tane en büyükleri 12mm ile 10mm arasında değişiyor yani daha küçükler
ama e2 değerim bugün 930 çıktı dr um biraz yüksek dedi canım sıkıldı sizce nasıl sizinkiler nasıldı

bilgilendirin beni nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ooo melony çok ii canım bende doktordan geldim

ee ne dedi doktor canım

slm kızlar bende bugün 11 lucrin iğnemi vurdum ve adetim 4 gün geçti yarın kan tahlili yaptırıcam kafam karmakarışık bi tarfatan ya hamileysem lucrin zarar verirmi diyorum bir taraftan lucrin geçiktirmiştir diyorum okumuştum forumda daha önce çünkü....
ahhh bi adet olsamda başlasam ilaçlarıma.....
melony özel msj atmışsın cnm yeni gördüm kusura bakma bana anatoliada hakan bey hiç test yapmadan lucrine başlattı adetimin 21 günü şimdi buraaki doktoruma gtmek için adet olmayı beklıyrum menegona başlıcam inşallah.....

allah allah belki edatin 3. gunu isteyecek aslında istemesi gerek diye düşünüyorum

sizlerin nasıldı bide kızlar cevap verin nolurrrrrrbilmiyorumkismile

ahh canım bir bilsem benimde tsh yüksekti sınırda yanee ama sorun olmadığını söledi dahiliyecii

ya bana niye böyle ölçümler yapmıyo ya anlamadım ben ....

sen suan hangi aşamadasın canım belki daha erkendir

canım benm yumoşların oluşma aşaması bitmek üzeresalı yada carsamba istanbulda yumoş toplanacak pazar kontrol var tekrar

winter nasıl ölçümler yani anlamadım e2 değerin bakılmıyomu senin benim yarın 3. yapılacak ve daha gonalda bugün 6. günüm

canım bende 6. yı vuruldum bugün ama hiç kan testi veya idrar testi vermedim ben...

canım benm yumoşların oluşma aşaması bitmek üzeresalı yada carsamba istanbulda yumoş toplanacak pazar kontrol var tekrar

canım bende 6. yı vuruldum bugün ama hiç kan testi veya idrar testi vermedim ben...

hadi yaa hiçmi yapılmadı tahlil felan allah alah belki gerek görülmedi dicem ama baksana benden kan sayımım düşük diye talasemi tahlili bile istediler demir depoma ne bakılıyo aslında sana bişe diyimmi bakıldıkça araştırdıkça bişe cıkıyo dicem doğru olmayacak sor bir istersen doktoruna gerek görmedi diye düşünüyorum ben canım

pazar günü gidicem ama o zmanda zannetmiorum yapılsınnn:((offf nese takmıcam kafama neye bakarsa baksın içimi ferah tutucam

ben bi de okulda bile bişeye takılınca ona illaha bi laf sölücem bişey yapıcam huyum kurusun en iisi düşünmemek

pazar günü gidicem ama o zmanda zannetmiorum yapılsınnn:((offf nese takmıcam kafama neye bakarsa baksın içimi ferah tutucam

ben bi de okulda bile bişeye takılınca ona illaha bi laf sölücem bişey yapıcam huyum kurusun en iisi düşünmemek

ben bişe diyimmii boşver gerek görse yapardı eğer çok takıyosan sölersin bir doktora bencede düşünme walla bazen bilmemek okadar iyiki dunden beri ne yaşadğımı sen biliyorsun işte iciğini ciciğini inceleniyo bugun dedim eşimede araştırınca illaki bişe cıkacak herşey için gecerli bu takmaaa boşver canım doğal yoldan hamile kalanlarda hiçmi bişe yok araştrılsa neler cıkar belki rabbim istedikten sonra canımcım dediğim gibi cok takılırsan sorarsın bir doktora

benide şu sigara konusu mahvediyo eşim yasak koydu gundüz evde içiyorum içmemem lazım ve ben böle dedikçe dahada azıtıyorum nası yapcam ben bunu içmesem bişeyler yemek isitom devamlı kilo da problem off yaa napcam benn

Iremcigim benim 3 yumosum olustu ve toplanip donduruldu istersen beni listeden cikar cünki 2 ay sonra tekrar tedavi görüp olusan yumoslara toplanan yumoslarda eklenip döllenme yapilip sonra Allahin izni ile transfer yapilacak yani insallah 2 ay sonra canim benim sizlere bol sanslar Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin hepimizin kucagini doldursun

Iremcigim benim 3 yumosum olustu ve toplanip donduruldu istersen beni listeden cikar cünki 2 ay sonra tekrar tedavi görüp olusan yumoslara toplanan yumoslarda eklenip döllenme yapilip sonra Allahin izni ile transfer yapilacak yani insallah 2 ay sonra canim benim sizlere bol sanslar Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin hepimizin kucagini doldursun

canım 3 yumurtayı neden koymadıalr da dondurdular yolunda gitmeyen ne vardı

canım 3 yumurtayı neden koymadıalr da dondurdular yolunda gitmeyen ne vardı

Canim endometre kalinligi istendigi gibi olmadi ve yumoslarin kaliteleri fazla ümit vermiyordu yani 3 yumos cok riskli dediler hani kactanesi döllenecek kaci kaliteli olacak v.s sansim artmasi acisindan öyle uygun gördüler kendileri

irem cim ben o gun konuştuğumda adetinin 3. gunu burda olacaksın dediler ve yaklaşık senden 5-6 defa kan alıp değerlerine bakacağız tedavin süresince dendi bencede sen bi araştır sor doktoruna

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... yumoş büyütüyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................transfer bekleniyor.......................

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................yumoş büyütüyorr..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................sonuç bekliyoruzz.................................

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
güzelim bende transfer oldum evde beklemedeyiz çok dua edin bana.ya arkadaşşlar transferden sonra kasıklarında ağrı olanlar varmı.benim haff vardaaa.cevap yazarsanız sevinirimm

Back