Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlar yeni embiryo kısıtlaması yürülüğe girdi haberiniz varmı artık tek enbiryo yasası bugun resmi gazetetde yayınladın ve yürürülğe girdi artık şansımız daha azohaoldumsmileohaoldumsmile

selam arkadaşlar ben geldim dr dan yumişler biraz daha büyümüş 14mm ile 12mm arasında 24 tene maşallahhhh ama e2 değerim 1820 olmuş dr um çok yükselmiş dedi ilacın dozunu düşürd yine hayırlısı olur inşallah hakkımızda

wintersun
ben daha önce sana buradan yazmıştım ama sen görmedin canım galiba.
benimde biliyorsun çok yumurtam toplandığı için ohss ve hiperstimülasyon olduğum için doktorum riske atmadı olarak 21 embriyom donduruldu. dolayısıyla bir sonraki aya kaldı benim transfer..bende boşyere yer kaplamıyım listede benide çıkartabilirsin..tedavinin iyi ve sağlıklı geçmesini dilerim.....

aagörmemişim canım neyse hayırlısı olsun çok teşekkür ederimmm onu bir daha ki listede dzüeltmiş olurum

doktorum banda dedi bu ay yapsak bile dondururuz kakalnları dedi dondurma ücreti ne kadar alınıyo bi bilginiz war mı??

benim biliyorsun bahçeci kliniği ama bütün işlemler umut tüp bebekte yapılıyor. bana transfer yapılamadı ya hepsi donduruldu ama bizden para alınmayacağı baştan da söylenmişti hepsi bizim ödediğimiz ücretin içinde..ayrıca dondurmak için para alınmadı bence onun için ayrıca para alan yerler varsa da yuhhhh diyorum artık iyice ticarete dökmüşler....

kıslar bu tek embriyo yasasında hiç etkilenmediniz mi şansımızın düştüğünü hepimiz biliyoruz değilmi

yaa aslında sanırım 3 aylık bir zaman dilimi koymuşlar ama ya sonrası ya bizden başkaları ne olcak

melony canım ben doktoruma sordum da biz bu yasadan etkilenecekmiyiz diye yok yok dedi ayrıca onlar nerden bilecekler kaç tane koyduğumuzu dedi
bi açıdan doğru devlet yasalar koysun istediğini yapsın transferi nasıl kontrol edecekler doktor hasta arasında kaldıktan sonra bence böyle bi çözüm gelişecek

ben tvde tüp bebek ile ilgili bir programda profesör konuşuyordu bu konuyu.. hatta ona soru geldi aynen işte nereden bilecekler 4 koyarsınız iki koydum dersiniz diye..a dedi biz devamlı olarak sağlık bakanlığı tarafından denetleniyoruz bütün yapılan işlemler tahlil sonuçları kişi dosyalarında kalıyor ve sonucundada tek embriyo koyduğun kişilerin sonuçlarıda hep ikiz üçüz gebeliklerle sonuçlandığında sanırım yasal süreçler bilmem ne anlatıyordu ..bence de pek güvenmemek gerek galiba

bence özeller bunu da ticarete dökecek
işte biz risk alıyoruz tek embriyo atıyorum 2000 2 embriyo3000tl gibi

selam bazı arkadaşlar foruma kolay ulaşamamaktan bahsetmiş ben şöyle buldum çaresini yukarıdaki sekmelerde kullanıcı paneli var orayı tıklayın sol tarafya başlıklar var orada abonesi olduğunuz konular var ben oradan bu foruma abone oldum siteye girince hemen kullanıcı paneline basıp abonesi olduğum konu çıkıyor zaten.bu arada çarşamba yada perşembe yumurta toplama işlemi olucak.

wintersun.... ben de her kontrole gitmemde e2 ölçtürüyorum canım şuan 1280 yani cumartesi itibariyle öyleydi pazartesi kontrolüm var tekrar bakalım ne olacak o ölçüme göre doktor ilacın dozajını ayarlıyor.225 ile başlamıştım 150 ye düşürdü mesela.ama demekki her doktor farklı teknik uyguluyor çünkü çok yakın arkadaşım da oldu transferini bu aşamada hiç bu testi yaptırmamış...

kızlar yumoş toplanmasına yakın e2 yaptırıp değerini hatırlayan var mı???ACıLLLL(

Kizlar dun yumurta toplama islemim vardi,bugun hastaneden aradilar ve tebrikler dediler dollenmme olmus yarin arayip transferiin ne gun olacagini soyleyceklermis,isallah hersey yolunda gider,herkeze bol sans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…