• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ya okudum canım hayırlısı olsun bende gecen ay başlıyo die hazırladım kendimi olmadı bu aya kaldı bekle bekle adet de olmadım 2 haftada ööle gecti hep kendimi avutmaya çalışıyorum zamanı şimdi demkki die herşeyi olumlu görüp pollyannacılık oynamak lazım

mesela bak gecen ay olmus olsaydı 1.5 yıldır görmediğim dayımı göremeyecektim arabistanda onlar göremiyodum haftaya benm tüp bebek zmanı ben istanbula gittiğimde iş için o da orada olacakmış şans işte

sende hiç takma kafana önce bizim sağlığımız.. biz sağlıklı ve de kafamız rahat olursa ancak o zman gelecek bebişlerrr tamam mı

Kızlar gÜnaydın dun mustafa bahÇecı ıle gÖrÜŞtÜm bugun ıtıbarı ıle ılaÇlarıma baŞlıyorum 18 marta lucrın e baŞlayacaĞım hadı hayırlısı bakalım % 70 ılk denemede tutar gıbı gÖzÜkÜyor dedı ultrasonla bayaĞ bı ınceledı hepımız ıÇın hayırlısı olsun bu ılaÇlar lucrınden sonra ne kullanılıyor su an verdıĞı ılaÇlar 250 tl tuttu artık benıde lısteye ekleyebılırsınız bırde sıgara ve aĞrı kesıcı kesınlıkle yasak tedavı sÜresınce dedı

ya okudum canım hayırlısı olsun bende gecen ay başlıyo die hazırladım kendimi olmadı bu aya kaldı bekle bekle adet de olmadım 2 haftada ööle gecti hep kendimi avutmaya çalışıyorum zamanı şimdi demkki die herşeyi olumlu görüp pollyannacılık oynamak lazım

mesela bak gecen ay olmus olsaydı 1.5 yıldır görmediğim dayımı göremeyecektim arabistanda onlar göremiyodum haftaya benm tüp bebek zmanı ben istanbula gittiğimde iş için o da orada olacakmış şans işte

sende hiç takma kafana önce bizim sağlığımız.. biz sağlıklı ve de kafamız rahat olursa ancak o zman gelecek bebişlerrr tamam mı

hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim canımcım bugun biraz daha iyiyim sağol desteğin içina.s.a.s.

Kızlar gÜnaydın dun mustafa bahÇecİ İle gÖrÜŞtÜm bugun İtİbarİ İle İlaÇlarıma baŞlıyorum 18 marta lucrİn e baŞlayacaĞım hadİ hayırlısı bakalım % 70 İlk denemede tutar gİbİ gÖzÜkÜyor dedİ ultrasonla bayaĞ bİ İnceledİ hepİmİz İÇİn hayırlısı olsun bu İlaÇlar lucrİnden sonra ne kullanılıyor su an verdİĞİ İlaÇlar 250 tl tuttu artık benİde lİsteye ekleyebİlİrsİnİz bİrde sİgara ve aĞrı kesİcİ kesİnlİkle yasak tedavİ sÜresİnce dedİ

hayırlı olsun cnm.inşallah olumlu sonuç alırsın. benim çok başım ağrıyodu sigarayı bıraktığım için mi iğnelerden mi dedim dr.uma ikiside yapar dedi.ağrı kesici içsem dedim içebilirsin dedi bende çok dayanamazsam minoset içiyorum. ama içmeyince başım ı kaldıramıyorum ve kasıklarımda çok ağrıyo

valla zaten insülin iğnesi gibi ince ve ufak ucu var iğnelerin. ben göbekten yapıyorum. puregon yakıyo biraz. çatlatmama iğnesinin ucu sanki biraz daha kalın gibi geldi bana o beni biraz daha acıtıyor. korkma dayanılmayacak bi acısı yok.insanlar yıllarca insülin kullanıyor çocuklarında kendi kendilerine aynı boy iğneleri yaptıklarını düşün kolay oluyor.allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

cnm bak sakın üzülme herşeyde bir hayır var çünkü böylesi çok daha ii olcak ki böyle oldu..hem ocakta olursa bebeişlerin oğlak burcu olur e o da süper daha ne istiosun hem akıllı hem güsel olurlar herşeyden önce sağlıklı olsunlar tek isteğimiz o...hiç canını sıkma sen güsel düşün güsel olsun herşey

ayy inanmıyorum ya aynı şeyi bende hesaplamıştım çünkü bende oğlak burcuyum :)))sanada çook teşekkür ederim.......a.s.

kıslar nasılsınız herkes iimi:)))
zubeyde hoşgeldin canım hepimiz bir ümitle başlıyoruz çok umutlanıyoruz ama kendimizi de fazla kaptırmmamak gerek arkadaşlar tamam aşılmanın oranı daha düşük ama ben 2. aşılamada çok ümitlenmiştim sonu hüsran olunca çok yıprandım bunuda yapmayalım kendimize derim ben...

bu yazdıklarımı da lütfen karamsarlık olarak algılamayın yarın yada bir saat yada yarım saat sonra bize ne olabileceğini bile kimse bilmiyor anı yaşayıp mutlu olmaya çalışıyorum ben...

Kızlar gÜnaydın dun mustafa bahÇecİ İle gÖrÜŞtÜm bugun İtİbarİ İle İlaÇlarıma baŞlıyorum 18 marta lucrİn e baŞlayacaĞım hadİ hayırlısı bakalım % 70 İlk denemede tutar gİbİ gÖzÜkÜyor dedİ ultrasonla bayaĞ bİ İnceledİ hepİmİz İÇİn hayırlısı olsun bu İlaÇlar lucrİnden sonra ne kullanılıyor su an verdİĞİ İlaÇlar 250 tl tuttu artık benİde lİsteye ekleyebİlİrsİnİz bİrde sİgara ve aĞrı kesİcİ kesİnlİkle yasak tedavİ sÜresİnce dedİ

zübeyde24
bende Mustafa bahçecinin hastasıyım öncelikle çok iyi bir seçim yaptığına inan.sormak istediğin bir soru olursa özeldende mesaj atabilirsin..uzunmu kısamı protokolün ona göre ben sana bilgi vermeye çalışayım..benim ilaçlarım benim yumurtalık rezervim çok olduğu için düşük ilaçla devam etmeme rağmen yaklaşık 1000 tl tuttu. yumurta toplanırkende 1900euro verdik. yalnız her kontrole gittiğin zaman kan testi yapılıyor oradada tahlil ücreti veriyosun...aklında olsun canım... iyi tedaviler sana ....olumunekankayizsmile

arkadaşlar merhaba bende bu ay allahın izniyle başlıyorum tedaviye.10 mart çarşamba memorial hast. prof.dr semra kahraman hanıma randevum var hemen başlayabilirler çünkü hastalanıyorum o günlerde.bu ikinci denememiz olucak.ilk denememizi yeditepe üniv.hast.yaptırmıştık.olmadı:( bizim sorunumuz morfoloji şekil bozukluğu.ikinci denememizde inş herşey daha ii olur yine içimi bi heyecan kapladı.inş burda güzel mutlu haberler paylaşırız.allahım herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.olumsuz sonuçta yıkılmıştım ama sonra yine mücadeleye girmem gerektini hissediyorum ve yine başlıyoruz...

teşekkür ederim arkadaşlar. Bikaç gün ayağa kalkamıcam. 8 martta yanınızdayım dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım sizlerle...

evet kızlar ben geldim tedavime ara verilmiyor dahiliyeci tahliller göre sana bir ilaç tedavisi uygulama ya gerek yok dedi bence tedavine devam edebilirsin dedi çok rahatladım işte sanırım demir depom da eksik görünüyor dedi onuda ilaç ile tedavi ederiz dedi dünden beri baş ağrısından öldüm kızlar yaa sorun yok yanee

TeŞekkÜr ederım kızlar ya bıŞı soracaĞım bu kısa tedavı yada uzun olduĞunu nerden anlıyorsunuz:) doktorum bana bıŞı demedı

canım doğum kontorl hapı ve de baskılayıcı iğne kullandığın zman uzunla başlamış oluyoesun kısad a ise adetin 3. günü iğneye başlayıp yaklaşık 8 günde filan yumurta toplanıp transfer yapılırsa yani adı üzerinde kısa sürede olursa kısa ....uzuzn sürede olursa uzun pro oluyo caım sen bi başla bakalım nasıl olacak

Benım belkı adetıme bır ay var dıye uzunla baŞladım off bılmıyorum ya hayırlısı ıle olsun da baŞka bıŞı ıstemıyorum

Back