Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya okudum canım hayırlısı olsun bende gecen ay başlıyo die hazırladım kendimi olmadı bu aya kaldı bekle bekle adet de olmadım 2 haftada ööle gecti hep kendimi avutmaya çalışıyorum zamanı şimdi demkki die herşeyi olumlu görüp pollyannacılık oynamak lazım
mesela bak gecen ay olmus olsaydı 1.5 yıldır görmediğim dayımı göremeyecektim arabistanda onlar göremiyodum haftaya benm tüp bebek zmanı ben istanbula gittiğimde iş için o da orada olacakmış şans işte
sende hiç takma kafana önce bizim sağlığımız.. biz sağlıklı ve de kafamız rahat olursa ancak o zman gelecek bebişlerrr tamam mı
Kızlar gÜnaydın dun mustafa bahÇecİ İle gÖrÜŞtÜm bugun İtİbarİ İle İlaÇlarıma baŞlıyorum 18 marta lucrİn e baŞlayacaĞım hadİ hayırlısı bakalım % 70 İlk denemede tutar gİbİ gÖzÜkÜyor dedİ ultrasonla bayaĞ bİ İnceledİ hepİmİz İÇİn hayırlısı olsun bu İlaÇlar lucrİnden sonra ne kullanılıyor su an verdİĞİ İlaÇlar 250 tl tuttu artık benİde lİsteye ekleyebİlİrsİnİz bİrde sİgara ve aĞrı kesİcİ kesİnlİkle yasak tedavİ sÜresİnce dedİ
cnm bak sakın üzülme herşeyde bir hayır var çünkü böylesi çok daha ii olcak ki böyle oldu..hem ocakta olursa bebeişlerin oğlak burcu olur e o da süper daha ne istiosun hem akıllı hem güsel olurlar herşeyden önce sağlıklı olsunlar tek isteğimiz o...hiç canını sıkma sen güsel düşün güsel olsun herşey
Kızlar gÜnaydın dun mustafa bahÇecİ İle gÖrÜŞtÜm bugun İtİbarİ İle İlaÇlarıma baŞlıyorum 18 marta lucrİn e baŞlayacaĞım hadİ hayırlısı bakalım % 70 İlk denemede tutar gİbİ gÖzÜkÜyor dedİ ultrasonla bayaĞ bİ İnceledİ hepİmİz İÇİn hayırlısı olsun bu İlaÇlar lucrİnden sonra ne kullanılıyor su an verdİĞİ İlaÇlar 250 tl tuttu artık benİde lİsteye ekleyebİlİrsİnİz bİrde sİgara ve aĞrı kesİcİ kesİnlİkle yasak tedavİ sÜresİnce dedİ