Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelbebek canım 2010 diyince 12 ay kapsıyor bizim 2 ay ondandır o yoksa biz 1 numarayızzz:)))
dediğin gibi ben ordan giriş yapmadığım için hiç farketmedim::)
walla canım kısamı uzunumu bilmiorum tam anlamıyorum cunkü ben anlatayım sana doğum kontrol bitince adet olucam 2 gun kaldı son gun yarın adet ollcam 10 martta da iğnelre başlıycaz ben bir iki tane rastladım kullanan var diğer topiclerde
tmm cnm benimd öyle işte son dört gün d.k.h nın..biticek 3-4 gün sonra regl olucam reglinin 3. günü iğnelere başlıcas ama tam olarak gün vermediler bana regl gecikebilir haptan dolayı die...
kızlar kanamam baya arttı doktora gidicem şimdi baya kötü durumdayım ne olur dua edin bişe olmasın
yok valla iğnenin adı ovitrelle 250 dr kendisi dedi çatlatma iğnesi diye 3 gün puregonla aynı anda vurup cmtsi kontrole gidicem. bende merak ettim benim durumumda olan varmı diye.
wintersun cnm bende listede adet bekliyor yazıyorduya bende onu yumoş büyütüyo yaptım yerimseniben hani tedaviye başladık ilerliyoruz ya ondan :)
ovitralle 250 çatlatma iğnesi yumurtalar belli olgunluğa ulaşınca benim bildiğim 1 kerede vurulup 36 saat sonra yumurta toplanıyo( ben 2 defa aşılamada kullandım) cnm dr ile tekrar konuş bence sonra sıkıntı olmasın
canım bu ilk girdiğin zman sağda üstte hoşgeldiniz:gelbebek26 yazıo ya ona bas açılan sayfadan istatistiğe bas ordaki mesaj sayının olduğu yere bas o zamn yazdığın bütün mesajlar çıkacak ordan istediğin mesaj yazdığın bölüme bakabilirsinşekerim neyse boşver ben anlatamadım allahım beceriksizimmmmm işte beceiksizzzz ben pdr ciyim çocuklarda anlamıo benii:):) ama biz 1 numarayızzz o kesin bak görürsün listesinde en çok hamiş oranı bu liste olcak yüzde yüz işallaahhh:):)
bana anlatırmısın direk bu sayfaya nasıl girebilirim uğraşmasam hiç aramakla ulen şu siteyi bi keşfetsem daha da gam yemem:)
canım diyarbakıra doğu hizmetine geldim ama sewdim burayı bilmiyorum evde aldık heralde buralı olacazwintersun sen diyarbakırlımısın yoksa orda mı görev yapıyorsun. ben batmanda görev yapıyorum
yani benim prıgramıma göre 10 mart ama dedğin gibi doktorumda dedi adet sarkaması ile bir iki gun oynaya bilir dedi bilgisayayrın cıkarttığı program 10 mart
wintersun cum merhaba canım test sonuçlarım elimde çok şükür kötü bişe yok herşey normal kan sayımım biraz düşük birde tsh hormonu 5.18 cıkmış olması gereken aralık 0.25-5.00 biraz yüksek 0.18 kadarn sorun olmaz umarım
merhabalar..listeye beni yazmamışsınız ama:))) wintersun yasa yürürlüğe girmedi demişsin ama girmiş canım ya ben de duyunca çok şaşırdım hatta dün embriyo uzmanıyla konuşurken o da söyledi önceden daha fazla koyabiliyorduk ama şimdi 2 den fazla koyamıyoruz dedi.ben bunu geçen hafta hemşiremle konuştum.geçen hafta habertürkte alt yazı geçti "tek embriyo şartı geldi yasa resmi gazetede yayınlandıktan sonra yürürlüğe girecek" yazdı.bende ertesi günü hemşireme dedim haberin varmı yeni yasadan die o da evet dedi çok oldu ama 2 embriyo şartı geleli dedi.tek embriyodan bahsetmedi bilmiyordu sanırım.daha dur daha da kötüsü geliyor dedi senede sadece bir kere aşılama ya da tüp bebek şartı getirecekler dedi.senede birden fazla deneme yapamıcanız yakında dedi.benim duyduklarım bunlar canım valla kızıyorum da yaa devlet bütün haklarımızı elimizden almaya başladı.tayyip bey bas bas bağırıyo 3 çocuk die ama bizim de çocuk sahibi olmamızı istemiyor anlaşılan..
yok valla iğnenin adı ovitrelle 250 dr kendisi dedi çatlatma iğnesi diye 3 gün puregonla aynı anda vurup cmtsi kontrole gidicem. bende merak ettim benim durumumda olan varmı diye.
wintersun cnm bende listede adet bekliyor yazıyorduya bende onu yumoş büyütüyo yaptım yerimseniben hani tedaviye başladık ilerliyoruz ya ondan :)
canım ya ben ilacın adını karştırmışım.haklısın ben şuanda 3 gün orgalutran vurulcakmışım çatlatmama iğnesiymiş. benim foliküllerden bazıları almış başını gidiyo diye onlar çatlamasın diğerleride onlara yetişsin diyeymiş. kusuruma bakmayın bende boşyere panik oldum yanlış bişiler mi oluyo diye :asigim: