arkadaşlar geldim. Ağrım yeni geçtiği için cevap yazamadım. kan testi yapıldı. HCG 24.42 çıktı. doktor PROGESTAN ve PROGYNEX (iğne) oldum. Pazartesi tekrar kan testi yapılacak. kalkmadan yat dedi doktor. kandeğerim (24.42) nasıl acaba sizin yorumlarınızı bekliyorum.şuanda kanamam durdu.
arkadaşlar geldim. Ağrım yeni geçtiği için cevap yazamadım. kan testi yapıldı. HCG 24.42 çıktı. doktor PROGESTAN ve PROGYNEX (iğne) oldum. Pazartesi tekrar kan testi yapılacak. kalkmadan yat dedi doktor. kandeğerim (24.42) nasıl acaba sizin yorumlarınızı bekliyorum.şuanda kanamam durdu.
canım bu ilk girdiğin zman sağda üstte hoşgeldiniz:gelbebek26 yazıo ya ona bas açılan sayfadan istatistiğe bas ordaki mesaj sayının olduğu yere bas o zamn yazdığın bütün mesajlar çıkacak ordan istediğin mesaj yazdığın bölüme bakabilirsin
umarım anlatabilmişimdir:)
canım diyarbakıra doğu hizmetine geldim ama sewdim burayı bilmiyorum evde aldık heralde buralı olacaz
yok canım ya 0.18den bişi olmasss sewindim senn adına...
he walla ya biz bu 3 çocuğu ne zman yapıcaz birini yapamıyok dahaaalmaz:
canım o senede bir tüp bebek yapma mevzusuna gelince mesela çalışan kişilerin iğnelerinin bi kısmını raporla devlet ödüyor ya ben aldım mesela o raporu 2010 da bir daha ödeme yapmayacak bana gelecek sene yapacak zaten toplam 2 tane hakkım var 1 i gitti biri içinde seneye kadar beklemem lazımmış
Wintersun
Ben yumoşlar toplandıktan sonra ohss oldum 5.gün embriyolarımın hepsi iyi kalitedeler yani bugün transfer diye gittik ama doktorum beni riske atamayacağını söyleyerek dondurduk.. ben bir daha ki ay dondurulmuşlarla transfer olucam ...çooooook üzgünüm....ama kısmet...bebişlerimi 1 ay onlara emanet ettim gün sayıcam artık onları alıp gelicem sonra:)) wintersun beni mart listesinden çıkar istersen boş yere yer kaplamıyım.. gördükçe ağlıyorum çünkü...herkese hayırlı tedaviler sağlıkla diliyorum kısmetten ötesi yook..artık beni, birisi nisan listesi yaparsa orada bulabilirsiniz gerçekten çok ama çok üzgünüm...
üzülme canım benimkide başlayamayabilir cunku tsh biraz yüksek cıkınca dahiliyeye gitmemi söledi eğer dahiliyeci bana ilaç tedavisi verirse ertelenecek ki buyuk ihtimalle dahiliyecide tam olsun diye verecek ilaç bir de kan sayımım düşük çıkınca talasemi tahlili yani akdeniz anemisi istedi bakalım yarın belli olcak üzülmüyorum desem yalan ama sağlıklı olsun tam olsun napalım okadar para harcıyoruz
:teselli::teselli:
Wintersun
Ben yumoşlar toplandıktan sonra ohss oldum 5.gün embriyolarımın hepsi iyi kalitedeler yani bugün transfer diye gittik ama doktorum beni riske atamayacağını söyleyerek dondurduk.. ben bir daha ki ay dondurulmuşlarla transfer olucam ...çooooook üzgünüm....ama kısmet...bebişlerimi 1 ay onlara emanet ettim gün sayıcam artık onları alıp gelicem sonra:)) wintersun beni mart listesinden çıkar istersen boş yere yer kaplamıyım.. gördükçe ağlıyorum çünkü...herkese hayırlı tedaviler sağlıkla diliyorum kısmetten ötesi yook..artık beni, birisi nisan listesi yaparsa orada bulabilirsiniz gerçekten çok ama çok üzgünüm...
gelbebek 26 slm sende anatoliada tedavi görüyosun dimi
pardon karıştırdım cnm kusura bakma
çok haklısın canım ya sağol verdiğin destek için...benimde uzun protokoldü iznime denk getirerek tedavi gördüm bir aydır iğne ilaç tahlil muayene evde eşimle başka şey konuşamaz internettede bu konudan başka şey yapmaz oldum çok kaptırmıştım kendimi. tek transfer kalmıştı geriye o da bugün gidince bir daha ki ay deyince çok kötü oldum yumurta toplaandıktan sonra 5 gün nasıl geçer diye düşünürken şimdi bir ay ... ne yapalım kısmet demekki olmayacakmış...senin içinde en doğrusu ne ise o olsun tabiki bu şekilde tedavi sonuç vermiyecekse beklemek belkide en hayırlısı...inşallah güzel sonuçlar alırsın ..:teselli:
yarın yumoşlar toplancak hadi artık beni de listeye ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?