ben kullancam canım aldık iğneleri ama ben d.kontrol biticek 2 gun kaldı sonra başlıycaz canım
bende adet olmayı bekliyom bakalım hayırlısı ilk tüp bebek denemen mi seninde cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullancam canım aldık iğneleri ama ben d.kontrol biticek 2 gun kaldı sonra başlıycaz canım
bende adet olmayı bekliyom bakalım hayırlısı ilk tüp bebek denemen mi seninde cnm
canım sen antalyada mı oturuyosun
olsun ya güzellikleri kadar zorlukları da çok evde olmak istiyorum bennnn
evet canım ilk tedavim benimde walla benim lekelenmem oluyo ama adet tarzında değil doktorum sordum sorun olmadığınıı d. kontrol ilaçlarının yan etkisi olduğunu söledi hemen başlar 10 martta vurulcak sanırım ilk iğnem
canım sen antalyada mı oturuyosun
olsun ya güzellikleri kadar zorlukları da çok evde olmak istiyorum bennnn
melony hiç aşılama tedavisi filan gördünmü
lucrin yumurta oluşmadan önce yumurtalar erken çatlamasın diye baskılayıcı olarak kullanılan bir ilaç cnm adetinin 2.yada 3. günü menegona başlıycam o yumurta oluşturacak aynı zamanda lucrin kullanmaya devam edicekmişim çatlam aignesi vurulana kadar lucrine devam edicekmişim sanırım oda azıcık bi ilaç nası yetecekse baklaım
yojimbo, erglkly tedaviniz hayırlı olsun arkadaşlar inşallah hep beraber seviniriz güzel haberlerle.
benim 9. gün az önce kahvrengi bi kanamam oldu okuyorum topiklerde genelde oluyo bilginiz varmı arkadaşlar birazcık korktum sanırım
lucrin yumurta oluşmadan önce çok çok fazla oluşmasın diye baskılayıcı olarak kullanılan bir ilaç cnm adetinin 2.yada 3. günü menegona başlıycam o yumurta oluşturacak aynı zamanda lucrin kullanmaya devam edicekmişim çatlam aignesi vurulana kadar lucrine devam edicekmişim sanırım oda azıcık bi ilaç nası yetecekse baklaım
ilyada sen hangi ilacı kullanıyorsun
iyi geceler arkadaşlar.ben de burda takılıyordum ama uzun zamandır giremedim.tedavim nedeniyle.menegon ve lucrinden bahsetmişsiniz. bende menegon ve lucrin kullandım.lucrini az diye hafife almayın benim tedavim bitti hala yarısı duruyor arttı yani.pazar günü yumurtalarım toplandı 6 tane yumurta alındı altısı da döllendi şuan 6 tane yumoşum var cuma günü transferr
iyi geceler arkadaşlar.ben de burda takılıyordum ama uzun zamandır giremedim.tedavim nedeniyle.menegon ve lucrinden bahsetmişsiniz. bende menegon ve lucrin kullandım.lucrini az diye hafife almayın benim tedavim bitti hala yarısı duruyor arttı yani.pazar günü yumurtalarım toplandı 6 tane yumurta alındı altısı da döllendi şuan 6 tane yumoşum var cuma günü transferr
bana soruyosun sanırım ben yasmiin kullanıyorum bana soruyosan eğer