• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

canım sen antalyada mı oturuyosun

olsun ya güzellikleri kadar zorlukları da çok evde olmak istiyorum bennnn

bende adet olmayı bekliyom bakalım hayırlısı ilk tüp bebek denemen mi seninde cnm

evet canım ilk tedavim benimde walla benim lekelenmem oluyo ama adet tarzında değil doktorum sordum sorun olmadığınıı d. kontrol ilaçlarının yan etkisi olduğunu söledi hemen başlayacak sanırım ilaç bitimine adetim 10 martta da vurulcak sanırım ilk iğnem

katılıyorum wintersun böyle bir dönemde okul işleri hiç çekilmiyor valla bende öğretmenim transferden sonra rapor alcam raporla filan uğraş rapor bitince mecbur gidicem okula ne olacak bakalım

evet canım ilk tedavim benimde walla benim lekelenmem oluyo ama adet tarzında değil doktorum sordum sorun olmadığınıı d. kontrol ilaçlarının yan etkisi olduğunu söledi hemen başlar 10 martta vurulcak sanırım ilk iğnem

hayırlısı inşallah cnm

canım alanyadayım ben aslen gayseriliyimyerimsenibenyerimseniben ama eşim alanyalı evlendim geldim gurbet ellere zorlanıyoruz biraz ee birde bebişsizlik dahda zok yoruyor benii sakınn isteme evde olmayı gecen sene bende ücretli öğretmenlk yaparken evde olsam diyodum ama bu sene evdeyim:umursamaz::umursamaz: keşke diyorum çalışsam

erglky bu lucrin ne için canım hormon ilacı mı ne bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yojimbo, erglkly tedaviniz hayırlı olsun arkadaşlar inşallah hep beraber seviniriz güzel haberlerle.
benim 9. gün az önce kahvrengi bi kanamam oldu okuyorum topiklerde genelde oluyo bilginiz varmı arkadaşlar birazcık korktum sanırım

lucrin yumurta oluşmadan önce çok çok fazla oluşmasın diye baskılayıcı olarak kullanılan bir ilaç cnm adetinin 2.yada 3. günü menegona başlıycam o yumurta oluşturacak aynı zamanda lucrin kullanmaya devam edicekmişim çatlam aignesi vurulana kadar lucrine devam edicekmişim sanırım oda azıcık bi ilaç nası yetecekse baklaım

melony hiç aşılama tedavisi filan gördünmü

yok canım hiç tedavi görmedim ben cunku bende problem yok problem eşimde morfoloji 0 öle olunca aşılama falan şansımız düşük ve benim bir düşüğüm var ilk evlendim hamile kaldım ama düştü 1 aylık felan dı bidahda olmadı bizde hiç aşılamayla uğraşmayalım direk tüp yapalım dedik

lucrin yumurta oluşmadan önce yumurtalar erken çatlamasın diye baskılayıcı olarak kullanılan bir ilaç cnm adetinin 2.yada 3. günü menegona başlıycam o yumurta oluşturacak aynı zamanda lucrin kullanmaya devam edicekmişim çatlam aignesi vurulana kadar lucrine devam edicekmişim sanırım oda azıcık bi ilaç nası yetecekse baklaım

:ecrin_bebek:

yojimbo, erglkly tedaviniz hayırlı olsun arkadaşlar inşallah hep beraber seviniriz güzel haberlerle.
benim 9. gün az önce kahvrengi bi kanamam oldu okuyorum topiklerde genelde oluyo bilginiz varmı arkadaşlar birazcık korktum sanırım

yok korkma sakın araştırmada neden niçin diye kafanı dahada cok karıştırma yarın dr ni arar sorarsın yada gidersin korkma tamammı olabilir belki

lucrin yumurta oluşmadan önce çok çok fazla oluşmasın diye baskılayıcı olarak kullanılan bir ilaç cnm adetinin 2.yada 3. günü menegona başlıycam o yumurta oluşturacak aynı zamanda lucrin kullanmaya devam edicekmişim çatlam aignesi vurulana kadar lucrine devam edicekmişim sanırım oda azıcık bi ilaç nası yetecekse baklaım

hımm banada doktrum yumurtaları baskılasın diye d.kontrol kullanıyoz dedi ama ben 5martta bitiyo işte kullanmıycam sanırım bidaha hakkımızda hayırlısı olsun

slm kızlar bugun dr a gıttım.testlerım ii cıktı rubella pozitif cıktı:Dsol yumurtalıkta cıkolata kıstı varmış.ama yumurtalarım ii durumdaymış eşimin genetık test sonucları cıkınca tedavımız baslıyacak.folıkasıt basladık bugun bakalım nasıl gıdecek hayırlısı sızı takıp edıyorum ama sureklı gıremıorum hepımızı rabbım umut meleklerımıze kavustursun inşallah

iyi geceler arkadaşlar.ben de burda takılıyordum ama uzun zamandır giremedim.tedavim nedeniyle.menegon ve lucrinden bahsetmişsiniz. bende menegon ve lucrin kullandım.lucrini az diye hafife almayın benim tedavim bitti hala yarısı duruyor arttı yani.pazar günü yumurtalarım toplandı 6 tane yumurta alındı altısı da döllendi şuan 6 tane yumoşum var cuma günü transferr

iyi geceler arkadaşlar.ben de burda takılıyordum ama uzun zamandır giremedim.tedavim nedeniyle.menegon ve lucrinden bahsetmişsiniz. bende menegon ve lucrin kullandım.lucrini az diye hafife almayın benim tedavim bitti hala yarısı duruyor arttı yani.pazar günü yumurtalarım toplandı 6 tane yumurta alındı altısı da döllendi şuan 6 tane yumoşum var cuma günü transferr

mikemon hayırlısı cnm inşallah sorunsuz bir transfer olur da bebişlerine kavuşursun kaç tane transfer edilecek:1hug:

canım yumoşlarına kavusmanı rabbımden dılerım.istanbuldamı denıosun hangı hastane.kacıncı denemen

Back