slm kızlar bugun dr a gıttım.testlerım ii cıktı rubella pozitif cıktısol yumurtalıkta cıkolata kıstı varmış.ama yumurtalarım ii durumdaymış eşimin genetık test sonucları cıkınca tedavımız baslıyacak.folıkasıt basladık bugun bakalım nasıl gıdecek hayırlısı sızı takıp edıyorum ama sureklı gıremıorum hepımızı rabbım umut meleklerımıze kavustursun inşallah
iyi geceler arkadaşlar.ben de burda takılıyordum ama uzun zamandır giremedim.tedavim nedeniyle.menegon ve lucrinden bahsetmişsiniz. bende menegon ve lucrin kullandım.lucrini az diye hafife almayın benim tedavim bitti hala yarısı duruyor arttı yani.pazar günü yumurtalarım toplandı 6 tane yumurta alındı altısı da döllendi şuan 6 tane yumoşum var cuma günü transferr
ilyada79 sordum cnm 9. gün lekelenmem oldu yazmış ya merak ettim ne kullanıyo diye
slm kızlar bugun dr a gıttım.testlerım ii cıktı rubella pozitif cıktısol yumurtalıkta cıkolata kıstı varmış.ama yumurtalarım ii durumdaymış eşimin genetık test sonucları cıkınca tedavımız baslıyacak.folıkasıt basladık bugun bakalım nasıl gıdecek hayırlısı sızı takıp edıyorum ama sureklı gıremıorum hepımızı rabbım umut meleklerımıze kavustursun inşallah
günaydın arkadaşlar
Allah nazarlardan saklasın maşllah listemiz pek güzel inşallah hepimiz hamiş oluruz
ben bi ağrıyla kalktım yataktan sol kasığım çok kötü ağrıyo akşamda lekelenme olduya bi tedirginlik aldı beni ne yapıcamı bilemiyorum doktora gitsemmmi acaba...
nasıl aşağı iniyo canım anlamadım ki:))
kızlar test sonucum cıkmış eşimin dediği kadarıyla idrarda birraz iltahap görülmüş birde kan sayım biraz düşük cıkmış elime gelmedi sonuclar gelince paylaşırım sizlerle
günaydınlar .benide eklemişsiniz umarım hepimiz hamile kalırızda .kızlar pazartesiden itibaren dönene kadar internet olamayacak çünkü il dışından gelcez ankaraya ama döner dönmez size sonucu yazacam haftaya adet günüm bakalım anatolia da olcam şimdi lucrin kullanıyorum.ilyada canım lekelenmen varsa bence ayakta fazla kalma en iyisi bi doktorunu ara derim
HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi
1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???
2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat
3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................
5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............
6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği...................................yumoş büyütüyorr............
..
7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor
9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek
10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................[/COLOR]
11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................
12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................
13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????
15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................yumoş büyütüyor..........................
16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................2martta transfer var.................................
17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................
18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................
19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?
20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............
21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................
22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................
23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart
24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................
25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
:CüvCüv: HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark
2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
günaydınlar .benide eklemişsiniz umarım hepimiz hamile kalırızda .kızlar pazartesiden itibaren dönene kadar internet olamayacak çünkü il dışından gelcez ankaraya ama döner dönmez size sonucu yazacam haftaya adet günüm bakalım anatolia da olcam şimdi lucrin kullanıyorum.ilyada canım lekelenmen varsa bence ayakta fazla kalma en iyisi bi doktorunu ara derim
bende kendimi listede değiştirdim benim iğnelerle 6.günüm bugün.dünde çatlatma iğnesi vurulmaya başladım. cmtsi tekrar kontrolüm var. burdan herkesin tedavisinin olumlu sonuçlanmasını diliyorum.
birde dr bana çatlatma iğnesini 3 gün vurulcaksın dedi cmtsi bakıcaz dedi.sizde ölemi yaptınız?
umarım hiç sorun olacak seyler değildir melony..sen de doğum kontrol hapı kullanıormuşsun bende kullanıorum genelde rastlamıordum doğum kon.h. kullanan arkadaşlara senin de mi kısa protokol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?