Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

hayırlısı olsun canım hayırla başlayın inşllah

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun seninde inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana bida bırkamazlar 9 ay kadar :sinifsinif::sinifsinif:yerimseniben

kızlar ben kaçar geç oldu yatcam uykum geldi

ben izmirde tedavi oldum burdaki doktoruma gitsemmi yarın çok zor bi durummuş erglkly ilaçlarımı sormuşsun ben şuanda bemiks C ve estrofem kullanıyorum bide aspirin
mimekon seninde tedavin hayırlı olsun canım

6 tane embriyomuz var ama 2 tanesi transfer edilecek.çünkü yasa değişmiş artık 2 de fazla koyamıyorlarmış.ben izmitte kocaeli üniversitesi tüp bebek ünitesinde yaptırıyorum.üniversite hastanesi olmasına rağmen çok çok iyi bir yer.fiyat da çok uygun. inşallah dualarımız kabul olur arkadaşlar.valla acayip heyecanlıyım yaa..

hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız

mikemon hayırlısı olsun canım sona yaklaşıyosun ama ben şu 2 embriyo işini anlamadım daha yasa yürürlüğe girmediki???

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği...................................yumoş büyütüyorr............

..
7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................adet bekleniyor..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................2martta transfer var.................................

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

günaydın arkadaşlar
Allah nazarlardan saklasın maşllah listemiz pek güzel inşallah hepimiz hamiş oluruz
ben bi ağrıyla kalktım yataktan sol kasığım çok kötü ağrıyo akşamda lekelenme olduya bi tedirginlik aldı beni ne yapıcamı bilemiyorum doktora gitsemmmi acaba...

günaydınlar .benide eklemişsiniz umarım hepimiz hamile kalırızda .kızlar pazartesiden itibaren dönene kadar internet olamayacak çünkü il dışından gelcez ankaraya ama döner dönmez size sonucu yazacam haftaya adet günüm bakalım anatolia da olcam şimdi lucrin kullanıyorum.ilyada canım lekelenmen varsa bence ayakta fazla kalma en iyisi bi doktorunu ara derim

kızlar test sonucum cıkmış eşimin dediği kadarıyla idrarda birraz iltahap görülmüş birde kan sayım biraz düşük cıkmış elime gelmedi sonuclar gelince paylaşırım sizlerle

cnm dur bakalım stres yama sen hemen ara doktoru olmadı özlem hanıma sor onlar gel derse giderse yoksa boşu boşuna o kadar yol yapma derim..nedenini öğrenincede aber ver mutlaka ama ben diğer arkadaşlardan okuduğum kadarıyla lekelenme ve ağrıların normal olduğunu sanıorum genelde olmuş hep sen doktorunla konuş için rahatlasın

mikemon erglkly pany86 ve melony ve yeni okuduğum tüm arkadşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun şimdiden sonuçlarımız pozitif olsun suratımza gülücükler dolsun işallaaahhhhh:)

nasıl aşağı iniyo canım anlamadım ki:))

ben anlatayım cnm sana:)şimdi siteye ilk giriorum ben tüp bebek özel topiğine giriorum ilk sırada hep 2010 da tüp bebek yaptıracaklar topiği var o sabit zaten bizim topikte genelde 5. sırada falan oluordu ama dün girdim ilk sayfanın sonlarına inmişti bi ara bulamıcam sandım hatta ama bugün gene aynı sırada sanırımm kendi kendine inip çıkıo..tabi bu arada direk bu topiğe girmenin kısa yolu olabilir ben beceremior da olabilirim çok mümkün yani:)

kızlar test sonucum cıkmış eşimin dediği kadarıyla idrarda birraz iltahap görülmüş birde kan sayım biraz düşük cıkmış elime gelmedi sonuclar gelince paylaşırım sizlerle

umarım hiç sorun olacak seyler değildir melony..sen de doğum kontrol hapı kullanıormuşsun bende kullanıorum genelde rastlamıordum doğum kon.h. kullanan arkadaşlara senin de mi kısa protokol cnm

cnm şimdiden hayırlı olsun tedavin sonucu pozitif olsun inşallahhhh...

umarım hiç sorun olacak seyler değildir melony..sen de doğum kontrol hapı kullanıormuşsun bende kullanıorum genelde rastlamıordum doğum kon.h. kullanan arkadaşlara senin de mi kısa protokol cnm

walla canım kısamı uzunumu bilmiorum tam anlamıyorum cunkü ben anlatayım sana doğum kontrol bitince adet olucam 2 gun kaldı son gun yarın adet ollcam 10 martta da iğnelre başlıycaz ben bir iki tane rastladım kullanan var diğer topiclerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…