• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

canım benide eklermisin şuan lucrinin 3. günü adet olunce gidecem. benim eşim azospermi mikro tese ameliyatı olcak sperm bulunursa yumurta toplanacak bulunmazsa bir başka bahara kalcak artık anatolia dayım bende

biliyodum çıkmıcanı ama ne yapıyım heyecandan yapıtım işte cuma günü kan testi yaptırsam çıkarmı diyorum ufff şu 12 gün ne zormuş ağrılarım var biraz tediginim bide bugün tuhaf bi akıntı geldi artık göğüslerime dokunamıyorum
sen nasıl oldun iğnelerine başladın mı?

bak sen şimdi sakin ol bekle 8 ne kadar hatta hafta sonu sen eşin bebeğiniz güsel bi iki gün geçirin sanki o 5-6 aylıkmış gibi ki o da hissetsin seni babasını ne kadar istediinizi pazartesi yaparsın testi müjdeli haberi verirsin bizsede inşallaaaaaaaaaahhh..

ben daha başlamadım cnm doğum k.h son 6 günü biticek regl olucam başlıcas inşallaahh..

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği...................................yumoş büyütüyorr............

..
7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................adet bekleniyor..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................2martta transfer var.................................

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
merhaba, benim de ilk tedavim 8 mart pazartesi başlıyor.Lucrin iğnelerini yapacağım.İlk tedavimiz.Brüksel tüp bebek merkezinde. Listeye eklerseniz sevinirim:)

ne çok tüp bebek yaptıran olmuş düşünsenize 25 tane bebek ne güzel olur tabi ikiz ya da üçüz olmazlarsa............

melony, essema, tuba.34, wintersun+
fena sayılmas bu saatte nasılsınız kıslar

bu arada kıslar hepimizi sonuclarımızı öğrendiğimiz zaman yinede gemeye devam edelim olmazmı ya bu topicde yada başka topic açalım orda

melony, erglkly, krishazel, wintersun+

pişttt kızlar gelin hade sohbet edelim azcukk

canım artık hamişlerle ben yeni bi topic daha acarım

'2010 tübcü gasım anaları':))))

wintersun öğretemensin sanırım ah ah ne gusel öğretmen olmak bende ücretli yapmıştım 3 sene bu sene cıkmadı gidemedim ama cok guzel miş öğretmen olmak branş ne canaım sende

benm brans işitme engelliler sınıf öğretmeniyim

hımm işin normalden daha zor sanırım ozaman off ya çok gusel bir işin var aslında hem zor hem çok gusel bende öğretmen olmayı cok isterdim ama bunu ünv.teyi bitirince anladım canım benimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

slm kızlar lucrinden dolayı adeti geçiken varmı 2 geçti benim biranönce doktora gidip iğnelere başlamak istiyom menegon kullanan yada kullanacak olan var mı aranızda ????

slm kızlar lucrinden dolayı adeti geçiken varmı 2 geçti benim biranönce doktora gidip iğnelere başlamak istiyom menegon kullanan yada kullanacak olan var mı aranızda ????

ben kullancam canım aldık iğneleri ama ben d.kontrol biticek 2 gun kaldı sonra başlıycaz canım

Back