Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun tedaviniz inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız burdan benim transferimin 7. günü adet krampları gibi kramplar giriyo kasıklarıma kısa süren kramplar tedirgin olmaya başladım böyle bişe yaşanyan varmı aramızda.. bide sevgili kocacığım çok sabırsızlanıyo testi cuma günü yaptırsak çıkmazmı diyo cuma tam 11. gün sizce çıkarmı...
dayanamadım idrar testi yaptım
sonuç husran hiç bişe çıkmadı....
Arkadaslar selam beni de ekleyin,bende tup bebek tedavisi goruyorum,carsambaya ultrasona gidicem,superfact ve gonal f kullaniyorum,3 gun evvel ultrasonda bakti doktorum sag tarafimda 4 folikul sol tarftada 5 yada 6 folikul oldugunu soyledi,iyi ama simdi buyumeleri lazim dedi,isallah hersey yolunda gider,ilk tup bebek teadvim ,erkek infertilitesi bizimki,allahim isteyen herkeze nasip etsin isallah
hoşgeldiniz arkadaşlarrr
cokolino hastanen ne canım
pharmacea senn kaçıncı denemen ??
dayanamadım idrar testi yaptım
sonuç husran hiç bişe çıkmadı....
selma5534
ben seninle ilgileniyim dedim ama topicte sorunu bulamadım ben uzun protokol yaptırdım canım senin sorunun nedir?? istediğin gibi bana sorabilirsin yardımcı olabilirim ben sana ...bende lucrinle başladım reglimin 3.günü ultrason ve kan testine bakıp lucrini dozunu azaltıp preugon 100 eklendi ..iki günde bir benim rahatsızlığımdan dolayı ultrasona ve kan testine bakarak iğnelerin dozunu kesti ama bu sende belki iki dafeda gidebilirsin yaklaşık 6-7 gün sonra çatlatma iğnesi vurularak yumurtalarım 36 saat sonra toplandı...uzun protokol böyle...doktor uzun dediyse onada güvenmen lazım ne diyim??
canım daha şimdiden pozitif olsada çıkmazki hele idrarda h,ç çıkmaz normal yoldan hamile kalsan bile reglin 4-5 gün geçio ancak çıkıo sen sakın test yapma sabret o heycanı doya doya yaşa 8 martı beklioruz seninle birlikte