• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Puregon ve gonalf farklı marka mı farklı ilaç mı? Yani ikisi de yumurta büyütmek için mi? umarım yumurtaların sağlıklı büyüyordur:)

aynı türden iki farklı ilaçlar. FSH ikiside. yumurta uyarıcı hormon. inşallah büyüyolardır yarın belli olcak kısmetse ne kadar işe yaradığı. ama benim bu gün başım çok dönüyo tansiyonum düşük birde kasıklarımda sancı var.ben yumurtladığımda olurdu aynı sancı var işe yarıyo diyemi acaba.böyle bişey yaşayan arkadaş varmı?

merhaba arkadaşlar tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun tedaviniz inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız burdan benim transferimin 8. günü adet krampları gibi kramplar giriyo kasıklarıma kısa süren kramplar tedirgin olmaya başladım böyle bişe yaşanyan varmı aramızda.. bide sevgili kocacığım çok sabırsızlanıyo testi cuma günü yaptırsak çıkmazmı diyo cuma tam 11. gün sizce çıkarmı...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun tedaviniz inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız burdan benim transferimin 7. günü adet krampları gibi kramplar giriyo kasıklarıma kısa süren kramplar tedirgin olmaya başladım böyle bişe yaşanyan varmı aramızda.. bide sevgili kocacığım çok sabırsızlanıyo testi cuma günü yaptırsak çıkmazmı diyo cuma tam 11. gün sizce çıkarmı...

11. günde çıkar tabiki inş pozitif olur sonuç hadi hayırlısı :Saruboceq:

elchın slm cnm aynı merkezde tüp bebek yaptırıcaz sanırım ben çalıştığım için çok sık bakamıyorum foruma sana bir kaç sorum olucaktı zahmet olmazda cevaplarsan sevinirim cnm.
hangi doktora gidiyorsun ben hakan beye gidiyorum

tel ile ne zaman aramaya başladılar bende ankara dışında oturuyorum burdaki doktorum ile yürütüyoruz tedaviyi bugün 7.günüm lucrin kullanıyorum sonrada menegon kullanıcam adetimi bekliyorum doktora gitmek için.

ilk görüşmeye gittiğinde hiç tahlil filan istedilermi benim önceki sonuçlarıma bakıp isterseniz tedaviye başlayalım dediler başladık bakalım hayırlısı Allah hepimizi bebişimize kavuşturur emeklerimiz boşa gtmez inşşallah görüşürüz cnm :))))))

ee canım benm sormussun cuma test yaptırsam die daha kaç gün sen bugünden yapmışsın çıkmas tabeee:)))

Arkadaslar selam beni de ekleyin,bende tup bebek tedavisi goruyorum,carsambaya ultrasona gidicem,superfact ve gonal f kullaniyorum,3 gun evvel ultrasonda bakti doktorum sag tarafimda 4 folikul sol tarftada 5 yada 6 folikul oldugunu soyledi,iyi ama simdi buyumeleri lazim dedi,isallah hersey yolunda gider,ilk tup bebek teadvim ,erkek infertilitesi bizimki,allahim isteyen herkeze nasip etsin isallah

canım hastaneni de yazarmısın ekleyelim seni de...

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart
.....
4-angelofsky74.....................1..............................bahçeci kliniği.............27 şubatta yumoşlar toplanacak....................

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik...........................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-haskena..............................1...........................bahçeci kliniği....................yumoş büyütüyorr............

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ

8-gelbebek26............................1.......................smryna................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital...........................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.........................brüksel tüp bebek m........................adet bekleniyor..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................2martta transfer var.................................

17-..elchin...................................1..............................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1..............................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1................................................................................yumoş büyütüyor......................................
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
arkadaslar tesekur ederim benide listeye koymussunus,isallah bende de hamis diye yazarsinis allahim isteyen herkeze bu mutlulugu nasip etsin isallah.

hoşgeldiniz arkadaşlarrr
cokolino hastanen ne canım
pharmacea senn kaçıncı denemen ??

dayanamadım idrar testi yaptım
sonuç husran hiç bişe çıkmadı....

canım daha şimdiden pozitif olsada çıkmazki hele idrarda h,ç çıkmaz normal yoldan hamile kalsan bile reglin 4-5 gün geçio ancak çıkıo sen sakın test yapma sabret o heycanı doya doya yaşa 8 martı beklioruz seninle birlikte

selma5534
ben seninle ilgileniyim dedim ama topicte sorunu bulamadım ben uzun protokol yaptırdım canım senin sorunun nedir?? istediğin gibi bana sorabilirsin yardımcı olabilirim ben sana ...bende lucrinle başladım reglimin 3.günü ultrason ve kan testine bakıp lucrini dozunu azaltıp preugon 100 eklendi ..iki günde bir benim rahatsızlığımdan dolayı ultrasona ve kan testine bakarak iğnelerin dozunu kesti ama bu sende belki iki dafeda gidebilirsin yaklaşık 6-7 gün sonra çatlatma iğnesi vurularak yumurtalarım 36 saat sonra toplandı...uzun protokol böyle...doktor uzun dediyse onada güvenmen lazım ne diyim??

benim tek tüpüm tıkalı aşılama yapıldı 2 kez olmadı tabii. bir de aşılama sonrası polip oluştu.histeroskopiyle çıkardılar ama sonrasında sürekli kahverengi hatta siyah akıntı oldu.ovulasyon dönemi kanama oluyo.hormonlar temiz çıktı bu şekilde tüpbebek tedavisini başlattı doktor.Lucrin 6.gün adet olmama 4 gün kaldı.bu şekilde kanama akıntı olurken transfer yaptırılır mı?onu sormuştum.kafam çok karışık.:sinifsinif:

canım daha şimdiden pozitif olsada çıkmazki hele idrarda h,ç çıkmaz normal yoldan hamile kalsan bile reglin 4-5 gün geçio ancak çıkıo sen sakın test yapma sabret o heycanı doya doya yaşa 8 martı beklioruz seninle birlikte

biliyodum çıkmıcanı ama ne yapıyım heyecandan yapıtım işte cuma günü kan testi yaptırsam çıkarmı diyorum ufff şu 12 gün ne zormuş ağrılarım var biraz tediginim bide bugün tuhaf bi akıntı geldi artık göğüslerime dokunamıyorum
sen nasıl oldun iğnelerine başladın mı?

Son düzenleme:
Back