• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

tedavide olan ve başlayacak tüm arkadaşlar inşllah rabbim hakkımızda hayırlı etsin kucaklarımızı bebeişle doldurdusun

bu arada herkese gunaydın iyi haftalar mart ayıda geldi bilirisiniz mart aynıaklinialirimsmileaklinialirimsmile
boş durmak yok yola tedavisiz devam eden arkadaşalarohaoldumsmile bol bol çalışın:jeyyar::jeyyar:

merhaba kızlar ben de bugun itibariyle tedaviye başlıyorum.ben 24 yaşındayım ve 2 kez mikroenjeksiyon yaptırdık ve bu 3. denememiz olacak tahlillerimizi bugun yaptırdık ama bızım ucvuncu deneme oldugu için genetık testlerde yapılıcak.her seferınde heyecan azalıyor ve umut artıyor; artmak zorunda.herkesle paylasamadıgım bu durumu burda yasadıklarımı paylasarak hafıfletmek istiyorum.yasadıklarımız ortak ve gercekten ugras vermek lazım.insallah rabbim hepimize nasıp eder. burda 2.denememde de burada yazmıstım herkese sırayla dua atmiştik onu bu konuyu acan arkadasım sıraya koyarsa hepımız bırbırımız ıcın dua edelım ılk 30 kısıyı sıraya koyup hergun bırıne dua edelım dıyorum ben cunku hangımızın duası kabul olunur bılınmez hepımız için hayırlısı olsun

kızlar cumartesi günü istanbul tüp bebek merkezine gidip aret bey ile görüştüm yani merkezde benim şansıma mı ne hiç hasta yoktu bi yarım saat aret beyin gelmesini bekledim ne gelen ne giden var aret bey ile görüşmemiz memorial bahçelievlerdeki kadir savandan farklı değildi yani sürekli ben sordum sordum sen merak etme aklına bişi takma inşallah ilk seferde tutar dedi
ve bi dünya tahlil verdi karar verirsen gelmeden bu tahlilleri yaptır dedi tam 28 adet kızlar onlarda anlaşmalı özel hastanede 1000 tl tuttu birde rahim filmi istedi oda 350 tl eşinle beraber gelin genetik tahlili yapalım dedi bilmiyorum ya ben bahçeci ile de görüşmeden karar vermek istemiyorum kızlar birde bu rahim filmi nasıl çekiliyo çok canı acıyor mu insanın ? bilgi verirseniz sevinirim.

merhaba canım ben rahım flmi cekıldım özel bi klinikte ama bana hafıf bi narkoz verdıler bıraz yanma hısssı oldu o yanma rahım acıksa oluyormus hakkında hayırlısı ben memorialde basladım tedavvıme gorusmem ii gıttı tahlıllerımı yaptırıyorum bakalım nolcak:Dboshayallersmile

merhaba canım ben rahım flmi cekıldım özel bi klinikte ama bana hafıf bi narkoz verdıler bıraz yanma hısssı oldu o yanma rahım acıksa oluyormus hakkında hayırlısı ben memorialde basladım tedavvıme gorusmem ii gıttı tahlıllerımı yaptırıyorum bakalım nolcak:dboshayallersmile

canım tahlillerin ne kadar tuttu herkesten aynı tahlilleri istiyorlar sanırım

Merhaba arkadaşlar,
Biz de ilk tedavimize Brüksel tüp bebek merkezinde başlıyoruz.Geçen cumartesi görüşmeye gidip, kararımızı verdik.Uzun protokol olacak.8 martta lucrin isimli iğnelere başlayacağım.Tecrübeli arkadaşlar deney,mlerini paylaşırsa çok sevinirim.

arkadaşlar hoşgeldiniz listeye dahil olmak isteyen arkadaşlar benm yaptığıma benzer bişey yaparsa kayıt yapmam daha kolay oluyor

bir de 35 deniz arkadaşımızın paylaşmış olduğu yasaya karşı mesaj olayına hepiniz ilgi gösterirseniz çok sevinirim hepimiz için dezavantajı olan bir durum avantaja döndürelim

merhaba kızlar ben de bugun itibariyle tedaviye başlıyorum.ben 24 yaşındayım ve 2 kez mikroenjeksiyon yaptırdık ve bu 3. denememiz olacak tahlillerimizi bugun yaptırdık ama bızım ucvuncu deneme oldugu için genetık testlerde yapılıcak.her seferınde heyecan azalıyor ve umut artıyor; artmak zorunda.herkesle paylasamadıgım bu durumu burda yasadıklarımı paylasarak hafıfletmek istiyorum.yasadıklarımız ortak ve gercekten ugras vermek lazım.insallah rabbim hepimize nasıp eder. burda 2.denememde de burada yazmıstım herkese sırayla dua atmiştik onu bu konuyu acan arkadasım sıraya koyarsa hepımız bırbırımız ıcın dua edelım ılk 30 kısıyı sıraya koyup hergun bırıne dua edelım dıyorum ben cunku hangımızın duası kabul olunur bılınmez hepımız için hayırlısı olsun

canım aslında dua fikri güzel ama ben bu topikte bunun dile gelmesini pek istemiyorum ben zaten arkadaşlarımın hepsine dua ediyorum elimden geldiğince herkes bunu kendi içinde yaparsa bana daha uygunmuş gibi geliyor

selam... doktorda kontrolüm vardı bugün lucrin 5 yine fossimon da 225 bir değişiklik olmadı çarşamba tekrar görücek beni ortalama büyüklükleri 6,7,8 ama kaç tane olduğunu söylemedi yumurtaların sordum sadece beşin üzerinde olmasını istiyoruz dedi ama sanırım benimkisi 10 a yakın. 34 tana olanlar varmış şaşırdım benimkiler az gibi geldi bana ...ortalama kaç tane oluyor bilen var mı

selam... doktorda kontrolüm vardı bugün lucrin 5 yine fossimon da 225 bir değişiklik olmadı çarşamba tekrar görücek beni ortalama büyüklükleri 6,7,8 ama kaç tane olduğunu söylemedi yumurtaların sordum sadece beşin üzerinde olmasını istiyoruz dedi ama sanırım benimkisi 10 a yakın. 34 tana olanlar varmış şaşırdım benimkiler az gibi geldi bana ...ortalama kaç tane oluyor bilen var mı

canım değişir sayısı ama sen boşver takılma sağlıklı olsun 10 tane olsun en azından 10 tane var

bende yarın talil yaptırmaya gitcem 14 tane benden 3 tane eşimden istemiş doktor sen kaçtane yaptırmıştın

canım aslında dua fikri güzel ama ben bu topikte bunun dile gelmesini pek istemiyorum ben zaten arkadaşlarımın hepsine dua ediyorum elimden geldiğince herkes bunu kendi içinde yaparsa bana daha uygunmuş gibi geliyor

tabi sizde kendinizce haklısınız herkes için hayırlısı neyse öle olsun. a.s.

elchın slm cnm aynı merkezde tüp bebek yaptırıcaz sanırım ben çalıştığım için çok sık bakamıyorum foruma sana bir kaç sorum olucaktı zahmet olmazda cevaplarsan sevinirim cnm.
hangi doktora gidiyorsun ben hakan beye gidiyorum

tel ile ne zaman aramaya başladılar bende ankara dışında oturuyorum burdaki doktorum ile yürütüyoruz tedaviyi bugün 7.günüm lucrin kullanıyorum sonrada menegon kullanıcam adetimi bekliyorum doktora gitmek için.

ilk görüşmeye gittiğinde hiç tahlil filan istedilermi benim önceki sonuçlarıma bakıp isterseniz tedaviye başlayalım dediler başladık bakalım hayırlısı Allah hepimizi bebişimize kavuşturur emeklerimiz boşa gtmez inşşallah görüşürüz cnm :))))))

canım tahlillerin ne kadar tuttu herkesten aynı tahlilleri istiyorlar sanırım

ben şuanda prolaktın; antı hıv,antı hbs.antı hcv ,rubella ıgg .yaptırdım sonuclar 3 gunde cıkıomus364 lira verdım esımın tahlıllerı 1.265 lıra tuttu .ben 2 sene once rahım flımını 350 kıraya cektırdım sımdı ne kadar bılmıorum.
bilmiyorumkismile
valla ılaclar harıc tupbebekte 2000 euro dedıler muayene ucretı fılan baya tutacak gıbı aman sonu mutlulukla bıtsınde :nazar:

benden tahlil istemedi doktor çünkü sürekli kontrol altındaydım ilk gittiğim zaman pany86 arkadaşımızın yazdığı tahlilleri istemişti.sonuçlar iyiyidi sadece prolaktinim 54 çıkmıştı onun için de hala hap kullanıyorum ilk zaman yumurta takibi yaptık iki ay sonuç alamayınca iki kez de aşılama denedik o da olmayınca tüp bebek tedavisine başladık.şuan glucophage kullanıyorum ve prolaktınim için parlodel.bunların dışında tabiki tedavi için gerekli olan iğneleri oluyorum.eşimin de tahlilleri çok güzel bir sıkıntı yok inşallah tüp bebek denememizden sonra iyi sonuçlar alırız.sadece işte yumurta sayısı az gibi geldi bilmiyorum adetimin altıncı günündeyim sayıda artma olur mu herkesinki farklı oluyor galiba...

bu arada tabi unuttum rahim filmide çektirmiştim aşılamadan önce ama eşimden sadece sperm tahlili istendi başka tahlil istenmedi yani 1000 lirayı geçecek bir tahlilimiz olmadı hiç bizim sadece sperm sayısını ölçtüler oda olması gereken miktardaydı başka bişey istemedi doktor.

onları istemedi doktor tedavim 2500 dolar ama labaratuvar ve ilaçlar hariç her gitmemde e2 ölçtürüyorum 25 lira ilaçlarım da şimdilik 450lirayı buldu tabiki devamı var zor bir süreç allah herkesin yardımcısı olsun maddi ve manevi

Back