Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

canım doktorlar sigara içmeyin oluşumu engelliyo dio ya bende içmemeye çalışıyorum işte ama zorlanmıyorum desem yalan olur hatttaa çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk zorlanıyorummmm ya((((((((((((

canım doktorlar sigara içmeyin oluşumu engelliyo dio ya bende içmemeye çalışıyorum işte ama zorlanmıyorum desem yalan olur hatttaa çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk zorlanıyorummmm ya((((((((((((

bende dayanamıyorum yaaaaaaaa günde 3 tane falan içiom yarısında midem bulanıo atıom öğürüyorum 5-6 saat aklıma gelmio ama çıkmıo aslında bi süre sonra beynimdeeeeeeeeeee bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

yaaaaa arkadaşlar bir sıkıntımı paylaştım ilgilenmediniz.dayanışma böyle mi olur ?bilginiz varsa lütfen biri bana yardım etsin.ovulasyon kanamasıyla tedavisi başlayan var mı?lucrin verdi doktor uzun protokol benimki adet olunca 3.gün bakıcaklar.ne yapmam lazım yaaistemiyorum desem mi?ben sizler gibi değilim özel değil hastane cerrahpaşaya gidiyorum.:sinifsinif:

ben sigara kullanmıyorum ama eşimin bırakması lazım azosperm oldugu için sizde bırakın uzmanlar gebe olanlar için 'cocuğunuzun ağzına egzost borusuna dayarmısınız' diyor ve sıgara içenlerin böyle düşünüp sigarayı bırakmalarını onerıyor inşallah sizde bırakırsınız

Arkadaşlar
34 tane yumurtası olan benim ve bunlardan 21 tanesi döllendi evet çok mutluyum ama bunu burada paylaşmak istediğim için yazmış bulundum....
ama bazı arkadaşlar beni baz alarak 34 tane yumurtası olan var benim niye 10 tane gibi yazarak üzülmüşler..ARKADAŞLAR BEN PCOLUYUM yani çok fazla yumurta üretimim vardı zaten benim hastalığım bu...dolayısıyla bana uzun protokol uygulayarak baskıladılar...Ve sakın bu kadar çok sevinmeyin çünkü bu kadar yumurtam olunca ve toplayınca benim karnım su topladı 5.gün konulacak ama o güne kadar bu su inmezse transfer bir daha ki aya ertelenecek..sakın sakın bunun iyi bir şey olduğunu sanmayın..evet çok embriyom oldu ama bu ay belki alamayıp dondurulmuş olarak alıcam (( 10 tane yumurtası olanlar hiç fena bir rakam değil zaten bize bir yumurta bir sperm gerekiyor..herkesin yumurta rezervi farklıdır ve vücut yapısı ..lütfen arkadaşlar birbirimizden etkilenmeyeleim.moralleri bozmayalım boşyere ...benim rahatsızlığım buydu zaten yumurta rezervim fazla ve düzensiz..ayrıca tüplerimde olmadığı için hamile kalamamıştım...herkesin tedavisini Allah gönlüne göre versin..bende inşallah şu suyu karnımdan bir atabilirsem bu ay transfer olmak istiyorum :)

selma5534
ben seninle ilgileniyim dedim ama topicte sorunu bulamadım ben uzun protokol yaptırdım canım senin sorunun nedir?? istediğin gibi bana sorabilirsin yardımcı olabilirim ben sana ...bende lucrinle başladım reglimin 3.günü ultrason ve kan testine bakıp lucrini dozunu azaltıp preugon 100 eklendi ..iki günde bir benim rahatsızlığımdan dolayı ultrasona ve kan testine bakarak iğnelerin dozunu kesti ama bu sende belki iki dafeda gidebilirsin yaklaşık 6-7 gün sonra çatlatma iğnesi vurularak yumurtalarım 36 saat sonra toplandı...uzun protokol böyle...doktor uzun dediyse onada güvenmen lazım ne diyim??

arkadaşım ben sana katılıyorum doğru diyosun valla.. bilmişlik olmasın diye yazmadım ama dayanamadım arkadaşlar en ideal yumurta sayısı 5 ile 10 arası unutmayın eksik veya fazla olunca iyi bişey değil yani. allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın inş. sevgiler herkese.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar sizlerle bişi paylaşmak istiyorum akşam balıkesirden misafirim vardı çocuk olayına geldi konu düşünmüyor musun dedi bende tüp bebek yaptıracağım dedim sorunu falan sordu bende eşimin spermleri çok çok az hatta azospermi dedim çünkü 4-5 adet var bana dedi ki benim eşimde de aynı problem vardı hatta onda hiç yoktu ve bunu bilerek evlendim birde varikoseli vardı ama o ameliyatı 17-18 yaşında olmuş dedi nişanlı iken tekrar tahlil yaptırdı eşim değerler aynı hiç sperm yok çok ağlamıştı ayrılalım ben sana çocuk veremeyeceğim diye falan vs anlattı ama bak benim 2 yaşında şu an bi oğlum var ve hiç tedavi falan olmadık hatta korunmuyorduk eşimde sperm yok diye dedi ALLAH yazdıysa oluyor siz kafanıza takmayın biraz daha deneyin dedi bana ya kızlar böyle birşey olabilir mi ya ALLAH isterse tabi ki olurda bilmiyorum kafam karıştı ben daha 8 aylık evliyim ama doktorlar kesin tüp bebek imkanı yok başka yolla diyor sizde hiç duydunuz mu bu şekilde oluşan bi gebelik?

gunaydın kızlarr tedavide çıkan hertürlü şey bize neler yaşatıyor korkutuyor kızlar korkmayalım tedirgin olmayalım rabbim verecekse hepsi hikaye çok hassaslaşıyoruz bende dunden beri hafif lekelenmelerim oluyor doğum kontrol yaparmış bende kullanıyorum ama nası korkuyorum aksilik cıkacak diye rabbim hepimizin emeklerini boşa cıkarmasın kucaklarımızı bebişle doldursun inşallah

ocak 30 adet görmüştüm doktor şubatın 16 lucrin başlattı sonra şubatın 24 ünde tekrar adet gördüm adetin üçüncü günü ise fossimona başlattı yani adet kanamamdan önce başladım ben lucrine herkesin tedavi yöntemi farklı oluyor anlaşılan.selma arkadaşımız sormuş benimkisi bu şekilde oldu

Arkadaslar selam beni de ekleyin,bende tup bebek tedavisi goruyorum,carsambaya ultrasona gidicem,superfact ve gonal f kullaniyorum,3 gun evvel ultrasonda bakti doktorum sag tarafimda 4 folikul sol tarftada 5 yada 6 folikul oldugunu soyledi,iyi ama simdi buyumeleri lazim dedi,isallah hersey yolunda gider,ilk tup bebek teadvim ,erkek infertilitesi bizimki,allahim isteyen herkeze nasip etsin isallah

çok teşekkür ederim ben mutluluğumu paylaşayım derken kendimi çok kötü hissettim bu konuda bana destek verdiğin için çok teşekkür ederm..bundan sonra paylaşımlarda daha dikkatli olacağım :)))

sanırım 10 yumurtasını mesele eden benim ama canım seninle ilgili değil beni olumsuz etkilediğini düşünüp kendine yüklenme ben sadece bilmediğim için zaten doktorum da bana dedi beşin üzerinde olmasını istiyoruz şuan sorun yok diye.senin durumun farklıymış zaten

hayırlı olsun cnm tedavin. benimde bu gün 4. günüm puregon 300 kullanyorum. yarın dr randevum var inşallah yumoşlarımız büyüyodur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…