sigara içmeeee canımmm istiyoooooo:tomato:
sigara içmeeee canımmm istiyoooooo:tomato:
canım doktorlar sigara içmeyin oluşumu engelliyo dio ya bende içmemeye çalışıyorum işte ama zorlanmıyorum desem yalan olur hatttaa çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk zorlanıyorummmm ya((((((((((((
yapma canım ya senn bebişini,n olduuu kesin hadi bis içios daaa...
yaaaaa arkadaşlar bir sıkıntımı paylaştım ilgilenmediniz.dayanışma böyle mi olur ?bilginiz varsa lütfen biri bana yardım etsin.ovulasyon kanamasıyla tedavisi başlayan var mı?lucrin verdi doktor uzun protokol benimki adet olunca 3.gün bakıcaklar.ne yapmam lazım yaaistemiyorum desem mi?ben sizler gibi değilim özel değil hastane cerrahpaşaya gidiyorum.:sinifsinif:
arkadaşım ben sana katılıyorum doğru diyosun valla.. bilmişlik olmasın diye yazmadım ama dayanamadım arkadaşlar en ideal yumurta sayısı 5 ile 10 arası unutmayın eksik veya fazla olunca iyi bişey değil yani. allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın inş. sevgiler herkese.opuyorumnanaktanArkadaşlar
34 tane yumurtası olan benim ve bunlardan 21 tanesi döllendi evet çok mutluyum ama bunu burada paylaşmak istediğim için yazmış bulundum....
ama bazı arkadaşlar beni baz alarak 34 tane yumurtası olan var benim niye 10 tane gibi yazarak üzülmüşler..ARKADAŞLAR BEN PCOLUYUM yani çok fazla yumurta üretimim vardı zaten benim hastalığım bu...dolayısıyla bana uzun protokol uygulayarak baskıladılar...Ve sakın bu kadar çok sevinmeyin çünkü bu kadar yumurtam olunca ve toplayınca benim karnım su topladı 5.gün konulacak ama o güne kadar bu su inmezse transfer bir daha ki aya ertelenecek..sakın sakın bunun iyi bir şey olduğunu sanmayın..evet çok embriyom oldu ama bu ay belki alamayıp dondurulmuş olarak alıcam(( 10 tane yumurtası olanlar hiç fena bir rakam değil zaten bize bir yumurta bir sperm gerekiyor..herkesin yumurta rezervi farklıdır ve vücut yapısı ..lütfen arkadaşlar birbirimizden etkilenmeyeleim.moralleri bozmayalım boşyere ...benim rahatsızlığım buydu zaten yumurta rezervim fazla ve düzensiz..ayrıca tüplerimde olmadığı için hamile kalamamıştım...herkesin tedavisini Allah gönlüne göre versin..bende inşallah şu suyu karnımdan bir atabilirsem bu ay transfer olmak istiyorum :)
arkadaşım ben sana katılıyorum doğru diyosun valla.. bilmişlik olmasın diye yazmadım ama dayanamadım arkadaşlar en ideal yumurta sayısı 5 ile 10 arası unutmayın eksik veya fazla olunca iyi bişey değil yani. allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın inş. sevgiler herkese.opuyorumnanaktan
Arkadaslar selam beni de ekleyin,bende tup bebek tedavisi goruyorum,carsambaya ultrasona gidicem,superfact ve gonal f kullaniyorum,3 gun evvel ultrasonda bakti doktorum sag tarafimda 4 folikul sol tarftada 5 yada 6 folikul oldugunu soyledi,iyi ama simdi buyumeleri lazim dedi,isallah hersey yolunda gider,ilk tup bebek teadvim ,erkek infertilitesi bizimki,allahim isteyen herkeze nasip etsin isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?