merhaba canım ben rahım flmi cekıldım özel bi klinikte ama bana hafıf bi narkoz verdıler bıraz yanma hısssı oldu o yanma rahım acıksa oluyormus hakkında hayırlısı ben memorialde basladım tedavvıme gorusmem ii gıttı tahlıllerımı yaptırıyorum bakalım nolcak:dboshayallersmile
merhaba kızlar ben de bugun itibariyle tedaviye başlıyorum.ben 24 yaşındayım ve 2 kez mikroenjeksiyon yaptırdık ve bu 3. denememiz olacak tahlillerimizi bugun yaptırdık ama bızım ucvuncu deneme oldugu için genetık testlerde yapılıcak.her seferınde heyecan azalıyor ve umut artıyor; artmak zorunda.herkesle paylasamadıgım bu durumu burda yasadıklarımı paylasarak hafıfletmek istiyorum.yasadıklarımız ortak ve gercekten ugras vermek lazım.insallah rabbim hepimize nasıp eder. burda 2.denememde de burada yazmıstım herkese sırayla dua atmiştik onu bu konuyu acan arkadasım sıraya koyarsa hepımız bırbırımız ıcın dua edelım ılk 30 kısıyı sıraya koyup hergun bırıne dua edelım dıyorum ben cunku hangımızın duası kabul olunur bılınmez hepımız için hayırlısı olsun
selam... doktorda kontrolüm vardı bugün lucrin 5 yine fossimon da 225 bir değişiklik olmadı çarşamba tekrar görücek beni ortalama büyüklükleri 6,7,8 ama kaç tane olduğunu söylemedi yumurtaların sordum sadece beşin üzerinde olmasını istiyoruz dedi ama sanırım benimkisi 10 a yakın. 34 tana olanlar varmış şaşırdım benimkiler az gibi geldi bana ...ortalama kaç tane oluyor bilen var mı
canım aslında dua fikri güzel ama ben bu topikte bunun dile gelmesini pek istemiyorum ben zaten arkadaşlarımın hepsine dua ediyorum elimden geldiğince herkes bunu kendi içinde yaparsa bana daha uygunmuş gibi geliyor
canım tahlillerin ne kadar tuttu herkesten aynı tahlilleri istiyorlar sanırım
Eşinizden ne gibi tahliller istendi?
spermiyogram ,antı hıv,antıhcv,hbsag, ve genetık tahlılı istedıler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?